Şimdi Ara

FB - Real Z (KOTU OYNADIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gERCEKTEN COK KOTU OYNADIK... ETKİSİZDİK...

real td.si bizi iyi suzmus gol yollarımızı guzel kilitledi... futbolumuzu ortaya koyamadık belki 0-0 bitecekti ama buyuk bir hatayla golu yehdik..

tek mac degil 2 mac... 1. macta 1 gol uzatmayı 2 gol (2-1) dahil turu gebt
    recek.. bugune kadar deplasnamadaki takımlara devamlı gol attıgımızı dusunerek gol atabilecegimizi sanıyorum.

bakalım bekleyelim haftayı.

sevgilerle.

• evet kötü oynadık kabul ama giede kazanabilirdik bence alex istediği oyunu ortaya koyamadı yada koymak istemedi kaçırdığı 2 gol var ki gerçekten ben kaçırmazdım yazık oldu yapacak bişey yok rövanşı bekliyeceğiz ve tekrardan alacağımız mağlubiyeti bekliyenleri mahçup edeceğiz ben inanıyorum
  • arkadaşlar ne güzel açık konuşuyoruz ama daha açık konuşmak lazım fener evet golde kaçırdı ama adamlarda %100 lük goller kaçırdılar iyi kilitledıler fenerı sahaya etkılı değildik rovanşta başarılar
  • Ya ben tekrar solemek istiyorum Aurello yoktu orta sahasinin beyni..o yüzden cok kotu oynadik hep sisirme toplarla insallah deplasmanda güzel bi galibiyet aliriz
  • 6s macındada aurelio yoktu yine ortasahanın gerisinde cok kotuyduk... bu macta onun gibiydi...

aurelio oynayacak bakalım..bekliyoruz...

avp maclarındaki butun deplansmanlarda gol attıgımızı dusunursek turu gecmemek icin bişey yok..

1hafta sonra bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [V]iru[S]

6s macındada aurelio yoktu yine ortasahanın gerisinde cok kotuyduk... bu macta onun gibiydi...

aurelio oynayacak bakalım..bekliyoruz...

avp maclarındaki butun deplansmanlarda gol attıgımızı dusunursek turu gecmemek icin bişey yok..

1hafta sonra bakalım...

Virüs senin beyninde de virus var galiba...
    Sen hangi İspanyol takımını deplasmanda yendin...
    İşte gördüğün gibi 7ener Aurelio olmadan Sakaryaspor gibi oynuyo...
    Bi arkadaşım 7enerden bi cacık olmaz demişti..
    Ben katılmıyorum bu fikre...
    Bu 7enerli futbolcuları kadıköy'ün boklu deresine doğrasak güzel bi cacık olur...

• Ayrıca Victor Munoz da haklıymış Fener Kimki derken...
    Maçtan sonrada bi açıklama yapmış...
    Veni Vidi Vici (Geldik Çaktık Gidiyoruz)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [V]iru[S]

gERCEKTEN COK KOTU OYNADIK... ETKİSİZDİK...

ne zaman iyi oynadınızki
    türkinin puanı sayenizde taban yaptı
  • walla yaw biz kazandık onlar eritti nedir bu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

walla yaw biz kazandık onlar eritti nedir bu yaw

kazandırmaya devam ettirseydiniz arkadasım ?
  • Bazı arkadasların yazılarını okuduktan sonra FUTBOLUN ''F'' sini bilmediğini anlıyorum....

Basta galatasaray yandası olduğumu belirteyim...

Fenerbahçe gerçekten avrupada çok SANSIZ..Mesela dün AURELİO yoktu ve fb çok kötü oynadı..bu adamın takımda alternatifi yok..aureliosuz fb bu yıl 2 kez yenildi..Takım alışmış artık bu adama..düşünün çarkın bir dişinin kırıldığını artık o çark işlermi?Aurelio olsaydı bu maçı bence fb yenilmezdi..

Birde ben artık Daumda hırs göremiyorum..Bu adam kafa olarak bitmiş.sene sonunda artık gönderilmeli.Dikkat edin daum hiç bir takımla uzun süre sözleşme yapmaz..adam değişikliği seviyor..daumun bundan sonra fb ye katkı sağlamıyacağını düşünüyorum.

Neymiş galatasaray türkiyeyi ayakta tutuyormuş..alla alla gs 2 yıldır ne yaptı söyleyin bana?
    Fatih TERİM dönemindeki kusak iyidi basarılı oldu şimdide basarılı olsunlar bakalım..ama bu takım yani şimdiki takım avrupada iş yapar..birde ben gs dısında hiç bir türk takımında hırs göremiyorum..bi gençlerbirliğinde bi şeyler vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandiani -- 19 Şubat 2005, 19:25:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

walla yaw biz kazandık onlar eritti nedir bu yaw

kazandırmaya devam ettirseydiniz arkadasım ?

Sen merak etme ettirecek gönlün hoş olsun...
  • fenerin iyi oynamasi demek duran toptan gol atmasi demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedispor

fenerin iyi oynamasi demek duran toptan gol atmasi demektir

EWET KATILIYORUM
  • ewet başka bi şey yok şimdide yenilmelerini bir tane futbolcunun sakatlığına bağlıyorlar böyle taraftar kitlesinden ne beklersinki zaten kardeş seneye kaybettiğiniz puanları toplamak yine bize düşecek anasını satayım fb bir hastalık bir virüs gibi tr ye zarar veriyor. biz puan kazanıyoz onlar çıkıyor puanlar tekrar taban yapıyor nedir kardeşim bu bir kerde iyi şeyler yapın takım diye ortalıkta geziniyorsunuz
  • Fenerbahcenin bu kadroyu bu kadar verimsiz kullanmaya hakkı yok aslında. İspanyol gazetelerindeki haberler sinirimi bozdu. Nasıl bir mantıkla Aurelio nun olmadığı bir maçta hemde UEFA kupası maçında nobre alex anelka tuncay gibi adamları birlikte oynatıp ortada sadece selçuğu bırakabiliyorsun. Anelka kadar ünlü bir orta saha oyuncusu daha faydalı olurdu FB ye şu anda aurelio nun alternatifi yok gibi... Geri dörtlüye bir sözüm yok bir hata yaptılar oda gol oldu... Anelkayı kulubede tutup orta sahayı kalabalıklaştırıp top yapan bir fenerbahce r.zaragozayı rahat yenebilirdi. ortada alexi besleyecek adamları yakında tutup alexe oyun kurma şansı verilebilirdi. çok yalnız kaldı. serkan ve tuncay gününde değillerdi ayrıca...
    tek forvetle oynasaydı fb bu maç böyle bitmezdi

neyse umarım ispanyada farklı yenip ispanyol gazetelerine tükürdüklerini yalatırız...
  • Allah bayramlarını mübarek eylesin ispanyol yandaşlarının...
  • Ya virüsmüsün hernesin, öyle forumda klavye delikanlılığı yapmaya benzemiyor dimi. Bilip bilmeden ötme koçum.Ne kadar ezik olduğunu anladın herhalde. Zaragoza yaz 1907e yaz anında uefa kupası cebine gelsin. Pzaragoza yaz 1907e yolla polifonik gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 19 Şubat 2005, 19:32:48 >
  • maçda gerçekten çok kötü oynadık aurelio nun oynamaması çok etkiliyo ne yazıkki, aurelio varken bile zorlanan orta saha tek başına selçukla iflas etti orta sahadaki her pas hatası kontra atak olarak geri döndü, zaragoanın da beklendiği gibi kolay lokma olmadığı ortada sonuçda adamlar sürekli kendilerinden iyi kadrolarla oynuyolar ve bu maçlara gayet rahat çıkıyolar onlar ligde real madrid, valencia, barcelona ile oynyo biz beşiktaş, galasaray, istanbul kayseri, bide bunundışında bu sene takımın üstünde aşırı rahavet var bence maçların önemini anlayamıyolar kendi sahanda bu kadar pasif oynanmaz eskiden böyle maçlarda tuncay falan ortaya çıkıp pres yapıp takımı stadı gaza getirirdi, yaw hakem zaten aşırı olmayan sertliğe izin verdi maçda parçalayın adamları yatın ayaklarına napıp yapıp saldırın mücadele edin, bunu mesela burdaki manchester maçında yaptılar, bide ispanyol basını iyi gaz verdi adamlara türkler bizle dalga geçiyo hadlerini bildirelim diye bizim basında maçın önemini anlatıcana kolay lokma, çantada keklik bu takımı eleyemezseniz hangi takımı eliceksiniz diye fenerin kuyusunu kazdılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

aurellio nun yoklugu gercekten cok belliydi ...

Umarım yollmazalar aurellio yu bu sene.R. Carlos için yer açmaları lazım bakalım kimi yollayacaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.