ona para vercegime +8 alırım elime mirage daha baba olur bu arada O nebiçim Nick
o bicim nick
hangisini dion oyundakinimi forumdakinimi
quote:
Orjinalden alıntı: £#$½#>£½£
o bicim nick
hangisini dion oyundakinimi forumdakinimi
ForumWalla Nece ben çözemedim
çok pahalı bence onun yerine 2 tane +7 md alırım daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: KARBONAT_EROL
çok pahalı bence onun yerine 2 tane +7 md alırım daha ii
Haklısın
beramusta 300mden satılıyordu. 20 poison damage iş görür aslında. Ne de olsa ek damage. Bir de görenler ezik sanıp dalacak. Ama sürprizle karşılaşacak.
NE BİÇİM İSİM :d
Fire drake ile upgrade itemlerde +10 sınırı kalktı. Ama ben o silahı almam
onu alacağıma +6 veya +7 MD alırsam daha kağırlı olurum ne bicim bişe öle o
o Gerçek deildir +7 mirage kadar Fiatıda Baa bişey Yani İş Etmess
ilk defa bi iteme ps yazcam ama +10 olunca +10mu yazıo fdde eskiden yamıoduda yannış annama olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: 27fatality27
Fire drake ile upgrade itemlerde +10 sınırı kalktı. Ama ben o silahı almam
kardes +10 sınırı kalkmadı ancak +7 den +10 a kadar olan kısım parcalandı rebirth yani sonucta +21 rebirth item +10 a normal upgrade eşit
bide +10 itemlerde bu şekilde yazmıo biliodum ben fire drakeden once aynısını gormustum poison 100 du ancak +10 yerine yesil yazıyla sadece sitletto yazıodu degişmiş galiba eger ps degilse
işte buda +10 Bow
İyi de stiletto ve bu tip itemlerede +10 yazıyo zaten.Bendede var +10 stiletto resmi
beyler buraya yazdığım için üzgünüm ama charı askıdan kurtarmak için ne yapmam gerekiyodu yeni topic açamadığım için buraya yazdım
arkadaşlar burası yeri değil ama walalhi pes diyiceksiniz şu resimlere bakın dün başıma geldi yuh dedim
bende dedim +10 shel ib md vs göstercek o her zaman olan bişey..
beyler ben evde bu yazılara çıldırdım resimdeki party yazılarını okursanız çıldıracağınıza eminim artık yuh değil ne küfür varsa sayasınız ya
ama bu kdr da çok fazla ya adam resmen türk müslüman ama hristyanı mallah ta peygamberde dior adam şuna bak ya... bu server manes bu admaı gören ne parrtysine nede başka bir yere alın ama doya doya sövün..