Şimdi Ara

Fdd Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,ben dershane değiştirp bakırköy fdd ye kaydolmayı dşnüyorm hafta içi grubuna.Pazartesi ye kadar kararımı vermem gerekiyor.Ama etüt sistemi konusunda hiçbir şey bilmiyorum.Bakırköy fdd ye ya da başka fdd lere gidenler beni bu konuda bilgilendirip içimi rahatlatırsa çok sevinirim.Çünkü mat ve geo dan çok konu eksiğim var ve temelim çok iyi olmadığından çözdüğüm testlerde boşlarım oluyor ben de gittiğim dandik dershanenin etütlerindeki yığılmadan dolayı özel ders almak zorunda kalıyorum dershaneye gittiğim halde ve bundan hiç memnun değilim.Etüt sistemiyle ilgili bildiklerim 1 den 2.30 a kadar konu etütü 2.30 dan 3.10 a kadar da soru çözümleri olduğunu biliyorm salı,çarşamba ve perşembe günleri.Şimdi benim kafama takılan şeyler şunlar:

soru çözümleri nasıl oluyor hocalar sınıflara giriyormuş yığılma oluyor mu hiçbir hocayı tanımıyorum kapılara bişeyler asıyolar mı yoksa herkes girip mat? cog? diye sorupta mı giriyor? mesela sıraya girip hocanın yanına gitiğinizde bir seferde kaç soru çözdürebiliyorsunuz en fazla ?20 tane soruyo çözdürebilmek için 3-4 defa sıraya girmek gerekicek galiba?Zaman kaybı oluyor mu memnun musunuz?Siz bir gün içinde en fazla kaç tane soru çözdürebildinz verimli oluyor mu yığılma fln var mı?soru çözüm etütlerinde yığılmayı önlemek içinsayısal derslerde kaç farklı sınıf oluyor?
    Hocayla birebir etüt alma şansım var mı sorularımı çözdürmek için fln?Varsa haftada max ne kadar?Bu konuda kiminle görüşmeliyim?
    Dershaneden memnun musunuz ve sorularınızı rahatlıkla çözdürebiliyor musunuz ?Yardım etmek adına okuyan ve cevaplayan arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kalitesi hakkında soru
    3 ay önce açıldı
    E-YDS hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.