arkadaşlar 80 gb bi hdd ilk önce xp ile ikiye böldüm ama iki sürücüde ntfs oldu.c yi nasıl fat 32 yapabilirim.fdisk denedim buseferde 10852 mb olark gördü.hdd yi eşit olarak 2 bölmek istiyorum. fdiskte bir dos bölümü için en fazla alanı ayırmak ve bölümü etkin yapmak istermisin sorusunu hayırla geçtikten sonra yapmam gerekenleri anlatırsanız sevinirim ilginize teşekkürler
Partition magic ile kolayca halledebilirsin. Programı sistemime yükleyecem diyorsan, msn'im aygul1987@hotmail.com adresim. buradan verebilirim sana. 30 dakikaya kadar internetteyim.
fat 32 de 80 ni ikiye bolemezsin fat32 30 gb den fazlasini tanimaz
quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823 fat 32 de 80 ni ikiye bolemezsin fat32 30 gb den fazlasini tanimaz
Neden 2 ye bölünmüyor aress3382823.?? %50 yap bakalım bölünüyormu, bölünmüyormu? En son böldüğüm 120 GB bir Hard Disk idi ve bu yöntenle 3 bölüme ayırdım. Neyse boş verelim şimdi bunları.
planetcafe, imzama tıkla ve "Programlar" bölümüne gir orada "Partition Magic" var. İndir ve kur, kurduktan sonra Hard Diskini istediğin kadar bölebilirsin. Kolay gelsin ve başarılar...
Orjinalden alıntı: aress3382823 fat 32 de 80 ni ikiye bolemezsin fat32 30 gb den fazlasini tanimaz
Neden 2 ye bölünmüyor aress3382823.?? %50 yap bakalım bölünüyormu, bölünmüyormu? En son böldüğüm 120 GB bir Hard Disk idi ve bu yöntenle 3 bölüme ayırdım. Neyse boş verelim şimdi bunları.
planetcafe, imzama tıkla ve "Programlar" bölümüne gir orada "Partition Magic" var. İndir ve kur, kurduktan sonra Hard Diskini istediğin kadar bölebilirsin. Kolay gelsin ve başarılar...
merak ettım sen Fdisk le mı boldun partition magic le mi boldun ??