Şimdi Ara

FEAR 2 BÖLÜMDE BUG VAR GEÇEMİYORUM CAPS KOYDUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bölümde bug var siyah duvarlardan düşüyorum ve düşmesemde alanda kapana kısıldım
    kaldığım bölüm şu bir kabine giriyoruz ve ara video giriyo sonra adamlar geliyo uyanıyoruz kabinin arka tarafındayız burada kaldım masanın altından geçemiyorum kapı yok camlar kırlmıyor

• hocam hangi bölüm,tam hatırlayuamadım böyle bi çok caps canlandı gözümde?detaylı açıklarsan yardımcı olabiilirm.. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeras1

Arkadaşlar bir bölümde bug var siyah duvarlardan düşüyorum ve düşmesemde alanda kapana kısıldım
    kaldığım bölüm şu bir kabine giriyoruz ve ara video giriyo sonra adamlar geliyo uyanıyoruz kabinin arka tarafındayız burada kaldım masanın altından geçemiyorum kapı yok camlar kırlmıyor

orda düşmanlar geldikten sonra konuşuyorlar ya ordan kendisi otomatik olarak geri çıkması lazım.tabi dediğim bölümse.bu ss den tam olarak bişi anlamadım çünkü yerler çok benziyo oyunda. ayrıca karanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 27 Şubat 2009; 23:17:07 >

• bende bir bölümde oyunun anamenüye atıyor ameliyat masası gibi yerde canavarlar geliyor o bölümden sonra havalandırma deliğine giriyor aşağı düşünce yeni bölüme geçeceiğine atıyor neden ki ?
  • oyunun tahminime göre % 10'u bir odaya geldim camın arkasında iki kadın doktor var bana çemberin içine gir diyorlar silindir bir kabine girdim o sırada askerler kabinin diğer tarafındaki doktorlara ateş ettikleri sırada ara video girdi hepsi öldü ve silidir kabinde bayıldık uyandığımda düşman kuvvetlerin komutanı birşeyler söyleyip gitti tekrar ortalık sarsıldı aşağıdaki capsle uyandık resimdeki askerler ve komutan ortadan kayboldu ve ben o ortamda kapana kısldım başka nasıl anlatılır bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkeras1 -- 27 Şubat 2009; 23:30:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkeras1

oyunun tahminime göre % 10'u bir odaya geldim camın arkasında iki kadın doktor var bana çemberin içine gir diyorlar silindir bir kabine girdim o sırada askerler kabinin diğer tarafındaki doktorlara ateş ettikleri sırada ara video girdi hepsi öldü ve silidir kabinde bayıldık uyandığımda düşman kuvvetlerin komutanı birşeyler söyleyip gitti tekrar ortalık sarsıldı aşağıdaki capsle uyandık resimdeki askerler ve komutan ortadan kayboldu ve ben o ortamda kapana kısldım başka nasıl anlatılır bilemedim

dediğim bölüm evet.otomatikman dışarı kaçması lazımdı düşmanlar konuştukan sonra.

• silindir kabinden çıkıyo ama kapısı olmayan heryerin kırılmaz camlarla çevrili olduğu 2 oda bi salon bi mekanda kaldım bir koridor var oraya girincede koridorun sonu siyah girince haritada sonsuza düşüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ana Konudan Devam Ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.