Şimdi Ara

FEDA Tişörtleri Sadece 10 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaziantep'te işlek bir caddede satılan Feda tişörtlerinin fiyatını sordum, 10 TL dediler. Bununda mı sahtesini yaptınız dedim. Tezgaha koydukları 12 yaşlarındaki kız çocuğu daha ısrarla satmaya çalışıyor. Daha önce forumda da duymuştum sanırım böyle birşeyler. Bu ne saçmalıktır. Malesef bunları alan bir çok bilgisiz taraftar da yok değil. Bunları satanları şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurTrlmz

Gaziantep'te işlek bir caddede satılan Feda tişörtlerinin fiyatını sordum, 10 TL dediler. Bununda mı sahtesini yaptınız dedim. Tezgaha koydukları 12 yaşlarındaki kız çocuğu daha ısrarla satmaya çalışıyor. Daha önce forumda da duymuştum sanırım böyle birşeyler. Bu ne saçmalıktır. Malesef bunları alan bir çok bilgisiz taraftar da yok değil. Bunları satanları şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Hocam zabıtayı ara olmadı polisi ara ilgilenirler. Kaldırırlar ..

Ne yazıkki bu tür şeyler taraftarlarımızda bilinmiyor Feda'nın tanesi 30 liradır. 30 lira olmasının sebebi ise takıma verilen katkıdır. 10 liralık aldım diyorsun ama hiç bir faydası olmuyor.
  • Bizim burda İhsan Abi de satıyo birsürü de rengini basmış siyah beyaz kırmızı falan.
  • Zabıta merkezine gidip şikayet edeyim bir. Evet taraftarımız da bu konuda bilgisiz. Ama bir de şu var; buradaki Kartal Yuvasından alışveriş yapmak da sıkıntılı biraz. Gs, Fb hatta Gaziantepsporun satış mağazaları şehrin en işlek yeri olan Sankopark Avm'de iken Kartal Yuvası kimsenin uğramadığı Uğur Center'in içine açıldı. O da hâlâ açık mı kapandı mı bilmiyorum. Daha önce uygun bir zamanda gittiğimde kimseyi bulamamıştım.
  • Beşiktaş JK Adres

Süleyman Seba Caddesi, No: 48 BJK Plaza B Blok Giriş Kat
    Akaretler, Beşiktaş 34357
    İstanbul / TÜRKİYE

Telefon
    +90 (212) 310 10 00 (pbx 100 HAT)

Korsan ürün ihbarı yapmak için;
    ihbar@besiktasjk.com.tr
  • geçenlerde pazar yerinde gördüm beynimden vurulmuşa döndüm tam bir kavgalıktı hani gir dağıt tezgahını o derece sinir oldum.Sağolsun ilgili vatandaşlar gerekeni yapmışlar artık satılmıyor bunlara fırsat vermeyin kesinlikle polis veya zabıtayı arayın
  • Gördüğünüz yerde gerekli yerleri arayın beyler. 1 telefon edeceksiniz o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her yere yayılmış durumdalar maalesef.Bizim burdada var.
  • Arayın beyler,aradım saniyesinde kaldırdılar metronun önündekini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asamoah Therdon

Arayın beyler,aradım saniyesinde kaldırdılar metronun önündekini

Numara nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Numara nedir ?

Ben zabıtayı aradım hocam,153.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Numara nedir ?

Ben zabıtayı aradım hocam,153.

Eyvallah numarayı bilmiyordum ondan sordum görürsem arayayım diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tatildeyken görmüştüm. kadıköy hatırasıyla fedanın sahtelerini yapmışlar. hadi kadıköy hatırasını anlarımda feda kulübe destek olmak amacıyla çıkarılmış bir uygulama. taraftarın çakmasına tenezzül etmemesi lazım.
  • Taraftarin tenezzul etmemesi lazim da zaten alanlarin cogu bilgisizlikten aliyor. Mesela ben 3 4 sene oncesine kadar 20 tlye orjinal diye sahte forma aliyordum. Satanlar zaten orjinal diye satiyorlar bilmeyen insan da kolay kaniyor. Bu arada adresi veren arkadasa tesekkur ederim. ihbar@besiktasjk.com.tr ilgili mail attim. Hala satis devam ederse zabitaya sikayet edecegim.

• istanbula gel üzerinde arması olmayan forma giyenleri görürsün bunun bilinçle alakası yok.

FEDA Tişörtleri Sadece 10 TL !
  • iyide arkadaslar zabita yada polis cagirsaniz bile birsey yapamiyor, cunku yonetim "FEDA" urunlerini tescil ettirmemis. Belli bir marka adina tescil edilmedigi icin kopyalanmasinda kanunen bir sorun yok...
  • Işim tekstil olduğu için bana da denk geldi böyle şeyler ana üretim merkezi yeşildirek ıstanbul tek bir adam fason üretiyor ismini unuttum milyon tller kazandı bu işten esnafa on liralık o tshirtler 3 liraya geliyor maliyeti 1.75 daha sormak istediginiz şeyler varsa cevaplarim =))

• İyi iş ha. Kadıköy Hatırasının da çakmalarını görmüştüm köyde. Bascan bu tshirtlerden anadoluya yayacaksın.
  • At hırsızlarına para kazandırmayın. Şikayet edin. O adamın kazandığı para da helal değil zaten.

Feda tşörtlerinin fiyatı 30 TL'dir. Bırakın 10 Lira'yı, 20 Lira bile olsa şüphelenin. Kartal Yuvası dışında bir yerden almayın zaten, seyyardan Feda tşörtü mü alınır.
  • kulup kuracak 5 kisilik bir ekip verecek arabayi altina. devamli gezip duracaklar istanbul'da. gordumu korsan urun satan bir yer aninda zabitaya bildirecekler. en fazla kulube aylik 30 bin lira masrafi olur.

gerci bu da bir sey degil mac gunu stadin onunde satiyor adamlar. bu da son nokta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.