Arkadaslar FEDORA 12 usb uzerinden yukledim,ama bir turlu Fedora uzerinden internete baglanamadim.Lutfen yardim edin!
quote:
Orijinalden alıntı: sertaclincoln
Arkadaslar FEDORA 12 usb uzerinden yukledim,ama bir turlu Fedora uzerinden internete baglanamadim.Lutfen yardim edin!
usb yi iyice ittirin, muhtemelen sorun cozulecektir.
ondan degilse - kablosuz mu baglanmaya calisiyorsunuz kablolu mu? - baglanmaya calistiginiz internet nedir. bir modem var mi yoksa fedora modem istemiyor gibi bir yanilgi sonucu internete erisemiyor olabilir misiniz? - kablosuz ile baglanmaya calisiyorsaniz wifi kartinizi linux tanidi mi? - ssidleri goruyor musunuz? - ip alabiliyor musunuz - kablolu denediniz mi? - dns mi calismiyor ip ile baglanti kurabiliyor musunuz? vs vs vs n bilinmeyenli denklem sorunuza 1 bilinmeyeni verip cevap beklemeniz biraz zorlayici olmus .... pardon v12 demissiniz 2 bilinmeyeni vermissiniz aslinda ama halen n-2 bilinmeyen eksik.
kablosuz baglanmaya calisiyorum(wireless),wlan kartimi tanidigina inaniyorum cunku ubuntu kurunca internet sorunsuz calisiyor fakat fedora da internet sorunum var ayrica hic kablo ile baglantiyi denemedim. Ubuntu kurdugumda network driverlerini gunceliyorum ve internet sorunsuz calisiyor fakat fedorada bunu goremedim.