Şimdi Ara

feel+antec ve hala ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun feel kasa ve antec power supply aldim, kasamda inanilmaz bir ugultu oldugu icin.
    konfigurasyonumu kaldiramiyordu eski kasam. en azindan oyle bir bilgi aldim ark.tan.
    azonce onceki ugultu geri geldi , simdi kayboldu.
    tekrar gelir mi bilmiyorum, ama eger gelirse ne yapmam gerekicek?
    ekran kartim winfast px6600 gt, islemcim p4 d. bu ikisinin fani mi ses yapiyor?
    ayrica kasanin diger iki fanini takamadim daha onlari da taksam iice cosucak heralde ses konusunda...
    o iki fani takmazsam bisey olur mu bilg.a?

cevaplar icin simdiden tesekkurler

• uğultu başladığında kasayı COK hafif sars, uğultu cok kısa bi sureliğine kesilip geri geliyosa fanlardan biri toz toplamış/gevşemiş/eskimiştir. kafanı kasaya sokabiliyosan saçlara dikkat ederek sok ve hangi fanın uğuldadığına bak, yada bi şekilde fanları sırayla durdurarak uğultunun kaynağını bul, hangi fanın gurultu yaptığını soylediğinde çok daha fazla yardımcı olabileceğimize inanıyorum.
  • fanları tak ama speedfan'dan hızlarını düşür, ayrıca İşlemciden 50-60MHZ çalıp fan hızınıda 100-150RPM(ya da ısı doğrultusunda daha fazla) azaltman sana performan anlamında hiçbişey kaybettirmeyeceği gibi 20dB'gibi bir ses kısılması olacaktır. ekran kartı için bişey diemicem, fazla oyun tutkunu değilsen, ondada aynı taktiği kullan. gerçi 50-60MHZ kıssan bile bu sana en fazla 1-2FPS kaybettirir.
  • cevaplar icin tesekkurler
    ben cok bilgili degilim bu konularda o yuzden bazi dediklerinizi anlayamiyorum.

hyperspace : islemci ve ekran kartinin fanini nasil durdurabilirim? islemcinin kini durdurmaya calistim ama beceremedim.
    sarstim ama durmadi... onceki kasada kulagimi dayadigimda anlayamadim birturlu hem islemci hem powerdan geliyor gibime geldi

ahmetcantasci : oyun oynamiyorum fakat 3d is yapiyorum; render, animasyon... speedfan ??? ekran kartimin performansinin dusmesi isime gelmez pek. ama speedfan etkilemez derseniz onu deniyeyim. ama nasil? nerden?

tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.