Şimdi Ara

FEM 6 EYLÜL GDS SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cumartesi günü Fem dershanelerinde Gds yapılacak. Bu sınav çok önemli hepimiz için çünkü bu sınavdan sonra sadece 1-2 kişi oynar. Sizler sınava ne kadar çalıştınız? Zor mu olur kolay mı olur? F2'deyim şuan ve F1'e atlayabilir miyim diye oldukça heyecanlıyım. Sizlerde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla bu sınavda sınıf değişimi olmayacak. Sınıf değişimi 18'indeki sınavda olacak. Femset 1 i bitirdim sayılır. Sadece kimyası kaldı
  • Bizim şubede olacak. Hatta bizde yarın Ygs cumartesi Gds var ve ikisinin ortalamasına göre sınıflar belli olacak ve sınıflarda %90 oranında değişme olacağı söylendi.

• Bizim pazartesi bir ygs denemesi oldu ve iki hafta önceki denemeyle ortalaması alınıp sınıflar belirlenecek bir daha da değişim olmayacakmış. Gds'de sınıf değişme yok bizim...

• Arkadaşlar gds kaç soru olcak

• 120 soru var.

• Bizim şubede de sınıf değişiminde etkisi olacak diye biliyorum bu sınavın. Ben FEMSET'in geldiğimiz yer ekadar yarısından çoğunu bitirdim, bir haftalık tatili çalışarak geçiriyorum. Hayırlısı bakalım.
  • Bizde neden yarın Ygs cumartesi Gds var ben onu anlayamadım. Sadece bizim şubede var sanırım bu. Hayırlısı olsun.

• bem f1deyim. bizde artık f1 değişmeycek dediler ( 11. sınıftan beri nerdeyse 10 küsür sınav yapıldı bu grup için), ki şuan 12 konuları gördüğümüz için çoğu arkadaş girmeyi düşünmüyordu bu sınava ben yinede giricem tekrar olsun diye
  • Ben de değişmeyecek diye biliyorum. Hatta müdür yardımcısı dedi aylık yapılan ygs sınavına göre deisecek. O sınavda da 3 bizim sınıfa 3 de alt sınıfa toplam 6 kişi değişecek. Ama sizden biri gider 4 kişi gelir belki dedi.
  • Sınav kaç dk arkadaşalr?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.