Şimdi Ara

Fem 9ludan sonra çözülecek Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar fem 9ludan sonra sınava kadar yetişecek sağlam, bi gömlek üstü deneme önerileriniz nelerdir?(LYS1 için)

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: avant_garde

Evet arkadaşlar fem 9ludan sonra sınava kadar yetişecek sağlam, bi gömlek üstü deneme önerileriniz nelerdir?(LYS1 için)

Hocam, 3-4-5 Fem 9'ludan bir tık daha üsttür ona bak istersen.
  • Eknzkn E kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsun ama hep fem hep fem sonra ters köşe olmayalım sınavda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekçarelys

Hocam doğru diyorsun ama hep fem hep fem sonra ters köşe olmayalım sınavda

Hocam, 3-4-5 Fem'in değil ki ayrı bir yayın.
    Hocam onara baktım fakat yaşadığım şehirde hiç bi yerde yok kalmamış :D internetten almaya kalksam sınava dogru gelir :D başka önerin var mı
  • quote:

Hocam onara baktım fakat yaşadığım şehirde hiç bi yerde yok kalmamış :D internetten almaya kalksam sınava dogru gelir :D başka önerin var mı

Ben de internetten sipariş etmiştim 4 günde elimde oldu. Madem başka bir şey istiyorsun o zaman Palme'ye bak derim olmadı Birey de olabilir ama Birey daha aşağı kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D AYT Deneme Hatalı Soru
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Palmeyi forumda çok duydum yarın bi bakayım ona sağol dostum...
  • Arkadaşlar kültürün bölüm denemeleri nasıl 24'lü fizik kimya ayrı ayrı bir arkadaşıım onu öneriyor
  • quote:

Palmeyi forumda çok duydum yarın bi bakayım ona sağol dostum...

Rica ederim.
  • Körfez 7 li çözen var mı aranızda
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    Hocam ben körfezden korkuyorum şöyle ygs için ikisi bir arada 10ygs denemesini aldım çok pişman oldum.Bölüm denemeleri için de aynı şey 3-4.5 işleminin sonucu kaçtır?gibi sorular vardı yani tavsiye etmem ;)
  • avant_garde A kullanıcısına yanıt
    OK hocam bende 3 lü sü vardı çözdüm de o da fem 9 lu kadar iyi değildi.Onun dışında Fem ,fen bilimleri karekök dışında önerebileceğiniz var mı? FFen bilimleri 5 li yi incele tam lys ayarında değil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 5 Haziran 2014; 23:43:35 >
    Daha önce fen bilimleri çizgiüstü denemelerine iyi diyen çok kişi vardı forumda dostum onlara bi bak istiyosan ama görünen o ki fem 9lu aralarından en kalitelisi, olmazsa bi kaç yere bakacam zaman denemelerini bulabilirsem onları çözeyim mat2 ve geometri için onlarda iyidir ;)
  • avant_garde A kullanıcısına yanıt
    Ben zamanları gazeteciden alıp çözüyorum eğer öncekileri almadıysanız teknofemde var kesin bakın.Çizgi üstünün matı okadar iyi değil mat 1 kısmı tamamen fonksiyon.Fenleri iyi ama
    Tamam hocam yarın bulursam onları bi elden geçireyim çok iyi olur hocam o zaman kareköke bi bakın ya da femin 6lı denemesini bulabiirseniz onu alın tabi eldeki 9lular bittikten sonra ;)
  • quote:

Evet arkadaşlar fem 9ludan sonra sınava kadar yetişecek sağlam, bi gömlek üstü deneme önerileriniz nelerdir?(LYS1 için)

fem9 lu nasıl ? zaman ekstra lys ve normal fem denemelerine giriyorum ama yinede gerek var mı sence ?
  • justimefor J kullanıcısına yanıt
    evet dostum bence sınava girilmeden çözülmesi gereken bi deneme çok şey katacak inan ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.