Şimdi Ara

Fem Dergi Kullananlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda fem dergilerini kullananlar hangi alanın dergisini kullandıklarıyla birlikte dergi hakkında bir yorum yazabilir mi ?

İçeriği ne seviyede kaliteli ?

• Ben bu sene kullandım. Fem dergi iyi ama bence bir simetri değil. Eğer konu eksiğin varsa Fem Simetri çok daha öğretici. Dergilerin tek güzel yanı simetrilere göre biraz daha güncel olması.

Unutmuşum TM bölümü dergisi benim bahsettiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contrahendo -- 5 Temmuz 2013; 21:47:20 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0114F579C -- 5 Aralık 2020; 18:29:9 >
  • İlk 4 dergiye baktım sadece ama ben beğenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir nevi tekrar niteliğinde bence
  • Teşekkürler arkadaşlar, sanırım pek alınası kalitede değil. Alınırsa belki genel bir tekrar için alınabilir anladığım kadarıyla.
  • eskisi gibi iyi değil fem dergi önermem geç göndemeler falan..
  • Sayisal kullandim ve gayet güzel konu anlatimlidan falan daha cok begeniyodu bizim hocalar. Sorulari falan cok kaliteli

• Olumsuz yorumlara karşı bir tane olumlu yorum da oldu.

Başka görüşü olan ?
  • Dergi kaliteli fakat mezunlar icin daha cok oneririm bilmedigin bi konuyu direk dergiden calismak yararina olmaz. Simetrilere gore daha kisa ve oz. Sorular gayer kaliteli zorlugu simetriye gore daha yuksek gibi.Sozel bolumlerin kisa olmasi sayisalcilar icin buyuk kolaylik. Sayisal dergi icin konusuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.