Bildirim
ODTÜ ÇAP Hakkında Bilgisi Olanlar Bakabilir Mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Okulların kendi sitelerinde gerekli açıklamaları bulabilirsin. Genel olarak bildiğim kadarıyla cgpa'inin 2.50 üstünde olması ve alttan dersinin olmaması lazım. Tabii yanılıyor olabilirim veya başka okullarda durum farklı olabilir, araştırırsanız daha doğru sonuçlara ulaşırsınız. -
Hocam ona baktım da yapan birisi var ise onun görüşünü almayı istedim. Belki yazılanlarla gerçekler birbirini tutmuyordur diye.quote:
Orijinalden alıntı: Ape1281
Okulların kendi sitelerinde gerekli açıklamaları bulabilirsin. Genel olarak bildiğim kadarıyla cgpa'inin 2.50 üstünde olması ve alttan dersinin olmaması lazım. Tabii yanılıyor olabilirim veya başka okullarda durum farklı olabilir, araştırırsanız daha doğru sonuçlara ulaşırsınız. -
Bölümlerin çap veya yan dal yapacağı bölümler listesi oluyor. O listedeki bölümlerden birisi olduktan sonra, 2.50 üstü cgpa ve alttan ders olmadıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. Danışman hocanızın başvurunuzu reddetme hakkı var gibi bir şeyler duymuştum ancak ikna edersin bir şekilde sorun olmaz. Ben bu sorumluluğu kaldırabileceğimi düşünüyorum hocam dedikten sonra sana o şansı verir danışmanın. -
Kontenjanlar çok kısıtlı oluyor, kendi bölümünüzde min. 3.50 ortalama yapmadıkça çapı unutun. Ne adamlar var kendi bölümünde ortalamayı coşturup bir de yandal, çap yapan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X