Gecen sene femde mezun olan yardımcı olabilir mı sinif belirleme neye gore yapiliyo kayıtta gercek ygs sonucu istediler ona gore mı yoksa baska bişey mı eğer gercek ygs sonucuna göreyse 70k ile hangi sınıfa girerim
Yok mu cevap verebilecek bir kişi
Fiyatlar ve indirimler için ygs sonucunu almışlardır ayrı bir sınav yapıp sınıfları belirlerler...
Kayıt oldum 1 hafta sonra götürdüm ygs sonucunu ben bu senede femdeydim 12. Siniftaki rehber hocam bana bu ygs sonucu ile en kotu m-2ye girersin dedi
quote:
Orijinalden alıntı: RİGBOY
maltepe fem de 18 inde sınav yapıcaklar ona göre belirlicekler diğer femleri bilemem
Mezun musun 12.sinif mi
quote:
yok artık neden ygs sonucumuzu istiyolarki iyi olsa bi yerlere giderdik heralde
Sıralama dershaneye kayıt olan diger elemanlar arasında sıralama yapmak icin
Gitmişken sorsana sinif belirleme neye gore yapılıyormuş bu ygs sonucunu ne yapicaklarmis
Arkadaşlar hızlandırma için de normal sınıf için de sınav olacak. 6 Ağustos tarihinde ve 23 Eylül tarihinde sınavlar var lys sonucu falan değil sınavlara göre sınıflar belirlenecek
quote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi
Arkadaşlar hızlandırma için de normal sınıf için de sınav olacak. 6 Ağustos tarihinde ve 23 Eylül tarihinde sınavlar var lys sonucu falan değil sınavlara göre sınıflar belirlenecek
Dershaneden mı dediler
RİGBOYR
kullanıcısına yanıt
Aynen bugün gittim Bakırköy şubesine
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi
Dershaneden mı dediler
Alıntıları Göster
fen bilimleri de denemeye göre sınıf oluşturulacak dedi
Gecen senelerde hep ygs sonucuna göreydi bu sene niye boyle oldu