Şimdi Ara

FEMset 2013-2014 Alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu yıla ait femset kitaplarını fahiş fiyatlardan alabilirim. Eğer kullanmıyorsanız veya temin edebilirseniz gereğinden fazla ücret ödeyerek alabilirim. Konuyla ilgili ulaşmak isteyenler, site üzerinden özel mesaj atabilirler.

• Çok zorlama bazı foto copy centerlar bu işleri yapıyor.Fahiş fiyata bile gerek kalmıyor.20 liraya bir tanesini alabiliyorsun.Ben öyle temin ediyorum...
  • Femsetler bu kadar degerli mi ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başka bir dershaneye gidiyorum ve parça kitaplar veriyor, taşıması da zor oluyor. Bu yüzden tek kitap olan setlere yöneldim. Fem dershaneleri'nin eğitim sistemini de beğeniyorum, bu yüzden arıyorum. Birde çıkmış soruları sorması da ekstra çıkmış sorularla ilgili kitap almamamı sağlıyor. Çok uzattım sanırım, eğer elinizde varsa fiyat hakkında konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socvery

Ben başka bir dershaneye gidiyorum ve parça kitaplar veriyor, taşıması da zor oluyor. Bu yüzden tek kitap olan setlere yöneldim. Fem dershaneleri'nin eğitim sistemini de beğeniyorum, bu yüzden arıyorum. Birde çıkmış soruları sorması da ekstra çıkmış sorularla ilgili kitap almamamı sağlıyor. Çok uzattım sanırım, eğer elinizde varsa fiyat hakkında konuşabiliriz.

senin durumundayım.Ben de Femset istiyorum
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Punto alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    A101 - 19 ARALIK 2013
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.