Bildirim
FEMset 2013-2014 Alınır
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çok zorlama bazı foto copy centerlar bu işleri yapıyor.Fahiş fiyata bile gerek kalmıyor.20 liraya bir tanesini alabiliyorsun.Ben öyle temin ediyorum... -
Femsetler bu kadar degerli mi ya ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben başka bir dershaneye gidiyorum ve parça kitaplar veriyor, taşıması da zor oluyor. Bu yüzden tek kitap olan setlere yöneldim. Fem dershaneleri'nin eğitim sistemini de beğeniyorum, bu yüzden arıyorum. Birde çıkmış soruları sorması da ekstra çıkmış sorularla ilgili kitap almamamı sağlıyor. Çok uzattım sanırım, eğer elinizde varsa fiyat hakkında konuşabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: socvery
Ben başka bir dershaneye gidiyorum ve parça kitaplar veriyor, taşıması da zor oluyor. Bu yüzden tek kitap olan setlere yöneldim. Fem dershaneleri'nin eğitim sistemini de beğeniyorum, bu yüzden arıyorum. Birde çıkmış soruları sorması da ekstra çıkmış sorularla ilgili kitap almamamı sağlıyor. Çok uzattım sanırım, eğer elinizde varsa fiyat hakkında konuşabiliriz.
senin durumundayım.Ben de Femset istiyorum -
Güncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X