Şimdi Ara

Fen Derslerinde Gerekli Matematik Konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esit agirlik ogrencisi olarak lys 1 kotu gecince yikilmis durumdayim. Edebiyat ne kadar iyi gecerse gecsin ben onumuzde ki Pazartesiden itibaren gelecek yila hazirlanma karari aldim. Fakat bu sefer sayisaldan hazirlanmayi planliyorum cunku tm de iyi bolumler bana gore ucuk puanlar isterken mf de baraji geceni muhendislige aliyorlar simdi size sorum şu.
    Misal ygs kimyada mutlaka denklem kurmayi bilmemiz gerekiyor.
    bunun gibi hem ygs hemde lys de fizik,kimya,biyolojiden konulari rahat kavramak ve cozebilmek acisindan mutlaka ogrenmemiz gereken matematik konulari nelerdir. Cunku bunlara oncelik verip bu konulari hallettikten sonra fen derslerine baslamak istiyorum. Bu arada ygs biyoloji ve kimya da cok olmasada az bi alt yapim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lisede sayısalcı mıydın eşit ağırlıkçı mı? Eşit ağırlıkçıysan bence deneme.

• Esit agirlik. Tabi ben sayisaldan ucuk birseyler beklemiyorum. Belirttigim gibi Ygs biyoloji ve kimya temelim var zaten. Ygs de 25 net fenden gelmisti

• Dahaka.warrior kullanıcısına yanıt
    Hiç deneme bile sayısalın LYSsi ağırdır. Yani zor toplarsın , öle basit konular yok lysde.
  • O mühendislik ne kadar isine yarar acaba ? Sayısalda da 30k aşağısı için pek parlak şeyler yok açıkçası

• Barajı geçeni mühendisliğe alıyorlar ama mühendislik eğitimi veriyorlar mı acaba?

• Peki en azindan ygs icin yardimci olabilirmisiniz zira 400 kusur puan gibi bi hedefim zaten yok. Ozellikle fizikte gerekli olan matematik konularini soylerseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanirim yardimci olabilecek yok

• mat geo ful bil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.