Şimdi Ara

Fen netleri??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten artık sinir olmaya başladım: Hiç bir tutarlılığım yok bi denemede 30 ların üstüne çıkıyorum bi denemede 25i anca buluyorum.Büyük ihtimalle ve kendimi bildigim kadarıyla konu eksigim var ama neden nasıl onları tam bilemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• aynı sorun bendede var
    benim nedenim konu eksiği değil denemelerin tutarsızlıkları bi denemede sadece dinamik sorusu soruyor diğerinde alıyor dinamiği elektriksel alana koyuyor sonra pot. en depolanmasıyla birlikte öncüllü soru yapıyor bazende bio 2 de çıkmayacak sorular çıkıyor bilmem nerde fiziksel sisnrimie uğrayan bilmem nerede depolanır dese tamam da adam en ince ayrıntıyı soruyor bide yorum kat işin içine pazartesi çözdüğüm denemden 31 net yaparken salı günü 17 yapabiliyorum :9
  • konulara tam hakim olamamak olabilir mi? çünkü aynı sorun bende de var. bi denemedeki sıvıların kaldırma kuvveti sorusunu çözüyorum,ertesi gün ki denemede kalem bile oynatamıyorum. yani konulara tam anlamıyla hakim değilsin/değiliz galiba.
    Ama konu eksiğim var diyorsun sorun burda da olabilir yani denemelerdeki konu çeşitliliği fazlaysa netlerde ani düşüşler olabilir. Benimde konu eksiğim falan var ve şu an ki 28-29 ları ona bağlıyorum. en geç 1 ay içinde 34-35 leri bulursam kafidir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

konulara tam hakim olamamak olabilir mi? çünkü aynı sorun bende de var. bi denemedeki sıvıların kaldırma kuvveti sorusunu çözüyorum,ertesi gün ki denemede kalem bile oynatamıyorum. yani konulara tam anlamıyla hakim değilsin/değiliz galiba.
    Ama konu eksiğim var diyorsun sorun burda da olabilir yani denemelerdeki konu çeşitliliği fazlaysa netlerde ani düşüşler olabilir. Benimde konu eksiğim falan var ve şu an ki 28-29 ları ona bağlıyorum. en geç 1 ay içinde 34-35 leri bulursam kafidir benim için.

Aynen konulara hakim degiliz bencede ama ne yapabiliriz ki bundan sonra anca denemelerle toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor işte.(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.