Şimdi Ara

Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu Oyuncu Puanlama Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler lig uzun maraton. Çoğu zaman oyuncuların bir kaç maçlık performansları aklımızda kalıyor, diğer maçlarından bağımsız iyi veya kötü ilan ediyoruz. Bu konudaki amaç 34 maçlık lig maratonunda her oyuncunun her maç ne yaptığını analiz ederek lig sonunda karnesini çıkartmak. Uzatmayayım ben başlayayım. Konunun tutup tutmaması önemli değil, tek başıma da her hafta editlerim ve evet bu aralar işşizim

Kurallar:

1- Puanlama 10 üzerinden yapılır, yarımlı puan verilebilir. ( 4 - 5.5 - 9 - 0 vb. )
    2- Puanlama istatistiklere göre değil, forum ahalisinin maçtaki gözlerimlerine göre öznel bir şekilde yapılır.
    3- Bir oyuncunun bir maçta puanlamaya tabi olması için en az 60 dakika sahada kalması gerekir.
    4- Her hafta her maç için ayrı ayrı puanlama yapılacak, her maç için ayrı bir cevaba puanlama yazılacak, ilk puanlama cevabına toplu olarak her haftanın puanlaması editlenecektir.
    5- Sadece puanlama yapılabilir, dileyen oyuncunun o haftaki performansı hakkındaki görüşlerini de yazabilir.

Başlayayım

1. Hafta - 14 Ağustos Cuma Fenerbahçe - Eskişehirspor

Volkan - 6

Aslında kalesine top gelmedi. İki isabetli şut geldi ikisi de üstüneydi. Çok rahat bir maç çıkardı. Dolayısıyla düşük veya yüksek puan vermek anlamsız olur. 6 ideal.

Şener - 6.5

Hucumcü bek olarak bildiğimiz Şener maç boyunca hiç hücüma kakı vermedi. Hocanın isteği de olabilir fakat bunu en azından bir kaç kere denemesi lazım.

Ba - 7.5

Bütün maçta tek bir hatası var. Lawal'a kaptırdığı ve tehlike yaratan top. Onun dışında yaşlı da olsa ligin tilki forvetlerinden Gekas'ın ayağına top gelmesine bile izin vermedi.

Alves - 7.5

Hatasız oynadı fakat rakibin tehdit etmemesi de bunda etken.

Hasan Ali - 8.5

Caner'in yokluğunda çok iyi oynadı, hem defansif hem ofansif. Kilidi açan golün de asistini yaptı. Maç sonuda formasını çıkardı gördük baya vücüt çalışmış, geliştirmiş kendini.

Nani - 6.5

Pas oyunlarında var, toplu topsuz bir şeyler yapmaya çalışıyor ama daha ritmini bulamadı malesef.

Souza - 9

Tek kelimeyle mükemmel. Kaç top kestiğini sayamadım bile. Pasları, pas yüzdesi çok iyi. Dikine de pas atabiliyor, tek topta oynayabiliyor, set oyununa da dönebiliyor. En az Topal kadar da kesici özellikleri var. Bu görüntüsüyle komple bir orta saha umarım şaşırtmaya devam eder bu şekilde devam eder.

Meireles - 7.5

Çok dikine oynamaya çalışınca pas hataları oldu fakat orta sahada iyi iş yaptı. Geçen seneye oranla daha istekli gibi.

Diego - 9

Geçen seneki Diego'dan eser yok. İleride, geride sürekli koşuyor,pres yapıyor. Aldığı topları olumlu kullanıyor, adam geçiyor, paslarının çoğu olumlu. en önemlisi de bu sezon çok hırslı. Dinamo gibi oynadı. Bir de gol asisti yaptı enfes.

Sow - 6.5

Attığı gol dışında hiç bir varlık gösteremedi. 1 attıysa en az 3 tane net fırsatı kaçırdı. Oyun olarakta iyi değil. Golü attıktan sonra da sevinmedi belli ki gitmek istiyor.

Fernandao - 8.5

Emenike'den sonra ilaç gibi geldi. Hava toplarını neredeyse rakibe vermiyor, sırtı dönük mükemmel. Atıığı gol de enfes. Kaleye soktu resmen. Hem oyun hem skor katkısı iyiydi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

tam diyordum adam uğraşmış çabalamış helal olsun,sonra bu yorumu gördüm birden dank etti cidden çok gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlamalara katılıyorum. Diego sezonun en iyilerinden olacak gibi. Kalitesi belli ve ondan beklediğimiz bu olduğu için şaşırtıcı değil. Hasan ve Şener artık bizi endiselendirmeyecek kalitede bekler. Hatta formayı bile kapabilirler. Souza'yı ise Busquets'e benzetiyorum. Busquets çok sade oynadığı için sanki birşey yapmıyor gibi geliyor insanlara ama onun top kapmaları, hatasız oynaması ve takımı rahatlatması Barcelona için çok önemli. Souza da öyle oynuyor şu anda. Umarım böyle devam eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yapmayin adam emek vermis. Yorum falan isin icine girince karisacaktir. Nacizhane bir excel dosyasi vb tut ve sadece bizim takim tataftarinin verdigi puanlarin ortalamasini al. Hafta hafta ekleye ekleye git.

Benim puanlarim,
    6,6,6,6,7,5,7.5,6,7,6,5.5,7.5

• souza'ya 10 yazmanızı rica ediciiim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandao ya katılmıyorum

• konuya 0 cevap bile gelse ilgilendirmiyor hacılar, ben kendi çeteremi tutarım, konu tutmuş tutmamış önemli değil tutsa elime birşey de geçmiyor zaten haftada 10 dakika da şu konuya ayırırım çok zor değil yani
  • Souza'nın 10 oynaması için ne yapması lazım ? Diego 8 Souza 10 olmalıydı.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Hafta - 23 Ağustos Pazar Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Skor: 1-1

Volkan - 8.5

Yaptırdığı penaltı dışında hatası yok, penaltıyı da çıkardı zaten. Penaltıdan dönen topu da çıkardı. Önemli 2-3 pozisyonda da başarılıydı.

Şener - 8

Takımın nadir koşan ve çabalayan isimlerinden biri. Önünde oynayan bir kanat oyuncusu olmamasına v tüm sağ kanadı tek başına savunmak zorunda kalmasına rağmen.

Kjaer - 6.5

Kendi kalesine gol attı fakat anormal bir durum değil. Gol onun değil Alper'in hatası. Oyun genelinde iyiydi.

Alves - 7.0

Kjaer gibi çok farklı değil.

Hasan Ali - 5

Bir sol bek neden bütün topları geri pas olarak kullanır? Yahu bir hucüma çık bir duvar pası yap be adam.

Nani - 8

Tek başına insiyatif alan tek oyuncu. Sürekli çabaladı, denedi. Çok top kaybı yapmış olabilir ama bunun nedeni sadece kendisinin sorumluluk alması. İlk defa beğendim.

Souza - 7

Net ortasaha adam ama yorgun ve takımın bitikliği kendisini de etkilemiş. Özellikle yanındaki partneri Topal...

Topal - 3

Bitmişşin kardeşim. Senin yerine orada Ozan'ı oynatmayan hocaya da ayrıca 0 vermek lazım.

Diego - 6.5

Topu aldıktan sonra kendi etrafında dönme hastalığına yakalanmasa iyi oyuncu aslında. Kendinden beklenmeyecek kadar koşuyor ama nafile.

RvP - 7

Gol dışında etkinliği yok fakat gol de kalite kokuyor. O topu öyle istop etmeyi deeyip o şekilde kaleye bir tek RvP sallar.

• Alves her topu gelişi güzel vuruyor. Rahatsiz eden olmasa bile olumlu kullanamıyor. Müdahaleleri de çok geç yapıyor. Puanım 3.

Diego etrafında dönüyor çünkü ileride çoğalamadık bir türlü. Oldukça güzel oynadı.

Nani hücumda hala etkili değil ama çok çalışıyor ve defansa çok yardım ediyor. Asıl istediğimiz bu değil tabii ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.