Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54295430543154325433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

FBli olmasam Alman 3. liginden takım alırım Fenerbahçe'yi almam. Elin katarlısı ne yapsın? Ayrıca Katarlılara satılması FB'yi kurtarma operasyonu olur olsa olsa.

Edit: Zaten adamlar Ali Koç'a düşman. Operasyon çekebilecek sayıları olsa Ali Koç'un seçilmesini engellerlerdi.

Alıntıları Göster
    Size katılmıyorum. Ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin hem fb , hem de gs ve bjk gayet cazip takımlar. En az 20’şer milyon taraftarı var bu kulüplerin. Satın alacak kişi için muazzam bir market. Ekonomik nedenlerle son yıllarda azalsada türk kulüpleri en çok forma satan kulüplerden biri örneğin.
    ( manchester , real gibi takımları kenara bırakırsak ) Ekstra olarak yurt dışına açılmasanız dahi nüfus artış hızı fazla olduğundan iç pazarda hakimiyet kursanız dahi artıya geçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ravil ve Kastrati gelmez,Mensah'ı almak da zor olur.
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    3 yıl daha şampiyonluk falan gelmezse Arsenal gibi Milan gibi tarihe karışacağız her sezon 6-7. falan olmak için oynayacağız zaten bu yüzden önümüzdeki 2 senenin telafisi olmaz ya şampiyon olucaz ya da rakipler farkı açıcak biz de gerilemeye devam edeceğiz.
  • Rikuride kullanıcısına yanıt
    Çok doğru gerçekleri söyleyince şucu bucu diye çıkarıyorlar ismini ama sonra kendileride anlıyorlar sorun hoca da değil. 4 hoca değiştirdik 2 sene de yine de olmadı demek ki ortada başka bir sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Ravil ve Kastrati gelmez,Mensah'ı almak da zor olur.
    Ravil neyse de Kasrati ve Mensah bence alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Kesinlikle ama bu konuda senle bir noktada ayrışıyoruz. Ben bizim atak futbolu oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bize atak futbolu oynayan takım sayısı 2 ligde.
    Defans oyuncularını partlatmamız zor olur sadece ligle, ama atak oyuncularımızı parlatabiliriz. Sadece planlı bir takıma ihtiyacımız var. Top bizde olmalı ve stoperler hariç tüm takım topu en az topu 10 üzeirnden 5 ile oynayabilmeli. Garry, Gustavo, Hasan, Dirar, kötü ozan hatta tolga da ucundan kurtarıyor bu durumu. Elbet ozan, Tolga ve Jailson takımın erleri olacağı için müsamaha gösterileiblir ama bu demek değil ki ne dribblig ne pas hiçbirini yapmasın sadece savaşsın. Güreş değil bu oyun.
    Benim için illa atak ya da illa defans diye bir şey yok bence yerine göre oynamak önemli, yeri gelir kapanırsın yeri gelir bastırsın çok önemli değil benim için kazandıktan sonra.

Kaliteli orta saha çok fark yaratıyor orası işlese zaten geri kalanı da hallederiz, en zor mevki bence eli ayağı tutan orta saha bulabilmek.

• SonJnow kullanıcısına yanıt
    Ya şu göztepe maçında gs nin bence sarachinin golunde kaleciye faul var.Sonra göztepenin bir golunde aşırı saçma şekildr faulden iptal edildi.Valla bizde antalya maçında verilmeyen bir penaltı var onlar verilse şuan başka yerdeydik.Krusenun yokluğu aşırj belli o kalitede bir beyin lazım fenere.Mert hakanla bu iş olmaz...

Şu katarlılar ne aldıysa batıyor.Ttnet ve yörsan gibi 2 devi alıp batırdılar.İndirimsiz halindr bein iyi para veriyordu ama indirimli halinde diğer büyük firmaların teklifleri bile iyi.

Tff bizle yabancı kuralı ile uğraşcağına şu yayın parası konusunu çözsün.Valla artık fener şu hakem hataları karşısında sesini daha çok çıkarsın.Örneğin a sporda gs nin düşünün sebebi alikoçmuş.fatih bey hanzadeleri ve kıymetlimiz alikoç tarafından tuzağa düşürülmüş.Bunu yerel bir televizyonda diyecek kadar arkalarında biri var ayrıca şu olaya iyi bakın..

Asporda erman fatih terimin önderliğinde zorlu olayını çıkarttırdı.Sonra fatih twit attı.Bunların hepsi planlı bunu herkes görmeli.Bence gsnin tff içinde aşırı bir yapılanması var.Bizden gelen adama bile fener şike yaptı dedirticek kadar güçlüler...Aziz bunları biliyordu.Alikoç bilmiyor.Bu yüznden bile aziz yıldırımı tercih ederdim ama benim gözümde fenerin bitmesindeki baş mirarlardan biri aziz yıldırım.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ravil için Altınordu başkanı kafaya koymuş Avrupa'ya göndermek istiyor ama bize gelse güzel olur demek isterdim de oynatmayacaklarını bildiğim için gelmesin gitsin Avrupa'da parlasın. Mensah acaba aradığımız orta saha mı bize Sosa gibi Emre gibi bir orta saha lazım Mensah dinamizm katar ama bu özellikler bence pek onda yok.Kastrati için de bilemiyorum gelebilir ama ilgimiz yoktur heralde.
    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Ravil için Altınordu başkanı kafaya koymuş Avrupa'ya göndermek istiyor ama bize gelse güzel olur demek isterdim de oynatmayacaklarını bildiğim için gelmesin gitsin Avrupa'da parlasın. Mensah acaba aradığımız orta saha mı bize Sosa gibi Emre gibi bir orta saha lazım Mensah dinamizm katar ama bu özellikler bence pek onda yok.Kastrati için de bilemiyorum gelebilir ama ilgimiz yoktur heralde.
    Mensah'ı ben çok beğeniyorum, çok iyi olacaktır. İki yönlü oyuncular almamız lazım, bu takım oyun kuramıyor, yaratıcı değil, Emre oyuna girince oyuncular kötü olsa bile bir hareketlenme kıpırdanma oluyor, belli yani bu tarz bir adam lazım bize ayrıca.
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Ferdi varken Tolga oynatan Falette varken Jailson oynatan hakedeni oynatmayıp haketmeyene ısrarla forma veren kişi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahtedokuz kullanıcısına yanıt
    20 milyon taraftar olayı hikaye. O 20 milyonun içinde sadece derbiden derbiye maç izleyen, soru sorulduğunda yanıt vermek için takım tutan, ilk 11 sayamayan adamlar da var. Bunlar ürün alacağı zaman sayı 1 milyonun altına düşüyor. Millette para da yok artık. Sen maksimum 200bin tane forma satarken(Bir de yarı fiyatına satılıyor kur yüksek olduğu için) Juve 24 saatte 1 milyon tane satıyor. TV, galibiyet geliri desen zaten çok az. CL gruplarına katılmadığın an batıyorsun. Leipzig gibi bir proje kurayım desen taraftar yapılan hamleleri eleştirip yıldız isteyecek, stada gitmeyecek. Ekonomik açıdan hiçbir getirisi yok alacak kişiye. Neden alsınlar? En azından gönül bağım olmasa ben almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Temmuz 2020; 15:21:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

20 milyon taraftar olayı hikaye. O 20 milyonun içinde sadece derbiden derbiye maç izleyen, soru sorulduğunda yanıt vermek için takım tutan, ilk 11 sayamayan adamlar da var. Bunlar ürün alacağı zaman sayı 1 milyonun altına düşüyor. Millette para da yok artık. Sen maksimum 200bin tane forma satarken(Bir de yarı fiyatına satılıyor kur yüksek olduğu için) Juve 24 saatte 1 milyon tane satıyor. TV, galibiyet geliri desen zaten çok az. CL gruplarına katılmadığın an batıyorsun. Leipzig gibi bir proje kurayım desen taraftar yapılan hamleleri eleştirip yıldız isteyecek, stada gitmeyecek. Ekonomik açıdan hiçbir getirisi yok alacak kişiye. Neden alsınlar? En azından gönül bağım olmasa ben almazdım.
    Öncelikle şu bilinmelidir ki Fenerbahçe çok büyük bir kulüptür, bu yüzden alınabilir.

• Fenerbahçenin özellikle son yıllarda çok büyük bir eksiği var. Fenerbahçe hızlı hücüma çıkmasını bilmeyen bir takım. Açın izleyin hızlı hücüma cıkarken neler yapılıyor?
    %100 top kanarlara verilip orta açtırılıp hızlı hücum hiç ediliyor.
    Takımında alex anelka gibi playmaker oyuncu olmadığından dolayı(a ra sıra Tolgay ve Emre ara pas yapıyor) oyun set hücumuna dönüyor.
    Peki set hücumu oynayabiliyor muyuz? HAYIR.
    Takımın yaptığı şey ne peki? Set hücumuna döndükten sonra kanatlardan ortaya pas veya orta. Orta güzel gelirse karambolden gol. Onun dışında savunma hataları ve uzaktan şutlar.
    Fenerbahçeye karşı dikkatli oynayan bir takım her zaman fenerden puan alır.
    Peki yapılması gerekenler neler?
    Öncelikle aynı tip oyuncuları(tolga Tolgay ozan emre gustavo jailson) ve oyunda varla yok arasında gezinen (Tolgay ekici dirar) gibi adamlardan kurtulmak.
    Seney aynı kanatları oynatacaksak öncelikle ilk amacımız adam geçip ara pas yapan bir adam bulmak(playmaker). Ve bu adam üstünden set hücumu çizmek. Her hücumda o alınacak adamın ayağının dokunması gerekecek. Sarı P.pi gibi sadece ara pas atan değil adam geçip savunmanın dengesini bozacak adam bulmak gerekiyor.
    Peki bulamazsak ne olacak?
    Bulamazsak ister bu takımın başına Guardiola ister Zidan gelsin sonuç hüsran olur.

• muricin genç futbolculara örnek olacak kariyeri

arnavutluk-giresunspor(20)-gençlerbirliği-rizespor-fenerbahçe(3,5M)-
    yaş 27 tottenham (25m)

senin yaptığını jamie vardy yapamadı muric reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 20 Temmuz 2020; 15:38:39 >
    ts gibi sakız parasına oyuncu kaydedemedik siyasi nedenler.

• gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Her şey iyi güzel ancak (tolga Tolgay ozan emre gustavo jailson) nasıl aynı tip ona takıldım. Emre zaten emekli oluyor, Tolgay ve Gustavo satılıp o işleri yapacak bir oyuncu almalıyız, orada o oyuncunun yanında duruma göre Ozan, Tolga ya da Jailson oynayabilir çünkü top sürme ve hücum yönünde off be ne kadar iyi olmasalar da sıradan top kapan kazma orta sahaya göre teknik, top sürebilen, pas atabilen adamlar. Özellikle Jailson ve Ozan top sürebiliyor, pas atabiliyor.

İlk iş o oyuncuyu bulup bence bütün imkanları o oyuncuya gömmek çünkü Emre bile 40 yaşında olmasına rağmen tek pasıyla takımı ayağa kaldırabiliyor, biraz eli ayağı düzgün transfer yapıp bu adamı da getirirsek iyi bir hocaya takım çok fark yaratacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Açıkçası senle aynı şeyi düşünüyorum hocam, maksadım takılmaktı. Gökhan’ın Gökhan olduğu dönemler Fenerbahçe’deki zamanlardı hakikaten.
    Anladım hocam gırgırındayız işin Caner eyvallah da Gökhan bence bize gelmesin . Canerde gelmesinde Gökhan 36 olmuş yaw

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 54295430543154325433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.