Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54305431543254335434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortalığı karıştırma peşinde olan ve Fenerbahçe'nin ismini kötüye çıkartmaya uğraşan bir karaktersiz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

Ali koç özel jetiyle getirsin teslim etsin direkt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala Ersun konuşuluyor konuda. Hayatımda gördüğüm en kötü hocalardan bir tanesi. Aykut Ersun gibi bitik adamlardan vazgeçin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Ali koç özel jetiyle getirsin teslim etsin direkt

Alıntıları Göster
    Teklifin doğru olduğunu sanmıyorum ama ola ki doğru. 15'in bir kısmı Rize'ye ödenecek. Yeterince eksiğimiz yokmuş gibi bir de forvet aramak zorunda kalırız. Ve bu para ile forvet de bulma ihtimalimiz pek yok.

• Vedat satılırsa 1+1 yıllığına Papiss Cisse'yi kiralasınlar gıkımı çıkarmam. O gelecek parayı defansa gömsünler. Juan Jesus+sağ bek, sol bek.

Ayrıca yeni sezon formaları ne zaman gösterilecek? 19.07 yi de geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 20 Temmuz 2020; 16:50:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre'nin bir sene daha kalması lazım, derbi de ilk 45dk sahanın yine en iyisi emre idi. Euro 2020 ile 2021 de bırakması lazım milli takım kaptanı olarak. 60 dan sonra 30dk bile tam oynasa irfan hakan yusuf vs emre nin tek bacağı etmez

• Bulan buluyor.

• Şampiyon Başakşehir'in forvetleri Crivelli 3m civarında Robinho çok cüzi bir bedel Demba Ba bedelsiz.

Akpom iyi bir oyuncu Dzyuba çok çok iyi bir oyuncu + bir forvet daha gayet bulunabilir Sörloth gibi büyük liglerde iş yapmamış ama Süper Ligde çok iyi iş yapacak tonlarca forvet var sadece biraz araştırmak gerekiyor.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Yani ben de her maç gümbür gümbür 60 dakika baskı beklemiyorum. Ama tempo bize ait olursa, rakip geliyorsa, pozisyon buluyorsa bir gol daha bulup rahatlamak kolay olmalı bizim için.

Ancak karma oyun oynanabilir tabi, atıyorum Trabzon deplasmanına gittin karma oyun oynarsın. İlk 15 dakika hızlı başlarsın sonra dinlenirsin son 30 dakika baskılı oynarsın. Ama tutup Vardar ‘a defansif oynayacaksak Ersun u bile tercih ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Hocam üç aşağı beş yukarı aynı tip oyuncular. Biri daha fiziki biri daha hızlı biri daha iyi savunmacı vs vs. Jailson ve ozanın top sürme yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Özellikle ozan kamyon dorsesi gibi bi sağa bi sola sallanıyor top sürerken yada çalım atarken. Sıradan normal bir oyuncu nekadar top sürüyorsa onlarda okadar sürüyor ekstrası yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Teklifin doğru olduğunu sanmıyorum ama ola ki doğru. 15'in bir kısmı Rize'ye ödenecek. Yeterince eksiğimiz yokmuş gibi bir de forvet aramak zorunda kalırız. Ve bu para ile forvet de bulma ihtimalimiz pek yok.

Alıntıları Göster
    Vedat muriç ikinci yarıda slimaniden bile kötü oynadı kimsenin haberi yok. Millet hala ilk yarıdaki gibi oynuyor sanıyor.
  • Geçen sene fransa liginde oynayan kadife ayaklı uzun pas ustası özgüvenli bir topçu vardı bize yazılıyordu kimdi o hatırlayan var mı? Merak ettim ne yapmış diye ama adını hatırlayamadım. Orta saha oyuncusuydu zenciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 20 Temmuz 2020; 17:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

trde falettadan daha iyi bi stoper sayarmısın ? topla iyi çıkan hızlı geriden pasları ile oyunu rahatlatan kim var ? falettanın bi tık üstüne paran yeter mi sence ? hayalperest taraftarlar garip oluyo.

Alıntıları Göster
    Bu forumdan bile falette'den iyi stoper bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Hocam üç aşağı beş yukarı aynı tip oyuncular. Biri daha fiziki biri daha hızlı biri daha iyi savunmacı vs vs. Jailson ve ozanın top sürme yeteneği olduğunu düşünmüyorum. Özellikle ozan kamyon dorsesi gibi bi sağa bi sola sallanıyor top sürerken yada çalım atarken. Sıradan normal bir oyuncu nekadar top sürüyorsa onlarda okadar sürüyor ekstrası yok yani.
    Ben Gustavo'ya nazaran Tolga, Ozan ve Jailson'un hücum gücünün daha yüksek olduğunu düşünüyorum tabi bu değil ki yılan gibi kıvrılıyorlar. Oyun kurucu bir oyuncunun yanına hücum gücü klasik ön liberolara nazaran daha yüksek olan bu 3 ismi görmek beni çok daha memnun eder, çok daha doğru olur. Emre'nin olmadığı her orta saha maalesef oyun kuramadı, takımı yönlendiremedi.

@freudunpiposu Karma en iyisi, rakibe göre.

• sanryco kullanıcısına yanıt
    Bir yayın organı nasıl böyle taraflı bir başlık atabilir? Fotomaç mı haber61 mi belli değil. GSliler, TSliler hükümet takımı onlar yerine bizim şampiyon olmamız işinize gelir diyip destek arıyorlar bir de. Bu sezon kimin ne olduğunu gördük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gider istikrarsız, takımında forma giyemeyen, hedefsiz, son sözleşmesini yapacak adamları bulurlar. Sonra maaşı,performansı tartışılır.

Bir ekip kurup kulüp gerçekleri ile doğru orantılı transferler yapmak bu kadar zor olmamalı.

Hâlâ 5 yıl önceki performansı ile adamların ismi geçiyor.

Hoş biraz umut vaadeden adamı da bitiriyoruz. Anadoluda oynasalar peşinden ayrılmazlar.

Kısacası ne inanç bıraktılar ne heves.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Yann M'Vila dan bahsediyorsun sanırım tam zenci değil ama koyu teni var 2-3 maç izlemiştim Saint Etienne'nin iyiydi genel olarak kötü bir izlenim vermiyordu tabi gol-asist katkısı yapan bir isim değil Gustavo gibi diyebiliriz az çok.
  • Mert
    Wague(x) kaan verthongen novak
    Ozan gustavo
    Shaqiri talisca Trezeguet
    Marega

Mert 5m
    Kaan 5 diyelim
    Shaqiri 5m
    Marega 10m

Vedatla altay ve çer çöpü sattım aldım, diğerleri kiralık+bonservissiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 20 Temmuz 2020; 17:44:39 >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Hayaller.

Talisca,Shaqiri,Verthonghen,Mert gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Mert
    Wague(x) kaan verthongen novak
    Ozan gustavo
    Shaqiri talisca Trezeguet
    Marega

Mert 5m
    Kaan 5 diyelim
    Shaqiri 5m
    Marega 10m

Vedatla altay ve çer çöpü sattım aldım, diğerleri kiralık+bonservissiz
    Ferdi nerede? Ozan-Gustavo-Talisca orta sahası Souza-Topal-Giuliano orta sahasının oyun kurma, fırsat yaratma açısından yandan yemişi. Sol bekte de Novak olursa bu sezon yaşadığımız çoğu problem devam eder. Sırtı dönük oynayabilen Vedat olmadığı için zorlanabiliriz bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Temmuz 2020; 17:46:0 >
  • 
Sayfa: önceki 54305431543254335434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.