Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54315432543354345435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

FBli olmasam Alman 3. liginden takım alırım Fenerbahçe'yi almam. Elin katarlısı ne yapsın? Ayrıca Katarlılara satılması FB'yi kurtarma operasyonu olur olsa olsa.

Edit: Zaten adamlar Ali Koç'a düşman. Operasyon çekebilecek sayıları olsa Ali Koç'un seçilmesini engellerlerdi.

Alıntıları Göster
    Daha net açıklamam gerekirdi o zaman.

Katardan kastım FB taraftarının ve konre üyelerinin büyük kısmının büyük inandığı değerlere inanmayan bir gruba satılmasından söz ediyorum. Bu mümkün mü mümkün. Ali Koç'un seçilmesi engellense Aziz Yıldırım seçilirdi ve oda sonuçta malum oluşuma karşı biri. Malum oluşum seçimle FB ele geçiremeyeceğini biliyor. 3 Temmuz da başaramadıklarını FB şuan içinde olduğu ekonomik durum başarmalarını sağlayabilir diye düşünüyorlardır.

Malum oluşum derken Fetö den söz etmiyorum sadece çünkü FB tek ele geçirmeye çalışan oluşum sadece onlar değil. FB bu sezon doğranması FB üzerinde güç kurmak isteyenlerin bir oyunuydu. Bu bariz ortada FB başarısız olacak ve belini doğrultamayacak ki bir şekilde FB ele geçirebilsinler. Çünkü FB kendi teslim olmadıkça FB ele geçiremeyeceklerini ve FB üzerinde hakimiyet kuramayacakları o malum kesimlerin tümü çok iyi anladılar.

FB yerinde başka bir camia olsa çoktan teslim bayrağını çekmişti hatta bana göre o bazı kulüpler çoktan teslim de oldular o yapılanmalara.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Hayaller.

Talisca,Shaqiri,Verthonghen,Mert gelmez.
    Kaan da gelmez bence. Alman orta sıra takımlarında gider ya da Schalke'ye döner. Yolu ülkemize düşerse de Galatasaray'a gideceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya bir transfer gerekiyor bu takıma, özellikle defans hattı facia.

Gustavo gibi para eden topçuları yollamamız lazım.

Altay

Transfer Transfer Transfer Transfer

Jailson Ozan

Transfer Mert Hakan Ferdi (Rodri)

Vedat
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Giuliano ilaç olurdu valla bu sezonda geçen sezonda da iş yapardı önümüzdeki sezon olsa yine yapar en azından gol özelliği olan 2 oyuncu barındırıyorsun forvetinle birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Abi altayı hala yediği goller üzerinden eleştirenler var akıl alır gibi değil ya, insanlar gerçekten beyinini kullanarak yorum yapmıyor, sadece etraftan duyduklarıyla fikir oluşturuyor. Bugün uğurcanın yediği golleri altay yese ne derlerdi kim bilir.
    Ben de yediği goller için içimden kızıyorum ama biliyorum ki ileride çok iyi kaleci olarak şayet bizim çok bilmiş bir grup taraftar ve onlara uyabilecek yöneticiler çıkıp çocuğunun üzerine giderlerse o zaman yazık olur Altay gibi bir kaleciye.

Yeteneği ve iyi bir kumaşı olduğu çok açık ortada. Altay'ın biraz daha çalışması ve kendisini geliştirmesi lazım fakat bu o söz ettiğim çok bilmiş arkadaşların sandığı gibi Altay'ın tek başına yapabileceği bir olay değil. İyi bir kaleci antrenörü ile çalışması lazım. O konuda işte yönetime ve teknik adama düşüyor.

Altay eksiklerini giderirse uzun yıllar hem FB hem Milli Takım kalesini kimseye bırakmaz. Ts kalecisi iyi görünüyor ama son yıllarda Ts çıkan iyi kalecilerin Ts dışında ne hale geldiklerini veya Ts oynarken lig de takım olarak en ufak başarısızlıkta ne hale geldikleri ortada.

Altay sahip çıkılırsa 2-3 sene içerisinde çok iyi bir kaleci olaraktır.

Ama ben bizim yönetime de taraftar grubuna o konuda güvenemiyorum. Özellikle genç taraftarlar çok sabırsız.

Kaan'ın medyada çıkan haberlere göre serbest kalma maddesi var 2 civarında söylendi ne kadar doğru bilmiyorum tabi o paraya alınacak en iyi stoperlerden biri olur çer çöp oyunculara yüksek maaş vereceğine ver Kaan'a 3-4 yıl stoperde kafan rahat olur hem de yerli milli takımda da beğeniyorum sağ bek oynama özelliği de var her türlü çok iş yapacak oyuncu ama sadece Kaan alınıp sağ bek alınmazsa bu sezondan farklı geçirmeyiz önümüzdeki sezonu.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Altay'ı değerlendireceğimiz sezon bu değil.

Altay'ın önünde oynayan defans hattı yapboz gibi sürekli değişti. Yani devamlı bir defans kurgumuz hiç olmadı. Bu bir kaleci açısından çok ama çok kötü bir durum. Çünkü defans hattıyla uyumlu olursan hangi oyuncunun ne yapacağını bilirsin, senin de pozisyonun ona göre olur.

Ve Altay'ın yıldızlaştığı maçlar var, batırdığı maçlar da var. A sınıfı bir kaleci değil ama olma potansiyeline sahip. Ama bu haliyle bile ligdeki çoğu kaleciden iyidir. Aşırı abartıyor insanlar.

Altay'ı yollasak daha iyisini almak için kasadan çıkacak para 20 - 25'den başlar.
  • Ya futbol çok zor değil. Playmaker falan da gerekmiyor.

Iki tane iki yönlü koşan orta saha, Ozan ve Tolga, önüne koy Ferdiyi, (duruma göre bu üçlüye Mert Hakan Yandaşi ekle) sag ve sola dikine gidecek güçlü iki kanat(tuncay serhat ikilisi gibi), iki tane orta açabiken dripling yapabilen hücümcu bek, 2 tane çok saglam defans tamamdır. Vefat kalırsa kalsın ama bir tane daha forvet almak ta fayda var.

En büyük parayı defans ikilisine verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Kaan'ın medyada çıkan haberlere göre serbest kalma maddesi var 2 civarında söylendi ne kadar doğru bilmiyorum tabi o paraya alınacak en iyi stoperlerden biri olur çer çöp oyunculara yüksek maaş vereceğine ver Kaan'a 3-4 yıl stoperde kafan rahat olur hem de yerli milli takımda da beğeniyorum sağ bek oynama özelliği de var her türlü çok iş yapacak oyuncu ama sadece Kaan alınıp sağ bek alınmazsa bu sezondan farklı geçirmeyiz önümüzdeki sezonu.
    2 diyen var, 2.5 diyen var, 4-4.5 diyen var... Ben zaten bonservis veya maaşta değil oyuncunun tercihi kısmında şüpheliyim. Hem GSli hem de FT kendisini milli takıma çağıran adam. Ben bize gelmesi için pek bir neden göremiyorum. Belki GS Marcao'yu satamazsa alırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    GS'nin pek stoper ihtiyacı yok bence orta saha da hücum da revizyona ihtiyaçları var Kaan'a para verecek lüksleri yok.
    Oyuncu bizi tercih edebilir bence tuttuğu takıma bakmamak lazım adam akıllı oynayacaksa istersen Ts taraftarı olsun.
  • Ali Koç bunu beğendi.

• Vay be 113 yıllık camianın geldiği duruma bak Ts şampiyon olamadı diye sevinmek.

Diyecek bişey yok aslında çok şey var da daha yönetimden 1 kişi çıkıp kral çıplak diyemiyor biz konuşsak kim takar.Yalı çocuğunun oyuncağı oldu kulüp.

• @august landmesser Hocam sezon başında Kruse,Muriqi,Zanka hakkında yorumlarına sertçe karşı çıkanlardan biriydim ve senden özür diliyorum. Sen haklıydın. Muriqi değil premier lig, değil fenerbahçe, Süper lig forveti bile değil. Pozisyonları gole çevirme oranı yalnızca %8
    Sorloth %30
    Falcao %32
    Burak %22
    Mustafa pektemek %19
    Koita %25
    Bizim m*riqi çöpü %7.5

bu adama 5 milyondan fazla verecek tek yönetim varsa ya fenerbahçe yönetimidir ya spartak moskova daha cahil bir yönetim yok çünkü

Evet 2 gün önce BJK maçında Dirar yedek bekletilmeli murat oynamalı, tolgayla başlanmalı ve allahyar forma giymeli dediğimde karşı çıkan cahiller utanın kendinizden
  • Bu kim ? 1.ligde oynuyor. Yaş 25. 4 gol 1 asist yapmış. Ne buldular ki bu adamda

• PİVOT OLMAMAN SÜPER BİR ÖZELLİK

bunu anlayamadım?
  • 
Sayfa: önceki 54315432543354345435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.