Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54345435543654375438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda Gustavo ile ilgili gördüğüm en doğru yorum kesinlikle hak veriyorum renktaş.
  • Fenerbahçe'nin forması 7. olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Bu mesaj silindi.
    Vakti zamanında bana forumda yetkili olmak ister misin şeklinde gelen teklifi kabul etmiş olsaydım sen şuan bunları yazmaya cesaret edemezdin ya neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Forumda Gustavo ile ilgili gördüğüm en doğru yorum kesinlikle hak veriyorum renktaş.
    We Will Dominate'nin yorumu çok daha gerçekçi ve isabetliydi.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ne demişti hatırlamıyorum ama yine de aynı fikirde olmaya devam ediyorum çok doğru söylemiş. Nasıl ki Emre 40 yaşında hala yüreğini koyuyorsa ortaya Gustavo da öyle bir oyuncu bizim taraftarlar Tolgay,Tolga,Ekici'nin takımda olmasını tartışmak yerine sayfalarca Gustavo gibi takımın kalitesini yükseltecek bir oyuncuyu tartışmayı tercih ediyor.Savununca da savunduğun argümanları eleştiriyor.
  • quote:

Ne demişti hatırlamıyorum ama yine de aynı fikirde olmaya devam ediyorum çok doğru söylemiş. Nasıl ki Emre 40 yaşında hala yüreğini koyuyorsa ortaya Gustavo da öyle bir oyuncu bizim taraftarlar Tolgay,Tolga,Ekici'nin takımda olmasını tartışmak yerine sayfalarca Gustavo gibi takımın kalitesini yükseltecek bir oyuncuyu tartışmayı tercih ediyor.Savununca da savunduğun argümanları eleştiriyor.
    Neden olması gerektiğini hiç hakaret etmeden anlatmıştı, ortak paydada da buluşmuştuk ancak diğer arkadaşlar maalesef sadece hakaret ve iftira ile Gustavo'yu savunmaya kalkıyor.

Tolgay'ın keyfinden, Ekici'nin de bedeninden dolayı Fenerbahçe'de top oynaması mümkün değil. Tolga'da eğer daha iyisi olmazsa iyi bir yedek olur fazlası olmaz.
  • Fenerbahçe'nin hocası Erol Bulut'tur.
    Kupa maçından sonra resmi açıklama gelecek.
  • gustavo bu takimda tartisilacak en son isim. Fotomacin, asporun uydurma haberleriyle gaza gelmeye gerek yok, adam bir mac sakatlandi diye hicbir dogrulugu/kaynagi olmayan haberler yapiliyor yok lyon 8m vermis bilmem ne. Lyon full genc oyunculara yatirim yapiyor, 20 25m eurolar veriyor, adamlar neden gustavoyu alsinlar ki, gustavo bi yatirim degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aslında WWD gelmişken kalsın diyordu. Gustavo her türlü oynar tarzı konuşmuyor. Senle ben gustavo’nun 50 milyon harcanmadan yararlı bir konumda olmayacağını söylüyoruz. Bunu ben oyun açısından da önemsiyorum. Ama maddi açıdan sanıyorum müştereğiz.

Diğer taraftan gustavo’yu takimdan üstün görüp takımı yukarı çektiğini söyleyenler var. Bunlar tamamen bir yerinden atıyor. Neden sorsan savaşıyor olacak. Katkısı ne ? Ortasahayi sertleştireceksen Topal da iş yapıyordu. Gustavo ileri pas atmayı bıraktığından itibaren Topal gibi oldu. Maç esnasında birisi yazsın ya desin bak şu dakikada şunu yaptı. Yok ama. Boş popülizm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vedat yazıldığı gibi 15 milyona giderse elif elmastan sonraki ikinci büyük milli piyangomuz olur. Bu derecede büyük bir şans 2 sene üst üste kolay kolay olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Aslında WWD gelmişken kalsın diyordu. Gustavo her türlü oynar tarzı konuşmuyor. Senle ben gustavo’nun 50 milyon harcanmadan yararlı bir konumda olmayacağını söylüyoruz. Bunu ben oyun açısından da önemsiyorum. Ama maddi açıdan sanıyorum müştereğiz.

Diğer taraftan gustavo’yu takimdan üstün görüp takımı yukarı çektiğini söyleyenler var. Bunlar tamamen bir yerinden atıyor. Neden sorsan savaşıyor olacak. Katkısı ne ? Ortasahayi sertleştireceksen Topal da iş yapıyordu. Gustavo ileri pas atmayı bıraktığından itibaren Topal gibi oldu. Maç esnasında birisi yazsın ya desin bak şu dakikada şunu yaptı. Yok ama. Boş popülizm.
    Zaten indirimden ve stoper oynamaktan rahatsızmış kendisi, gidici galiba.
    Futbol ile ilgili konuşurken iş hakaret ve iftiraya kadar gidiyorsa o kişiyle futbol konuşmaya gerek yoktur fakat bazen önünüze öyle şeyler çıkar ki bazı ithamlarda bulunmaya mecbur kalırsınız.Tolgay Ekici asla top oynayamaz + Tolga da oynamaz belki yedek dediğiniz gibi.
    Ama ben Gustavo'yu seneye kalırsa eğer kafadan 11'e yazarım hele ki 3lü orta saha yani 2li 8 no bir 6 no şeklinde oynayacaksak kesin oynamalı.
    Hem defansif açından takıma katkı yapıyor + olarak hiç beklenmedik anlarda beklenmedik hamleler yaparak topu kazanmamızı ve atağa çıkmamızı sağlıyor,oyunun yönünü doğru anlarda değiştiriyor,son zamanlarda pek yapmadı ama ilk zamanlarında maç içerisinde uzun paslar atıyordu ve genellikle iyi de tutuyordu o paslar yani bence defansif yönü daha güçlü ama hücum katkısı da olan bir anda gol ihtiyacı olduğu sırada mucizevi bir gol atıp veya pas verebilecek bir isim + olarak istikrarlı bir isim sezon genelinde her zaman iyi oynuyor.

Mehmet Topal ile benzer tipte olabilir ama Mehmet Topal net bir şekilde Gustavo'dan daha alt seviye bir oyuncu geçen sene ondan önceki senelerde de 10'larca maç sayarım berbat oynadığı saç baş yoldurttuğu maçlar çok vardır. Mehmet Topal'ı gönderip Gustavo'yu alıyorsan transfer başarısıdır ama sene başında olsak bende Kolarov'u seçerdim çünkü öncelikli ihtiyaç o mevkiydi fakat planlama baştan yanlış.

• Kupa maçından sonra değil ligler bitince demişti başkan ligler bittiği an açıklanacak demişti. Kupa maçına kadar da geçici olarak kalabilir orası ayrı fakat ne kadar erken açıklanırsa o kadar iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Lazio veya Roma deniyor.
    Vedat'a Serie A'dan teklif var diyip Fiorentina dışında bir kulüp adı veriliyorsa bilin ki direkt yalandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Futbol ile ilgili konuşurken iş hakaret ve iftiraya kadar gidiyorsa o kişiyle futbol konuşmaya gerek yoktur fakat bazen önünüze öyle şeyler çıkar ki bazı ithamlarda bulunmaya mecbur kalırsınız.Tolgay Ekici asla top oynayamaz + Tolga da oynamaz belki yedek dediğiniz gibi.
    Ama ben Gustavo'yu seneye kalırsa eğer kafadan 11'e yazarım hele ki 3lü orta saha yani 2li 8 no bir 6 no şeklinde oynayacaksak kesin oynamalı.
    Hem defansif açından takıma katkı yapıyor + olarak hiç beklenmedik anlarda beklenmedik hamleler yaparak topu kazanmamızı ve atağa çıkmamızı sağlıyor,oyunun yönünü doğru anlarda değiştiriyor,son zamanlarda pek yapmadı ama ilk zamanlarında maç içerisinde uzun paslar atıyordu ve genellikle iyi de tutuyordu o paslar yani bence defansif yönü daha güçlü ama hücum katkısı da olan bir anda gol ihtiyacı olduğu sırada mucizevi bir gol atıp veya pas verebilecek bir isim + olarak istikrarlı bir isim sezon genelinde her zaman iyi oynuyor.

Mehmet Topal ile benzer tipte olabilir ama Mehmet Topal net bir şekilde Gustavo'dan daha alt seviye bir oyuncu geçen sene ondan önceki senelerde de 10'larca maç sayarım berbat oynadığı saç baş yoldurttuğu maçlar çok vardır. Mehmet Topal'ı gönderip Gustavo'yu alıyorsan transfer başarısıdır ama sene başında olsak bende Kolarov'u seçerdim çünkü öncelikli ihtiyaç o mevkiydi fakat planlama baştan yanlış.
    Ne kadar uç iddialar olsa da eğer ortaya düzgün bir argüman kurulmuşsa, bunu düzgünce ifade edebiliyorsa ben dinlerim. Belki bir şeyler öğrenirim.

Tolga zaten 11 oynayamaz yedek olarak güvenilir bir isim, Hasan keza iyi yedek olur. Yedekte önemli.

Mehmet Topal'dan çok daha bir oyuncu Gustavo ayrıca, iki 8'in arkasında oynar ona da katılıyorum ama katılmadığım nokta bu hücum konusu, bu adamın hücum konusunda Ozan kadar, Jailson ve Tolga kadar katkısı yok. Defansif olarak bu isimlerden tabi ki çok iyi ama hücum konusunda bu kadar iyi bir isim değil, ağır kalıyor, dinamik değil. Gustavo - Ozan, Gustavo - Tolga, Gustavo - Tolgay her çeşit oyuncuyla denedik ve sadece Emre ile oluyor ki o da Emre'nin üst düzey bir oyuncu olmasından böyle bir adam bulacağımızı sanmıyorum. Gustavo'nun defansif yeteneğinden taviz verip iki Ozan - bilmem kim daha mantıklı geliyor.

Bundan gayrı işin ekonomik boyutu var. Bu adam şu an takımın en fazla maaş alan oyuncusu ve mevkisi itibariyle bizim için gereksiz bu maaşlar, forvet olsa tamam, 10 numara olsa tamam, Valbuena gibi bir adam olsa tamam ama ön liberoya skor ve asist katkısı olmayan, hücuma katkısı olmayan bir adama Fenerbahçe bu paraları veremez. Bütçemiz çok olsa, kadromuz kaliteli olsa mesela Meires - Emre arkasında Gustavo, Gökhan, Caner efsane olur ama böyle bir kadromuzda yok. Ben eğer denildiği 7-8 milyon gibi para getirecekse satılıp yerine bir sol bek ve kanat alınması gerektiğini düşünüyorum çünkü hiç sol bekimiz yok, sağ bekimiz yok. Takımda para edecek Vedat gitse yerini dolduramayız. Gustavo'yu mevkisi itibariyle yamarsın belki ama forveti yamayamazsın. Biz bunu düşüyoruz yoksa Gustavo kötü oyuncu değil.

• Erol Bulut nasıl bir td? Takımı yukarı taşıyabilir mi? Diğer takımları takip etmediğim için soruyorum. Özellikle burada bayağı övüyorlar.

• Gustavo'yu sevmeyen nadirdir ama takım da kalmak istemiyorsa ısrar edilmemeli bence,bir sene daha şampiyon olamazsak iyice sıradanlığa alışacağız gibi geliyor.

İşte hücum yükünü önündeki iki 8 çekecek çünkü bu adamın görevi de oyun stili de hücum değil ha yeri gelince katkı verir ama Gustavo'dan hücumu Emre gibi başlatması beklenemez. Jailson daha iyi yapar mesela hücuma kalkmayı.

8 Milyon euro konusuna gelince onunla ilgili hiçbir şey yazmamıştım 8 milyon gelirse bence hiç düşünmeden satılmalı evet belki onun kadar iyi bir DOS bulamayız ama dediğin gibi 8 milyona teknik bir kanat ve stoper,bek alabiliriz.Mali kriz içinde olmazsak takımda kalması en çok gereken isimlerden biri olarak yazılır fakat mali olarak kötü durumdayız ve başka seçeneğimiz yok ama yönetim o 8 milyonun 5'ini Mensah'a 3'ünü de Alpaslan Öztürk'e verir para çöp olur.
  • quote:

İşte hücum yükünü önündeki iki 8 çekecek çünkü bu adamın görevi de oyun stili de hücum değil ha yeri gelince katkı verir ama Gustavo'dan hücumu Emre gibi başlatması beklenemez. Jailson daha iyi yapar mesela hücuma kalkmayı.

8 Milyon euro konusuna gelince onunla ilgili hiçbir şey yazmamıştım 8 milyon gelirse bence hiç düşünmeden satılmalı evet belki onun kadar iyi bir DOS bulamayız ama dediğin gibi 8 milyona teknik bir kanat ve stoper,bek alabiliriz.Mali kriz içinde olmazsak takımda kalması en çok gereken isimlerden biri olarak yazılır fakat mali olarak kötü durumdayız ve başka seçeneğimiz yok ama yönetim o 8 milyonun 5'ini Mensah'a 3'ünü de Alpaslan Öztürk'e verir para çöp olur.
    Sıkıntı burada baş gösteriyor biz o 8 numaraları nasıl alacağız? Kaliteli bekleri nasıl alacağız? Ben Jailson'u o yüzden beğeniyorum, Gustavo kadar kaliteli bir adam değil ama top sürüp, pas atabilir.

Mali durum kötü, o paraya ihtiyacımız var. Gustavo'dan gelecek bonservis bir yana 3,5 milyonluk maaş bütçesi açılacak, ekonomik olarak da rahatlayacağız. O parayla bir kanat ve sol bek, sağ bek - stoper bir şeyler alınır bizim bunlara daha çok ihtiyacımız var. Gustavo kalitesinde ön libero bulamayabiliriz ama dediğim gibi orayı yamarız ama sol bek yamanmaz, sağ bek, forvet, kanat yamanmıyor. Gelecek paranın da doğru kullanılması önemli katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 54345435543654375438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.