Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54355436543754385439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vedat=17-20 civarı teklif gelirse gönderilmeli bence.
    Frey,Zanka,Jailson vb. oyuncular ne teklif gelirse gönderilmeli.
    Gustavo=gitmek istiyorsa ve 8 civarı teklif gelirse değerlendirilmeli bence Ozan'ı orada değerlendirebiliriz hem maliyeti düşük.
    Gustavo da giderse elimize 35 milyon euro civarı bir para geçecek bu para kullanabilene çok bile.
    Gökhan-Caner-Sarr-Vertonghen-novak-Mert Hakan-Hulk-Dzyuba bedelsiz
    Taison=4-5 civarı
    Evander=6-7 civarı
    Gustavo giderse eğer Ozan'ı oraya alıp Bacuna'yı alabiliriz.
    Olabilecekse Kaan Ayhan'ı sağ bek ve Türk olmasından dolayı denemeliyiz.
    Altay
    Kaan(Gökhan)-Sarr-vertonghen-Caner(Novak)
    Ozan-Bacuna
    Hulk - Evander -Taison
    Dzyuba
    Hayal gibi ama bu seviyeler de bir kadro kurmalıyız artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Jailson'a çok üzülüyorum ya stoperde oynatıldı ve stoperde kötü oynadı diye adamı yerin dibine koydular orta sahada iş yapacak bir adam özellikle ceza sahasına çok hoş paslar atabiliyor bunu Tolga da zaman zaman yapıyor ama yeterli olmuyor işte.Dediğin gibi 6 numarayı yama yaparsın ama sol-sağ bek forvet kanat olmaz ama daha önemlisi parayı iyi kullanacak mıyız 400 bin euro'ya bizde Visca gibi bir oyuncu bulabilecek miyiz (Başakcity 400K'ya almış.) İrfan Can gibi oyuncuyu 1.5 Milyona bulabilecek miyiz ?
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    2 sene değil 3 sene olucak Giu+Josef 20'ye gitti Eljif 16 Vedat da 20 gibi bir paraya gidecek neredeyse 60 milyon euro para çöp olmuş durumda olacak.Parayı kazanmak değil nasıl kullandığın önemli en güzel örneği Barça. Coutinho+Dembele+Griezmann'a 400 verdiler neredeyse 222'ye satılan Neymar'ın yerini doldurmak için ve şuan hala Neymar'ın peşindeler.Hem transfer olarak hem de yönetim olarak Bayern Münih alınacak en doğru örnek onlara benzer bir yapı kurmak pek de zor olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Jailson'a çok üzülüyorum ya stoperde oynatıldı ve stoperde kötü oynadı diye adamı yerin dibine koydular orta sahada iş yapacak bir adam özellikle ceza sahasına çok hoş paslar atabiliyor bunu Tolga da zaman zaman yapıyor ama yeterli olmuyor işte.Dediğin gibi 6 numarayı yama yaparsın ama sol-sağ bek forvet kanat olmaz ama daha önemlisi parayı iyi kullanacak mıyız 400 bin euro'ya bizde Visca gibi bir oyuncu bulabilecek miyiz (Başakcity 400K'ya almış.) İrfan Can gibi oyuncuyu 1.5 Milyona bulabilecek miyiz ?
    Jailson son maç yine fena değildi, ben teknik direktörün kullanacağını düşünüyorum. Transfer konusuna gelirsek ben bizimkilerin öyle adamlar bulacağını düşünmüyorum yeni bi Altay, Muriç bulsalar yeter öyle Visca falan beklemek hayal kırıklığı olur. Gerçi Emre var belki bir şeyler olur bilemiyorum tahmin yapmak zor.

• Roma Mert Çetin’i büyük paralara satıyor çok yazık oldu. Bravo Ali Başkan yardımcın Selahattin Baki dahil, Zanka, Adil Rami’den olmayacağını bilmeyecek kadar futbola uzaksınız.

Ama mali koç kulübe 135555 milyar avro para verdiii o olmasa baticakti fenerrrrr awwww ewwww

Şu forumdan bir yönetim kurulu ve başkan cikartalim geçen seneki bütçeyi verin abi fazlasını istemiyorum anasını satayim seneye samp olamazsak köle gibi çalıştırın beni hayatımın sonuna kadar stadyumdaki tuvaletleri beleşe temizlerim

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Keşke alsaydık. Ersun hocayı çok eleştirdiğimiz noktalar oldu ama böyle iyi transferleri de istedi parlayacak adamları istedi yapılmadı tamam çok kötü tercihleri vardı ama yönetimin de çok yanlışı oldu göz ardı edilemeyecek şekilde büyük yanlışlar hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Roma Mert Çetin’i büyük paralara satıyor çok yazık oldu. Bravo Ali Başkan yardımcın Selahattin Baki dahil, Zanka, Adil Rami’den olmayacağını bilmeyecek kadar futbola uzaksınız.

Ama mali koç kulübe 135555 milyar avro para verdiii o olmasa baticakti fenerrrrr awwww ewwww

Şu forumdan bir yönetim kurulu ve başkan cikartalim geçen seneki bütçeyi verin abi fazlasını istemiyorum anasını satayim seneye samp olamazsak köle gibi çalıştırın beni hayatımın sonuna kadar stadyumdaki tuvaletleri beleşe temizlerim
    Aykut yollandı, Dirar-Volkan kadro dışı bırakıldı yerlerine gelen adamlar kötü olunca mecbur affedildi, Giuliano satıldı, Ersun getirildi, Topal kovuldu, Skrtel yollandı, Gustavo alındı. Adam geldiğinden beri taraftarı dinliyor sonuç ortada. Bence hiç uğraşmayalım kalsın böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Temmuz 2020; 22:37:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 senedir hayalim şu Mensah'ı sarı lacivert görmek, artık gerçek olmalı.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Ben de İrfan Can istiyorum 2 sezondur nasıl olacak ? Hangisini tercih edersin ?
  • Başkan başkan diyoruz sürekli ama yönetimi kurulunun da bir tane sivri adam olmaz mı eksiden böyle değildi başkanla beraber en azından 3-4 tane ağır top olurdu. garip değil mi sizce de bu şekilde olması.yönetim kurulundan bir tane sesi çıkan yönetici duydunuz mu?
  • quote:

Ben de İrfan Can istiyorum 2 sezondur nasıl olacak ? Hangisini tercih edersin ?
    Mensah ile gönül bağım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Alıntıları Göster
    35lik adama mı üzülüyorsun hocam
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    35 lik adam bu ligin tüm oyuncularından daha iyi yalnız hem de sezonda 30-40 maça çıkabiliyor
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Emre Belözoğlu etkisi yapabilecek bir futbolcu tıpkı Banega gibi onu da kaptırdık üzülmeyelim de ne yapalım bu adamın 25 yaşındaki hali 40 Milyondan başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazillili09

Vedat=17-20 civarı teklif gelirse gönderilmeli bence.
    Frey,Zanka,Jailson vb. oyuncular ne teklif gelirse gönderilmeli.
    Gustavo=gitmek istiyorsa ve 8 civarı teklif gelirse değerlendirilmeli bence Ozan'ı orada değerlendirebiliriz hem maliyeti düşük.
    Gustavo da giderse elimize 35 milyon euro civarı bir para geçecek bu para kullanabilene çok bile.
    Gökhan-Caner-Sarr-Vertonghen-novak-Mert Hakan-Hulk-Dzyuba bedelsiz
    Taison=4-5 civarı
    Evander=6-7 civarı
    Gustavo giderse eğer Ozan'ı oraya alıp Bacuna'yı alabiliriz.
    Olabilecekse Kaan Ayhan'ı sağ bek ve Türk olmasından dolayı denemeliyiz.
    Altay
    Kaan(Gökhan)-Sarr-vertonghen-Caner(Novak)
    Ozan-Bacuna
    Hulk - Evander -Taison
    Dzyuba
    Hayal gibi ama bu seviyeler de bir kadro kurmalıyız artık.
    Elde olan paranın anca YÜZDE OTUZUNU KULLANABİLİYORUZ.

• Bomba etkisi yaratacak caner gg novak mhy İsmail paketini bekleye dayanamıyorum artık. Üstüne 2 ay mesut gelir mi acaba dedikodusu + eylülde müthiş fırsat transferleri olarak kimsenin talip olmadığı bir iki kiralık..

• Adamlar biliyor bu işi..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Emre Belözoğlu etkisi yapabilecek bir futbolcu tıpkı Banega gibi onu da kaptırdık üzülmeyelim de ne yapalım bu adamın 25 yaşındaki hali 40 Milyondan başlıyor.
    emre dirk kuyt gökhan gönül bunlar cok istisnai oyuncular. Bunlar en fazla 1 2 yıl götürür ötesi olmaz. Verilen paralara değmez
  • 
Sayfa: önceki 54355436543754385439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.