Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54375438543954405441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TFF limiti regülasyonuna göre, sattığın bonservisler toplamı ile aldığın oyuncular bonservisler toplamı arasındaki farkın 1/3’ü TFF limitine ekleniyor. Yani sattığın kadar oyuncu alabilirsin.

Toplamda 30 m Euro tutarında oyuncu sattın. 21 m Euro bedelinde oyuncu aldın. +9 m Euro kârdasın. Bu 9 m Euro’nun 1/3’ü kadarını yani 3 m Euro TFF limitine artış olarak ekleyebiliyorsun. Bu da senin maaş olarak kullanabilmene yarar.

Diyelim 21 m euro’luk satış yapıp, 30 m euro’luk oyuncu aldın(FFP’ye göre bu FB için mümkün değil) -9 m zarardasın. Bu durumda TFF limitinden tamamı düşülüyor. Yani TFF bütçen 9 m Euro azalır.

1/3 olayının açılımı budur. En azından ben TFF regülasyonunu okuduğumda böyleydi.

30 m satış yaptın 30 m alış yaptın. Sorun yok, oyna devam. TFF limitinde de etki oluşmamış olur pozitif ya da negatif.
  • SAÇ'a göre Gustavo sakat değilmiş, hem yönetimin maaşında indirim istemesi hem de stoper oynatılması yüzünden memnun değilmiş.

3,5 milyon Euro gerçekten fazla ya artık maksimum 2,5 veya 3 milyon olmalı daha fazlasıyla 2 sene sonra ilk 11'e bonservisiyle adam alabiliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Vay babam vay, sen ortasahada aldığın topları geri ver, stoper oynatınca da de ben buranın oyuncusu değilim. Senin ortasahada olman hata zaten, stoper olman gerekirdi, adam geçmek, Sprint atmak, hızlıca dönmek, ince pas vermek, ara pas vermek yok. Ee ben ortasaha oyuncusuyum, Artık stoperler sahada eski önliberoların bastığı çizgiye basıyor.

3.5 milyon alacaksın, 33 yaşında olacaksın, son maçlarda fiziken de döküleceksin ama bir de trip atacaksın. Van Persie sanki.
  • SAÇ Kruse konusunda da haklı çıktı büyük ihtimalle Gustavo'da doğrudur.
  • Mesuta imza parası ve bonuslar verilebilir.
    Sanırım bonuslar tff limitlerine takılmıyormuş.
    Öncelikle Arsenal ile anlaşmak lazım.
    Arsenal 15m euro veriyorsa diyeceksin ki sen 8 ver gerisini ben hallederim.
    Mesuta 2m euro imza parası ve yıllık 2m euro maaş vereceksin.
    Şampiyon olunması halinde de 2m euro daha vereceksin.
    Yani Mesutta 2-3m eurodan vazgeçmesi lazım‚ yoksa olmaz bu iş.
    Madem Fenerbahçeyi bu kadar seviyorsun vzgeç ya da git Acun versin sana o parayı

Mesut işi bir şekilde halledilir bence‚ arsenal de kabul eder diye düşünüyorum.
    Zararın neresinden dönsen kardır arsenal için‚ maliyet yarıya düşecek.
    İş mesutta bitiyor biraz.

-------------------------------------------------------------------------------------

Su yoruma bakin bi, su rezillige bakin. (Antudan alinmistir)

Adam hala Mesut ozil diyor, bu bataklikta hala Ozil muhabbetleri donuyor. Yazik su kafalara, Alanyaspor 700.000 euroya catir catir top oyanan Bakasetasa alirken, biz hala 33 yasindaki Ozile kafa yapiyoruz.

Bakasetas, Alanyada 400.000 euroya ounuyor 33 macta 9 gol 4 assisti var.

Yazik su kulube yazik

• Tyendinaga kullanıcısına yanıt
    Bunu dün Serdar Ali dedi zaten , ondan kopyala yapıştır yapmış antudaki.

• Bizde gelen giden sayısı çok olacak. Hoca da ilk defa büyük takım yönetiyor olacak ki tam kaosun içine düşecek. Gelecek sezondan umudum yok. Başakşehir'in eli bu kadar güçlenmişken (ŞL) çok iyi bir kadro kuracaklarını düşünüyorum. Sadece bizim değil diğer takımların da gelecek sezon için şanslarının çok az olduğunu düşünüyorum zaten BJK küçülmeye gitti, GS de küçülmeye gidecek, Trabzon bir daha böyle bir kadroyu zor görür. Bu takımlar arasında en zayıf halka Trabzon ya da biz oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaSiempre1940 -- 21 Temmuz 2020; 13:3:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyendinaga

Mesuta imza parası ve bonuslar verilebilir.
    Sanırım bonuslar tff limitlerine takılmıyormuş.
    Öncelikle Arsenal ile anlaşmak lazım.
    Arsenal 15m euro veriyorsa diyeceksin ki sen 8 ver gerisini ben hallederim.
    Mesuta 2m euro imza parası ve yıllık 2m euro maaş vereceksin.
    Şampiyon olunması halinde de 2m euro daha vereceksin.
    Yani Mesutta 2-3m eurodan vazgeçmesi lazım‚ yoksa olmaz bu iş.
    Madem Fenerbahçeyi bu kadar seviyorsun vzgeç ya da git Acun versin sana o parayı

Mesut işi bir şekilde halledilir bence‚ arsenal de kabul eder diye düşünüyorum.
    Zararın neresinden dönsen kardır arsenal için‚ maliyet yarıya düşecek.
    İş mesutta bitiyor biraz.

-------------------------------------------------------------------------------------

Su yoruma bakin bi, su rezillige bakin. (Antudan alinmistir)

Adam hala Mesut ozil diyor, bu bataklikta hala Ozil muhabbetleri donuyor. Yazik su kafalara, Alanyaspor 700.000 euroya catir catir top oyanan Bakasetasa alirken, biz hala 33 yasindaki Ozile kafa yapiyoruz.

Bakasetas, Alanyada 400.000 euroya ounuyor 33 macta 9 gol 4 assisti var.

Yazik su kulube yazik
    Yahu bırak Alanyaspor’u, Başakşehir’in ilk on birinde hangi adamın kariyeri harika? Sezon başında Skrtel, Mehmet Topal transferleri yaptı diye çöpçü diye dalga geçiyorduk, şampiyon oldular şampiyon, ötesi var mı? Şu yıldız transferleri son 20 yılda 3 Büyükleri adeta yedi, kemirdi, bitirdi.

Bunak yıldızların bizi şampiyon yapamayacaklarını, sadece astronomik rakamlı maaş alıp yan gelip yatacaklarını anlamamız için daha kaç sezon başarısız olmamız lazım? Daha kaç tane Falcao Türkiye’ye gelmesi lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oladipo kullanıcısına yanıt
    Yani Sardar Ali’nin dediği şey yanlış mı? (Transferden gelen paranın %30’unu kullanabilir Fenerbahçe demişti.)

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Ben de kötü demedim, sadece hatası var. Hata olacak tabi.
    seni desteklemek için söylemiştim :)
  • Bırakın lan bu birlik olalım mesajlarını.
    Önce hesap vereceksiniz.
    Kimlere ne tavizler verdiniz kimler sayesinde geldiniz yönetime kimlere gebesiniz.
    Ahlaksız pislik herifler fb tv de program yaptı ulan.

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

• EPL takip ediyorum biraz . Hırçın olduğu için Gudenzouziyi bitik olduğu içinde Mesutu hem Emery hemde yeni gelen Arteta oynatmayacağını söylemişti. İlk 1-2 maç oynaması sizi yanıltmasın . Berbat ve hem fiziken hemde kafasında futbolu bitirmiş . 15M değil 5M veren çıkmaz. Artık milli takımında banko oynayan yıldız oyuncu da olamaz . Çindeki futbol düzenlemesinden sonra anca arabistana gider

• sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Pardon, en küçük hatada insanlar kötü diyor gerçekten. 500 bin euroya oynuyor Altay. dışardan bu kalitede adam alsan 1.5 milyondan aşağı da almaz. Bonservisi de 15 milyon olur 30 yaşın altındaysa. Bence çok iyi bir geleceği olacak. Yan topları geliştirdiğini düşünüyorum ben az bir şey. Düzgün bir defansla zor gol yer bir kaleci olur.
  • Kulübe başkanla beraber birsürü kan emici dadandı toptan anlamayan bir sürü adam yerleştirildi kulüp batıyor başarısızlık diz boyu adam yemeklerden tesislerden şikayet ediyor bi başkasıda bu kadro yeterli diyor başkan gitmeden bu yancılarda gitmez yani başkan gidene kadar başarı beklemiyorum acı ama gerçek bu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Pardon, en küçük hatada insanlar kötü diyor gerçekten. 500 bin euroya oynuyor Altay. dışardan bu kalitede adam alsan 1.5 milyondan aşağı da almaz. Bonservisi de 15 milyon olur 30 yaşın altındaysa. Bence çok iyi bir geleceği olacak. Yan topları geliştirdiğini düşünüyorum ben az bir şey. Düzgün bir defansla zor gol yer bir kaleci olur.
    kalecilik herkese kolay gelir ama öyle değil. İşin içinde olan adamlar neyin ne olduğunu biliyor. Bu çocuk inşallah ilerde Rüştü'müz kadar iyi bir kaleci olacak. Bu performansının üstüne daha da koyması lazım. Allah sakatlık vermesin...
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Sen mi geleceksin?

• Şu kadroyla son maça kadar yarıştığı rakiple oynadığı 2 maçtada doğranmasına rağmen şampiyonluk kovalayan hocayı gönderdik bize herşey müstehak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gelsem en çok bunlar kadar batırabilirim zaten.
  • 
Sayfa: önceki 54375438543954405441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.