Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54395440544154425443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

valbuena bizden 5 alıyordu yıllık,gs'de belhanda ve feghouli 4.5 alıyor fernando gs'deki ön libero 4 ya da 4.5 alıyordu.Kur çok arttığı için bize garip geliyor bu paralar ama gayet normal gustavonun aldığı para 3.5 çerez parası alex gibi adam gelse şu anda çinde yıllık 15 avrupada 10 alır yıllık.

Alıntıları Göster
    Konuyla ilgili yorum yapmayacağım. Sadece bir bilgiyi düzeltmek istiyorum.

Fernando: 3.3 milyon euro

Belhanda: 3.35 milyon euro

Feghouli: 3.85 milyon euro

Feg hariç bonuslarla bile abarttığınız kadar almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 21 Temmuz 2020; 17:6:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıl şampiyonluk beklenmeden, mümkün olduğu kadar ülkemizdeki yetenekli gençler bulunup, alınmalı. takımda hem oynayıp hem oynatan, örnek olarak alex, talisca tipi kaliteli bir veya iki oyuncu alınmalı. ideal kadro kuruluncaya kadar 1 yıl geçer. sonraki yıl bizi kimse tutamaz. umarım bunları yönetim de düşünüyordur.

not: iyi para eden oyuncular satılmalı. altay hariç.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Fernando bonuslarla 2017 sezonunda 4.2 milyon almış işte arkadaşda 4-4,5 yazmış pek bir abartma yok.
    Belhanda'da 4.5 i bulmuştur muhtemelen onun primleri daha detaylı.

Gustavo'ya Fenerbahçe gibi bir takımın 3.5 vermesi gereksiz bencede ama daha düşük ücrete de getirmek zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 21 Temmuz 2020; 17:12:52 >
  • Gustavo büyük ihtimalle satıldı, gelecek parayla 3 tane vundurkid alıp kiraya veririz, gustavonun yerine de tolga gayet yeterli olur. Al sana kalkınma planı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Gustavo çok iyi bir oyuncu çok iyi profesyonel giderse bütün Fenerbahçe taraftarı üzülür fakat Ali Koç bile biz şampiyon olacağız demedik diyor yani şampiyonluğa inanmayan bir başkan,bir yönetim,bir takım varken 33 yaşındaki önliberoya rekor bonservis ve takımın en yüksek maaşının verilmesi çok saçma.

Ben Ali Koç'u her zaman destekledim ama bu mali girdapta takımın başına beğenmediği Ersun'u getirip Gustavo+Tolgaya 10 milyon euro bonservis yaklaşık 16-17 milyon euroda kontrat bağlayıp birde şampiyonluk sözü vermedik demesini eleştirenlerede hater gözüyle bakmayan lütfen.

Gustavo'yu alıp aylarca Kolarov'u kovalayıp şampiyonluk sözü vermedim demek kendisiyle bu kadar çelişmesi yakışmıyor Ali Koç'a.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

1 yıl şampiyonluk beklenmeden, mümkün olduğu kadar ülkemizdeki yetenekli gençler bulunup, alınmalı. takımda hem oynayıp hem oynatan, örnek olarak alex, talisca tipi kaliteli bir veya iki oyuncu alınmalı. ideal kadro kuruluncaya kadar 1 yıl geçer. sonraki yıl bizi kimse tutamaz. umarım bunları yönetim de düşünüyordur.

not: iyi para eden oyuncular satılmalı. altay hariç.
    Bu tarz yapılanma ilk başkanlık senesi yapılmalıydı, bu saatten sonra kimsenin başarısızlık sabrı kalmadı
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt
    Potansiyelli gençlerden oluşan bi kadro kurup başına da ona göre hoca getirseydi ancak şampiyonluk sözü vermedim diye açıklama yapma hakkına sahip olabilirdi. Defansı, beki, kanatları komple facia ve yedek forveti dahi olmayan bir takım kurduktan sonra bu sezon için konuşmaya hiçbir hakkı yok. Üçüncü sezona da üçüncü teknik direktörle girecek, seneye zaten öne sürebileceği bir bahanesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Potansiyelli gençlerden oluşan bi kadro kurup başına da ona göre hoca getirseydi ancak şampiyonluk sözü vermedim diye açıklama yapma hakkına sahip olabilirdi. Defansı, beki, kanatları komple facia ve yedek forveti dahi olmayan bir takım kurduktan sonra bu sezon için konuşmaya hiçbir hakkı yok. Üçüncü sezona da üçüncü teknik direktörle girecek, seneye zaten öne sürebileceği bir bahanesi yok.
    Mali koç taraftarla selfie çekiliyor kardeşim,bu adam daha ne yapsın ???
  • Oladipo kullanıcısına yanıt
    tamamen şahsi düşüncem şöyle: ali koç iş adamı mantığı ile önceliği mali konulara verdi. bir yandan taraftar baskısı ile de acil çözümler bulmak adına, kendisini yönlendirenlerin etkisinde kalarak garip transferler yaptı. kulüp üstüne bu kadar gelineceğini, kulübü ele geçirmek isteyenlerin bu kadar baskı kurabileceğini düşünemedi. şu ilk mali kurulda yapacağı açıklamaları bekliyorum ben. bakalım bizlerin sadece duyduğu veya hissettiği konularda gizli kalmış gerçekleri açıklayacak mı?

• O dediğini başkan ilk sezonunda yapacaktı. Şu saatten sonra çok zor. Potansiyeli olan genç oyuncu forma giymenin yanında başarılı takıma transfer olmak da ister. Başarılı olursak iyi gençler bizi tercih edebilir. Yani şu saatten sonra şampiyonluk ve Avrupa başarısı olmadan olmaz. Seneye şampiyon olacağımızı hiç sanmıyorum, o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

tamamen şahsi düşüncem şöyle: ali koç iş adamı mantığı ile önceliği mali konulara verdi. bir yandan taraftar baskısı ile de acil çözümler bulmak adına, kendisini yönlendirenlerin etkisinde kalarak garip transferler yaptı. kulüp üstüne bu kadar gelineceğini, kulübü ele geçirmek isteyenlerin bu kadar baskı kurabileceğini düşünemedi. şu ilk mali kurulda yapacağı açıklamaları bekliyorum ben. bakalım bizlerin sadece duyduğu veya hissettiği konularda gizli kalmış gerçekleri açıklayacak mı?
    Bence bir şey açıklamayacak, lafı geveledikçe geveliyor ya çıkıp dese ki biz şampiyon olmayacağız mali durum şu feda yapıyoruz tamam deriz ya çıkıp biz şampiyon olacağız ona göre hamle yapıyoruz dese tamam diyeceğiz ama ne yapıyoruz belli değil, belki bellidir ama biz bilmiyoruz taraftar olarak. Kulübü engelliyorlar mı çık söyle şu şu engelledi, şunu yaptılar. Açıkçası başkanın konuşmaları tatmin etmiyor, son SAÇ'lı programları biraz tatmin etti soru - cevap olduğu için.

• şu geçen zamanda ali koç, kulüp neler yaşadı, bunları öğrenmeden yargıda bulunmak bana ters geliyor. illa ki "vay be" diyeceğimiz gizli kapaklı işler olmuştur. yönetim de makine değil, insan. neler oldu bitti, umarım açıklar.

• Onu bilemem. Ancak genç olayına girmediyse iyi bir td bulup iyi bir kadro kurmalıydı. Şimdi ikisi de çok zor.

• hiç bir şey için geç değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Başarı yok, kadro yok, transfer yapacak para yok, itibar bitti. Ben de olsam rahatımı bozup gelmem.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Sallamasın defalarca Fenerbahçe'den haber beklediğini söyledi haber gelmeyince fiyakasını düzeltmeye çalışmış.
  • Mert Hakan Yandaş -Ozan Tufan orta sahası gayet yeterli. Gustavoyu gönder gitsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: alprn46

Fernando bonuslarla 2017 sezonunda 4.2 milyon almış işte arkadaşda 4-4,5 yazmış pek bir abartma yok.
    Belhanda'da 4.5 i bulmuştur muhtemelen onun primleri daha detaylı.

Gustavo'ya Fenerbahçe gibi bir takımın 3.5 vermesi gereksiz bencede ama daha düşük ücrete de getirmek zor.
    -Gustavo'nun bahsedilen sadece vergi ödemesi öncesi maaşıydı. Bir futbolcunun aldığı paradan bahsedilirken bonus dahil edilmez genellikle.
    -Fernando'nun 900 binlik bonusu eski kulübü ManC'e ödenecek bonus. Kendisine değil. Yani Fernando'nun GS'den bir sezonda aldığı maksimum para bonuslarla birlikte:
    Oyuncunun oynadığı maçlarda puan başına 5k eurodan
    54 * 5000=270 bin euro
    Şampiyon olunan sezonlarda %25 puan bonusundan:
    67.5 bin Euro

Toplam bonuslarla bile 3.637 milyon euro. 4-4.5 milyon euro maaş nereden çıktı? Zaten ben hatalı bilgileri düzeltmek dışında Gustavo, Fernando bu paraları hakediyor gibi bir yorum yapmadım. İki dakika daha göz atıp okusaydınız keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 21 Temmuz 2020; 18:53:13 >

• 
Sayfa: önceki 54395440544154425443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.