Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54385439544054415442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takvim gazetesi, aspor, fotomac gazetesi vs kisaca trabzonspor medyasinin yaptigi haberlere, attiklari manşetlere bak ya. Tum maclari tek tek yazmis, yok hakemler penaltilarini VAR ile veriyormus, bilmem neymis, operasyonmus vs vs.

Bunlar bizim yasadiklarimizin yarisini yasasalar sinirden kalplerine vurur galiba he, biz yine iyiyiz gelen gecen vuruyo sesimiz cikmiyo valla medyamiz da yok boyle tam gariban takimiyiz mvmvkgl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

SAÇ'a göre Gustavo sakat değilmiş, hem yönetimin maaşında indirim istemesi hem de stoper oynatılması yüzünden memnun değilmiş.

3,5 milyon Euro gerçekten fazla ya artık maksimum 2,5 veya 3 milyon olmalı daha fazlasıyla 2 sene sonra ilk 11'e bonservisiyle adam alabiliyorsun.
    3,5 mu veriliyordu? Gerçekten çok fazlaymış.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Bulsana bakalım bi

• Valla bu lige aykut gibiler lazım yeter da.Gidiyorum ingiltereye adamlar sonuncu olsada bi top oynama peşinde.Tamam kapan kapanda 11 kişi ile değil.

Anadolu takım hucum anlayışı diren diren gol yeme.Zenci hızlı koşan ileri 3lü ile top şişir.Atak yapmak için bi yerleri şişen ve defanslarının o eski kalitesi kalmadığı için gol yesin bu.Hepsi böyle.Sanırsam bi alanyaspor öyle oynamadı fenere karşı.Sözde şampi olcak kontra atakçı trabzon bile.Arkaya yaslandı.Tak at pası sorlotha(maç içinde fazla koşmadığı için benim fikrim bu) driplingle diriliği ile at golu.Ee bunu yaparsan anadolu takımları seni böyle tokatlar...

Başakşehirin şampiyon olmasının en büyük sebebi bu.Atak futbolundan uzak sade futbol.Gol yemeki 2 tane atmak zorunda kalmayasın.Zaten böyle oynadığında karşı tarafta sıkılıyor atak yapmak istiyor öyle olunca gol buluyon.Bizim ligin özeti bu.Ersun bu ligte şampiyon olamaz.....

Valla aha bakın başakşehir şampiyon oldu kim sevindi kimse.Zevklimi oldu hayır.Bu duruma her kim getirdiyse utansın.

• freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Hocam adam geldiği takımda da zaten stoper oynamak istemediğini söylemiş anlaşamamış o yüzden gelmiş şimdi böyle demesi gayet doğal bence nasıl oynarsa oynasın baştan söylemiş yönetim de ona göre anlaşmalıydı. Bu konuda haklı kendisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vc1903 kullanıcısına yanıt
    Oyun mu oynadınız akan oyunda kayıpsınız 10-11 bile daha iyiydik nese beşiktaşlısın böyle galibiyetlere sevinmen normal ender görülen galibiyetler bjk için

• bize transfer yaptirmayacaklar, yine medya yoluyla aleyhimizde iddialar ortaya atacaklar ve sene icinde bolca hakem hatalari gorecegiz

Keşke bi sene lige ara verilse, bu yil cok agir geldi bana. Zaten seneye ts kesin sampiyon edilecek gibi duruyo bu kadar medya ve siyasi destegi olan bi takim kesinlikle sampiyon olur, tıpkı galatasarayin son yillardaki sampiyonluklari gibi

• Seccade muhabbetine koptum ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

3,5 mu veriliyordu? Gerçekten çok fazlaymış.

Alıntıları Göster
    Mesela Valbuena gibi Alex gibi genç Emre gibi oyunu, takımı değiştirecek oyuncuya bu parayı verirsin anlarım ama biz ön liberoya veriyoruz bu parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Allah korusun. Neustadter gibi devşirme stoper. Boyu 1.80. Agresif değil. Sadece ayağı iyi. Üstelik müzmin sakat. Sırf bonservisi elinde diye çöp alcak da değiliz herhalde. D. Reyes'in de bonservisi elindeydi hatırlatırım. Umarım böyle bir hata yapılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Cruyff

Oyun mu oynadınız akan oyunda kayıpsınız 10-11 bile daha iyiydik nese beşiktaşlısın böyle galibiyetlere sevinmen normal ender görülen galibiyetler bjk için
    Ooo hocam 2 gün geçti ben maçı unuttum sen orada mısın

• Bu oyuncuyu Barça hayatta aldığı paralara satamaz. Çünkü ederi maksimum 5 mil. € civarı. Zaten Leganes bu paraya almış. Arda Turan gibi kiralarlar bir takıma. Arda'ya göre tek avantajı maaşının düşük olması. Yıllık 2 mil. € kazanıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Mesela Valbuena gibi Alex gibi genç Emre gibi oyunu, takımı değiştirecek oyuncuya bu parayı verirsin anlarım ama biz ön liberoya veriyoruz bu parayı.

Alıntıları Göster
    valbuena bizden 5 alıyordu yıllık,gs'de belhanda ve feghouli 4.5 alıyor fernando gs'deki ön libero 4 ya da 4.5 alıyordu.Kur çok arttığı için bize garip geliyor bu paralar ama gayet normal gustavonun aldığı para 3.5 çerez parası alex gibi adam gelse şu anda çinde yıllık 15 avrupada 10 alır yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

valbuena bizden 5 alıyordu yıllık,gs'de belhanda ve feghouli 4.5 alıyor fernando gs'deki ön libero 4 ya da 4.5 alıyordu.Kur çok arttığı için bize garip geliyor bu paralar ama gayet normal gustavonun aldığı para 3.5 çerez parası alex gibi adam gelse şu anda çinde yıllık 15 avrupada 10 alır yıllık.

Alıntıları Göster
    Valbuena'nın maaşı 2.8 diyorlar hadi bonuslarla 3.5 olsun bence gayet makul bu tip bir adam için, GS ve BJK şampiyon olup CL'ye gidiyorlar bunun geliri oluyor ama önemli bir nokta var bu gelir olmadığı zaman yani tek başarısız sezonda kulüp ekonomisi büyük darbe alıyor. Bu sene GS mesela eğer elinden o adamları çıkaramazsa kötü batacak, hem artan kurla hem de bizim takımın başarısız olmasından dolayı bizim takımın o maaşları verebilmesi mümkün değil, Çin ya da Katar verebilir ama bizim için çok zor. Ben daha ufak paralarla da başarılı bir takım kurulabileceğini düşünüyorum. Burada hoca faktörü önemli, iyi bir hoca iyi bir sistemle 3'lük adamı 5, 5'lik adamı 7 gibi oynatabilir.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Bu anlamda haklısınız ama de facto olarak düşünün, halısahada ortsahaya koymazsınız adamı :) Sert top çalan, sadece uzun pasları fena olmayan ama bunu da çok az atan birisi. Çalım yok, Top tekniği yüksek değil, top bizdeyken yahut değilken topsuz alanda takımı oynatmıyor. Sadece nereye basacağını biliyor ve topu çilingir gibi söküyor. Benim aklıma ortsaha oyuncusu gelmiyor artık.

İnsanlar çalım atıcak, pas atıcak diyince illa emre gibi teknik olsun ya da Appiah gibi topu götürebilsin değil. Ozan gibi dribbling yapsa ya da tolga kadar pas atsa da olur. Top bizdeyken ortasaha oyuncuların arasında en az topla oynama beceresine sahip yahut en az topla oynayan oyuncu.
  • sdenizhan kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle umuyorum. Ben şu halinin de en iyi Muslera ve Uğurcan'la birlikte zirve olduğunu düşünüyorum ki bana kalırsa karşı karşıyada dünya çapında bir potansiyele sahip. Bu kadar arkaya adam kaçıran bir defansa rağmen herkesin sevgilisi visca'yı rezil etti her iki maçtada.

"Volkan kardaşımı getirin Visca gol atacak"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Dioxide

Şu kadroyla son maça kadar yarıştığı rakiple oynadığı 2 maçtada doğranmasına rağmen şampiyonluk kovalayan hocayı gönderdik bize herşey müstehak.

3 kez Akhisar'ı yense 1 lig 1 kupa kazanacaktı takım, AKHİSAR YA AKHİSAR :(

• Oladipo kullanıcısına yanıt
    Suç bizde Akhisar'ı çıkıp yenemeyen o takım ve Aykut Kocaman'da

• 
Sayfa: önceki 54385439544054415442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.