Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.451.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 54365437543854395440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taisonlar, Taliscalar, Viscalar, Dzyubalar, havada ucusuyor

Bu taraftar futboldan gram anlamiyor. Bu yonetimde bu isimlere GETIREMEZ.

Vedat 40m euroya satan tayfa nerede ya?

KingOfShadows
    Mr Prestige

Hayal perest taraftarlar bunlar

Nerde abi, PL kulubune satiyorduk hani Vedati 40-50m euroya?

Altay icin 20m euro konusuluyormus, falan da filan. Rezil bir kaleci dun bjk macinda gorduk 2 tane gol avucladi.

Omer Faruk 50m
    Ferdi Kadioglu 25m
    Vedat 40m
    Altay 20m

Hayal gormeye devam arkadaslar, sonra kufur ediyorsunuz
  • Gelelim bu sezon 2 kez şampiyon Başakşehir FK'yı yendik diye övünen Ersunculara. Bunların vizyonu bu kadar. Mutluluk kriterleri değişti. Son 2 sezonda sadece 1 derbi kazanıp, seriler bitince ve ilk 5'e giremeyince, Başakşehir FK galibiyetleri ile teselli arar oldular. Acınası halleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charles

Başkan başkan diyoruz sürekli ama yönetimi kurulunun da bir tane sivri adam olmaz mı eksiden böyle değildi başkanla beraber en azından 3-4 tane ağır top olurdu. garip değil mi sizce de bu şekilde olması.yönetim kurulundan bir tane sesi çıkan yönetici duydunuz mu?
    Aziz Yıldırıma tek adam deniyordu ve diyorduk ama yönetim kurulunun çoğunu tanırdık hepsi bir şekilde göz önünde olurlar ve bir şeyler yaparlardı. Şuan var olan yönetimden ALi Koç ve Semih Özsoy dışında kimseyi tanımıyoruz ve kimse ortalıklarda gözükmüyor. Metin Şen yönetime girdi 6 ay geçti geçmedi istifa etti.

Bir de benim kafamı cidden kurcalayan bir mevzu var. Metin Şen'in Aziz Yıldırım karşıtı olduğunu bilmeyen yoktur. FB yönetiminden ayrıldıktan 1 ay sonra FB bir kaç gazetecinin kurduğu FB ile ilgili bir youtube kanalına konuk oldu ve Aziz Yıldırım hakkında konuştu. Ben konuşmayı dinleyince şok oldum. Dedim bu adam Aziz Yıldırım karşıtıydı zamanında ne yaşadıysa Ali Koç ile bir anda Aziz Yıldırıma iltifatlar düzdü

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun Sinan Gümüş gibi bir dünya yıldızını nasıl olur da yazmazsın
  • Sezon başında mahmut tekdemir ve vısçaya burun kıvaran tayfa nerelerdesnz adamlar şampiyon oldu :)

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Dediğinde haklı olmakla birlikte kendinle de çelişiyorsun verilen paralara değer çünkü şampiyonluk halinde cidden iyi bir para geliyor ve kaliteli adamlara o para verilir bak gsye Gomis'e vermediği maaşın 100 katını Diagne Falcao gibilere harcadı.

Bizim tek amacımız önümüzdeki sene şampiyon yapacak kadro kurmak şuan da bu yüzden kısa vadede başarı getirecek isimleri istememiz çok normal.
  • klik-klak-boom kullanıcısına yanıt
    Olur mu hiç Gustavo olmazsa mazallah ligi 10.bitirdik.

Onların gustavosu var mı?Yok şampiyon olmaları önemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 21 Temmuz 2020; 0:2:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Dediğinde haklı olmakla birlikte kendinle de çelişiyorsun verilen paralara değer çünkü şampiyonluk halinde cidden iyi bir para geliyor ve kaliteli adamlara o para verilir bak gsye Gomis'e vermediği maaşın 100 katını Diagne Falcao gibilere harcadı.

Bizim tek amacımız önümüzdeki sene şampiyon yapacak kadro kurmak şuan da bu yüzden kısa vadede başarı getirecek isimleri istememiz çok normal.
    Ben yine de 35lik oyunculara karşıyım. 28-30 olabilir. Kadronun ağırlıklı yanı da genc olmalı. en az 2 3 yılı var doğru planlama yapılırsa sampiyonluk için
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt
    Hocam biz zaten kadronun hepsi 35lik olsun demiyoruz ama böyle tecrübeli ve teknik kapasitesi yüksek oyunculara ihtiyaç var.Gs'nin şampiyon olduğu yıl orta sahasında Fernando vardı ki çok teknik bir isim Ts her ne kadar şike yapsa da bir ara iyi oynuyordu nedeni de Sosaydı yanı bu şekilde oyuncular her zaman katkı veriyor.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    bizimkiIerin hatası bönservise faza verip maaşı düşürecekIerine maaşı yüksek verip bönservisi düşürüyörIar. bönservisi bir kez veriyörsun ama maaşı anIaştıgın yıI kadar kac tane yıIdız öIacak adamı aIamadı turk kuIupIeri bönservis ödememek icin
  • Başakşehirin futbola katkısı diğer kulüplerden 10 kat fazladır. Her kulüp başakşehir gibi yönetilse ülke futbolu şu an bu konumda olmazdı, 2000li yıllarda avrupanın en büyük 5 ligi arasına rahat girip oradaki yerimizi şimdiye sağlamlaştırırdık. Sığır gibi kulüp yönetiyorlar bizim ülkede, bakmayın galatasaray ile yarışsa başakşehiri bu sene de şampiyon yapmazlardı, ne argümanlarla yere gömülürlerdi düşünemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Yann M'Vila dan bahsediyorsun sanırım tam zenci değil ama koyu teni var 2-3 maç izlemiştim Saint Etienne'nin iyiydi genel olarak kötü bir izlenim vermiyordu tabi gol-asist katkısı yapan bir isim değil Gustavo gibi diyebiliriz az çok.
    Aynen hocam oydu. Çalım özelliği falan da olan emre tipine yakın bir adamı bu alsak pişman etmezdi bence. Bu sene de baya oynamış orada.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çok haklısın ama baskıyla fala olacak iş değil artık yönetimin her şeyi kendi çözüp bir şekilde halletmesi gerekiyor. Gelecek konusunda bir tahminde bulunmak gerekirse seneye ali koç yine bu seneki gibi bir kaç transfer yapar ilk 5e oynarız ve tamamlar sonra da 3 yıllık serüveni ekonomiye fazla zarar vermeden ama takım katma değerinin içine ederek tamamlamış olur.
    Doğru söylüyor. Buradakiler de hala Mesut'u istiyor. 3 tane ilk 11 oyuncusunun maliyetine bir oyuncu nasıl alınsın? Bunları yapanlar yüzünden başımız yıllardır belada.

Bilinçaltın karman çorman olmuş renktaş.

• Aklıma düştü gülme krizine girdim

• Bu günlerde bize nasip oldu ya offff Ulan yüzümüz hiç mi gülmeyecek

• [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

Arkadaşlar biliyorsunuz bu sezon Tff'nin getirdiği kural yüzünden sattığımız oyuncu bonservisinin sadece yüzde 30'unu transferde kullanabiliyoruz. Hani diyorum vedatı satarsak eğer yerine 1 sene kalmış bonservisini eline alarak gelmesi kaydıyla burak yılmaz düşünmezmiyiz. Her sene adam en az 16-20 arası atıyor, hem havadan hem yerden iyi. Emre abisini kırmaz gelir oynar. Birde ucuza potansiyelli atletik zenci forvet alırız yanına bizi taşırlar.

Ne dersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 54365437543854395440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.