“Nankörlük, sevginin mezarıdır.” Doksanlı yıllardaki Galatasaray proje takımıydı. Önceki Fenerbahçe başkanlarının, yönetimin basiretsizliğini, Aziz Yıldırım’ın üzerine yıkmak, ahmaklıktan başka bir şey değildir. 4 yıl üst üste lig şampiyonu olmuş, UEFA kupasını almış bir takımın hegemonyasını Aziz Yıldırım yıkmıştır. Kimse kendine pay çıkarmasın. Başkan olmasaydı, Galatasaray değil 4 yıl, 10-15 yıl üst üste şampiyon olurdu. O yüzden, 10 yıl Galatasaray şampiyonluğu gördü vs. bomboş söylemler. Aziz Yıldırım’ın yaptırdığı tesisler, stadyumlar, Türkiye’ye getirdiği yıldız futbolcular, şeker hastası olmasına rağmen yaptığı çıkışlar, her şeyi geçtim bu adam hapis yattı. 2010'larda Aziz Yıldırım nefretim, Fenerbahçe sevgimin önüne geçmişti ama kabul edelim, çok büyük ters köşe olduk, yanıldık. Ali Koç solda sıfır, başka da bir şey değil. Bütün bunlara rağmen Koç’u savunan varsa ya çıkarı vardır ya da karşı takımın taraftarıdır. Eğer ola ki seçilirse 20-30 yıl gün yüzü görmeyi falan unutun. Galatasaray, yeni kırılmadık rekorlar bırakmaz. Ali Koç'a gidecek her oy, bir Galatasaray şampiyonluğu olacak. Yeni Mourinho'lar, Lewandowski'ler için Aziz başkan Fenerbahçe'ye. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (3. sayfa)
-
-
Bulunsun -
Hocam bu nankörler ne anlar
Ben Fenerbahçenin şu son 6 senede sportif açıdan ezildiği yaşadığımız rezillikleri saysam bitmez
Bir de üstüne malum şahıs utanmadan aday oluyor
Kimse hiçbir şey söylemiyor tepki göstermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow 29 -- 27 Mayıs 2024; 17:42:3 > -
CHP genel başkanı olacak galiba.
-
Fenerbahçeliyim.Fenerbahçe Spor Kulübü, bir sporda takımı varsa o sporda kazanmaya oynar. "Türkiye kupası önemsiz bir kupa" demek, bir maçı önemsememek, o spor kulübünde bulunan sporcusundan başkanına kimsenin haddi değildir. Sizin mesleginiz bu, bu sporu oynamak, kimse size o mesleği zorla seçtirmedi.Ve "katilirsak zarar ediyoruz" gibi riyakârca söylemlerle taraftarı kandırmayın.Keske bu sene Türkiye Kupası'nı kazansaydık.Umarım yeni gelecek ya da devam edecek yönetim bu
kulübün bütün sporlarda cıkacağı bütün müsabakaları önemser.Bana göre bu işini ciddiye almak değil olması gerekendir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 31 Mayıs 2024; 11:50:6 > -
Fenerbahçe'nin şampiyon olmaya ihtiyacı varsa Fred,Djiku gibi adamlar almalısınız.Bir yandan da İsmail Yüksek gibi bedavaya adamlar alın.(İsmail Yüksek gelişi 65 bin Euro)3-4 sene sonrası için.3-4 sene kiralayın.Alın size hem sportif hem maddi başarı.Yazık bu kulübün harcanan yıllarına işbilmez adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedri Pasta -- 27 Mayıs 2024; 19:15:15 > -
Seni yönetime niye almıyorlar tespitlerin yerinde halbuki
-
Söylediklerimde yanlış var mı renkdaş ? Düzgünce tartışabiliriz
-
-
Hala kürek filan diyor
tam rezillik yav -
-
6 SENEDE 1 TANE SÜT KUPASI UYANIN ARTIK FENERBAHÇE TARAFTARI -
Bu adam Feneri bitirmek için bir proje galiba.
-
valla üzülerek söylüyorum önümüz hiç parlak değil ali koç devam ettiği sürece şampiyon olamayız bu sene bir takım daha ne yapması lazımdı 2.60 puan ortalaması yakalamışsın hakem desteği tff desteği almadan bu bence başarıdır
rakibin arkasında her türlü desteği almış rakipleri maçları salmış oynamamış bunlara rağmen bence 3 puan fark bile başarıdır
aziz gelse ne olur bilemiyorum söylemleri ekonomiyi düzeltmiyecem şampiyon yapacağım diyor ama kulübüde batıramazsın sonunda şampiyon olamazsan büyük batış olur bizim için ülke ekonomisi bitik olduğu için şampiyon olsan bile yine sıkıntı lig şampiyonu aldığı para belli çok az hele bir de cl ye direk gruplara giremezsen harcanan parayla kalmış olursun yine batarız
-
Son 5 yılda Fenerbahçe forvetlerinin gole çevirme yüzdeleri :
2023/2024 : %13
2022/2023 : %34
2021/2022 : %17
2020/2021 : %17
2019/2020 : %13
-
Ali Koç'a sallayan arkadaşlar.. siz Alamanya da falan yaşıyorsunuz galiba... Ulan takım bileğinin hakkıyla 96 puan toplamış , rakip , federasyon ve hakemlerin ittirmesiyle anca 3 puan fark açabilmiş. Ali başkan tüm gücüyle savaşmıştır ama yetmedi.. bu işin sahada çözüleceğini mi sanıyorsunuz.. seneye yine aynı senaryolar yaşanacak çünkü fetö sporun içinde bitmiş değil.. Ali başkan Atatürkçü olduğu için fetöcüler saldırıyor.. " ben varken şampiyon olamayız " derken bunu kast etti.. anlayan anladı.. -
ALİ KOÇ İSTİFA ET DEFOL GİT FENERBAHÇEDEN
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X