madem şampiyon olamayacağız diyor niye biz aynı filmi izleyelim bıraksın gitsin karşısına adayda çıkmış çıkmasa tamam |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4. sayfa)
-
-
fotoMaç GS'nin yani kabul ediyorsun lobinizi? İddialara GS cevap versin kalemşörleri değil :)
-
En kötü senaryo gerçekleşti diyelim ve Ali Koç seçildi. Bu durumda başkan ne kadar gözden uzak olursa o kadar iyi yani bize Erden Timur gibi bir profil lazım ama daha iyisi, düzgünü.
Başkan hiç basına konuşmayacak, her maça gelecek deplasmanlar dahil ve izleyip gidecek. Maç sonlarında konuşmayacak. Onun yerine bulduğumuz profildeki adam bu işlerin içinde olacak.
Bu yüzden diyorum madem Saran adaylıktan çekilecekti keşke yönetimine girseydi, tam bu dediğim profile uyardı. Hem sağa sola saldırmadan konuşuyor orta yolu buluyor hem de düzgün bir profildi. -
6 yıl önceki Ali Koç olsa söylediğiniz olabilirdi hocam da 6 yıl içerisinde çok değişti, çok kibirlendi artık sanmıyorum hayal ettiğiniz gibi bir ortam mümkün olsun.
Ben Saran muhabbetleri çıktığında mesela, Ali Koç'un çıkıp Saran'ı aday olmaya davet etmesini, hangimiz seçilirsek o başkan olsun gibi bir çağrı yapmasını bekledim mesela. Ama adam gidip konuşup adaylıktan vazgeçirdi resmen.
Düzenli olarak her fırsatta konuşma yapması, ben başkan olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar diyip durmasına rağmen yine de aday olması (işin şu kısmını anlamak mümkün değil gerçekten) vs kanıtlar nitelikte.
Herşeyi geçtim Ali Koç gibi bir adamın 6 yıl önce bir GS'li futbolcu tarafından bu kadar dalga geçilmesi vs mümkün değildi. Bir ağırlığı vardı, ismi vardı. Kendisi yedirdi bitirdi resmen hepsini iyice insanlara dalga konusu oldu, düşürdü de düşürdü hala dibi görmeye çalışıyor.
-
İtiraf edeyim:Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım tesisleri ve stadı yaparken acaip imrenip kıskanıyordum. Biz daha bu sezon eski tesislerden kurtulacağız. Beşiktaş da Nevzat Demir'in desteğiyle iyi tesisler yaptı.
Bence Aziz Yıldırım gerçek Cumhuriyetçi ve devletçidir. Aziz Yıldırım'ın Atatürkçülüğü rol değildir,Ali Koç'a 10 basar bu konuda.
Ben,düşmanım da olsa mert ve cesur insanları takdir ederim. Aziz Yıldırım cesur biriydi.
Ben Mustafa Denizlili efsane avrupa maçlarımızı bilen yaşamış biriyim.
Fatih Terim'in Galatasaraydaki ilk 2 yılını da iyi bilirim.
Haluk Ulusoy döneminde Fatih Terim'in ilk 2 senesinde dış destek ile şampiyon olduk. Sonraki yıllar rakipleri boğan pas yaptırmayan bir takım olduk ama Terim ile ilk 2 yıl açıkcası kötüydük,ama bir şekilde şampiyon olduk,yapıldık.
Ali Koç'un başkan olduğu 6 yıl boyunca Fenerbahçe engellenmedi,hatta "hatalı" hakem kararlarıyla puanlar aldı.
Son olarak bu sezon Fenerbahçe en az 5 maç "yanlış, hatalı" hakem kararlarıyla puanlar aldı. Ali Koç'un TFF'ye baskısının sebebi, bize destek olun ama Galatasaray'ı da engelleyin,aleyhine kararlar verin isteği.
Bu sezon,Galatasaray lehine hatalı hakem kararları olmadı mı,2 maçta oldu. Biri çok açık Antalyaspor maçında Antalya çok iyi oynarken,Galatasaray kötüyken Galatasaray lehine verilen 2 karar mesela.
Başka konuda da yazdım,bu sezon 2 maçta Galatasaray kurtarıldıysa,Fenerbahçe en az 5 maçta kurtarıldı. Bu sezon Fenerbahçe engellenmedi. Ali Koç başarısızlığını gizlemek için algı kasıyor. Sivasspor maçında Manaj'ın penaltı aldığı pozisyonun aynısına 1 hafta sonra İtalya'da ve İspanya'da penaltı verildi, TRTSPOR'da Teknik Analiz'de gösterildi.Arkadan defans vuruyor önden kaleci. Penaltı kararını verdiren Ali Koç'un çok istediği uğruna ligden çekilmeyi göze aldığı yabancı VAR hakem. Ali Koç istiyor ki hakemler aleyhime karar vermesin.
Yıkılmasını istediği düzen kendine biat etmeyen düzen,kurulmasını istediği düzen rakip takımların engellenip Fenerbahçe'niin destekleneceği düzen.
Şuanki TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçilmesini desteklemişti Ali Koç.
Hatta Mehmet Büyükekşi yönetimini 8 ay sonra öğmüştü Ali Koç.Başarılı buluyorum demişti Bu konuşmasını içeren videoları forumda da defalarca paylaşıldı.
Ali Koç'un asıl amacı Fenerbahçe'de başkan kalabilmek. Amacı taraftara şampiyonluk yaşatmak olsaydı Kim Min Jae'yi satmazdı. Üstüne kadroyu daha da güçlendirirdi.
Bazen düşünmedim değil: Acaba Ali Koç İnan Kıraç'ın adamı mı,malum Galatasaray'ın parasının asıl sahibi olan İnan Kıraç ile akraba Ali Koç.
Ali Koç Galatasaray'a mı çalışıyor düşüncesi bende var. Anlaşılmasın diye sürekli Galatasaray yönetimleri ile kavga ediyor olabilir.
Takımı her sene bozması,teknik direktörü her yıl değiştirmesi ilginç geliyor bana.
Fred ve Dijiku'ya 5'er milyon dolar kazandıracak teklifler gelsin anında satar. Satmayayım üstüne transfer yapayım şampiyon olalım demez. 6 sezonu inceleyen bunu görür. Önemli iyi futbolcuları satarak ekonomiyi ancak şampiyonluğa oynamayan takımlar düzeltmeyi düşünür. Şampiyonluğa oynayan takımlar ekonomisini sponsorluklar,stat gelirleri,lisanslı ürün satışları ve şampiyonlar liginden kazanılacak para ile düzeltmeyi hedefler. Bakın Galatasaray geçen sezon şampiyonlar liginden 38 milyon Euro kazandı. Arada illa gitmek istiyorum diyen Boey'i 30 milyon Euro'ya mecburen sattı,yerine takım içinden bek bulup öne Ziyech çekti masrafa girip. Ziyech 2 maç kurtardı uzaktan golleri ile. Galatasaray bu sezon da şampiyon oldu,büyük ihtimalle play off'u geçip şampiyonlar liginde oynayacak en az 40 milyon Euro alacak. Ali Koç'da bunu hedefleyen bakış açısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 28 Mayıs 2024; 9:5:48 >
-
büyükekşi denen gs holiganının defedilip gs lobisinin çökertildiği ve Fenerbahçenin 28.şampiyonluğa uzandığı bi sezon diliyorum -
-
Eğer Ali koç tekrar seçilirse, yine şampiyonluk hayal olacak..
Aziz yıldırımda artık Fenerbahçe’ye faydalı olmaz diye düşünüyorum..
Sadettin saran aday olsaydı keşke… -
Hayırlı uğurlu bir sezon diliyorum umarım yolun sonu şampiyonluk olur ama önce yönetim ve hoca değişikliği lütfen -
-
Yaş 36 ligin 2. Yarısı patates olma ihtimali yüksek bitmiş oyuncular yerine vurduğu yerden ses getirecek genç oyuncular lazım. -
Ülkenin sayılı zenginlerinden biri, parmakla gösterilen beyaz Türklerden. Türk burjuvası. Paraya ihtiyacı var mı? Yok. Başarıya ihtiyacı var mı? Bence yok. Ee hala niye başkanlıkta ısrar ediyor anlamıyorum ki. Yani 6 sene geçmiş, başarısız olduğun ortada. Ufacık çocukların diline düşmüşsün, 15 iq adamlar bile seninle dalga geçiyor, sosyal medyada meme haline gelmişsin. Başarısız oldum de çekil, tekrar aday olmak ne demek? Yani fenerbahçe başkanı olmaya ihtiyacın yok ki senin? Paran var itibarın var bir statün var. Başarısız oldukça bunları da aşağı çekiyor, kendi soyadına zarar veriyor adam. Aileden kimse demiyor mu acaba Ali yeter artık diye?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 28 Mayıs 2024; 10:44:21 > -
Zengin psikolojisinden anlamamaktan geçiyor bence bu olay. Ali Koç dediğimiz adam, üniversite hayatında dahi bu forumdaki üyelerin tamamından fazla lüks hayat yaşamıştır, gezmiştir tozmuştur her şeyi fazlasıyla yaşamıştır. Bu tarz bir hayat, parayı basıp yaşayabilecekleri bu adamı tatmin etmez. Doymuş zaten o hayata bu adam. Yapacak bir şey bulamayıp, içindeki o boşluğu futbolla, FB ile doldurmaya çalışması falan gayet doğal. Şu anki tepkisi de, tamamen zengin hırsı başka bir şey değil. 2018'de ilk geldiğinde muhtemelen çok küçümsüyordu, futbol da neymiş basarım parayı hallederim kafasındaydı ama işlerin hiç de öyle olmadığını gördü. Seneler birbirini geçtikçe daha da agresifleşti, her şeyi yapmasına rağmen istediğini elde edemedi. Konya'ya yenilsek ve FB son maçta şampiyon olsa, belki de aday olmayabilirdi bırakabilirdi. O şampiyonluğu alana kadar, bırakacağını düşünmüyorum ben Ali Koç'un.
-
İmkansız morinyo için dedikleri ortada bu adamın maaşı morinyonun 10 katı Ali Koç un yandaş medyası conte falan da dediler yalan olduğu çıktı ortaya.
-
İşte başkanlığı ya da koca kulübü "oyuncak" olarak görmesi problem teşkil ediyor. Olmadı, yapamadın, ısrar etme. Bırak git.
-
Selam beyler. Konuyu cevaplananlar kısmından takip etmek için yazıyorum. Yeni sezonda bol şans yeni banlanmalar ve birbirine girmeler bizi bekliyor -
Ali koc 1 numarali Fenerbahce dusmanidir ve en kisa zamanda kulupten uzaklastirilmasi gerekir. -
Ali başkanım sakın bırakma Fenerbahçe’yi -
Düzen şöyle düzen böyle bizi şampiyon yapmayacaklar
Masallarına inanmayı bırakıp gerçekliğe dönerseniz belki 2-3 sene içinde 1 şampiyonluk yaşarsınız yoksa bu masallarla uyumaya devam edersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 28 Mayıs 2024; 11:31:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Heyeaİşte başkanlığı ya da koca kulübü "oyuncak" olarak görmesi problem teşkil ediyor. Olmadı, yapamadın, ısrar etme. Bırak git.
İşte o hırsı, her şeyin önüne geçmiş durumda. Bir dönemi daha şampiyonluksuz geçirse, ben bir dönem daha devam edeceğini düşünüyorum hatta. Şampiyonluğu alırsa öyle bırakabilir anca.
Burada şu da var, Ali Koç belki de ilk sezonunda şampiyonluk düşünmüyordu. Çünkü yapılanma kuralım, sabredelim kafasındaydı aslında şampiyonluktan ziyade. Ama 2018-19'a çok kötü başladı FB ve taraftar tepkileri karşısında direnemedi, Cocu gibi adamı 10. haftada kovmak için getirmedi yoksa. Sonrasında odak noktası tamamen bir sezonluk şampiyonluk oldu, her sene kadro ve teknik ekip baştan aşağı değişmeye başladı ve bugünkü noktaya gelindi özetle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X