Maç GS-TS maçı ama burada oynanıyor galiba. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #AliKocistifa⭐⭐⭐⭐⭐ (4272. sayfa)
-
-
GS atarsa 4 dakika uzar. TS atarsa 14. -
Fb bu pozisyon olsa hakem penaltı çalarmıydı ? -
Yunus'un dirsesğin de hiç sesiniz çıkmıyor...
Size yapılsa aynı hareket rakip takım oyuncsuusu sınır dışı edilsin diye twitterda ağlarsınız
hadi güle güle... layığını bulup yemişsin uzaklaştırmayı
-
Penaltı jokeri geç kalmadı -
Ne demek istediniz? -
Böyle rezalet olmaz. Adam elektrik çarpmış gibi kendini yere attı. Penaltı verilinceye kadar yerde kıvrandı yalandan -
net cikmis bunun izdusumu ile alakası yok tepeden bakilsada en az 5-10cm kusbakisi yine cikmis gorunur bunu izleyip nasi gol verebiliyorlar bizim ligden haketen bisey olmaz takim farketmeksizin bitmisiz
-
Penaltımıydı hocam ben kapattım maçı işim çıktı
-
tabiki değidi Hakem zaten vermedi ama Var daki yapıları vereceksin dedi cagırdı
-
Galatasaray'a verilen penaltı şu ligin ne kadar rezil bi lig olduğunun kanıtı. -
Nasıl ne demek istedim. Baksana Bizim taraftardan ziyade herkes buraya doluşmuş yine, bizim üyeleri şikayet ediyorlar.
-
VAR'a rağmen bu penaltı çalınıyorsa yabancı hakem gelmeden istenen takım şampiyon yapılır abartısız.
-
Sen dikkate alma gs'lileri..
Mma 'ci gibi dirsek atan oyuncularına kart niye verilmiyor diyoruz ...ağlıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 16 Aralık 2024; 22:33:11 > -
penalti hocam mertens kendi almis penaltiyi araya bacagini sokmus baldirina net bi tekme var. kurnazca bi hareket yine ama penalti
-
-
Şenol Güneş uyuyor.ne zaman müdahale edecek oyuna acaba.gol yerken m -
Teseye bak acmis defansin hepsini -
Gs maçında bu açıdan gösterdiler mi?
-
beyler o değil bunlar nasıl bu kadar koşabiliyor? Avrupa'da bu kadar koşamıyorlar nedense? bizim lig maçlarında mertens motor takmış gibi?
bunlara doping testi yapılıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X