Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4315. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 25 Misafir (4 Mobil) - 22 Masaüstü9 Mobil1 Android
5 sn
121.809
Cevap
407
Favori
2.813.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
122 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43134314431543164317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boş yapmış redpro cidden tartışılacak penaltı değil. Bu kadar aleni bir penaltıyı niye tartışmış arkadaş anlamadım. Buna penaltı demeyen kimse de yok zaten.

• 770 B görüntüleme · 3,4 B ifade | Gazete Gümüşova on Reelsfacebook
    770 B görüntüleme · 3,4 B ifade | Gazete Gümüşova on Reels
    https://www.facebook.com/share/r/19Mx1RRRFj/?mibextid=wwXIfr

Omoooo cokodoo kofor odoyoooooo ahdbrnshshsmsj

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• naak98 kullanıcısına yanıt

Pozisyonun penaltıyla ilgisi yok , faul de.

Şimdi hocam sen 98 dogumlusun heralde nickinden oyle anlaşılıyor. Ben senden 15 yaş büyüğüm. Hayatta bazı değerler vardır ve doğrular vardır.

Şampiyonluk nedir, 22 tane yabancı oynuyor. Sen burada gaza geliyorsun diyelim, adam 70 milyon euroluk transfer yapmaya calisiyor vb. Oyuncular yabancı umuru değil sen üzülüyorsun falan.

Futbol eğlence oyunudur, ben furbolu netflixte film izler gibi keyif için izliyorum daha fazlası değil.

Ben güzel futbol izlemek istiyorum. Bunlara tepki göstermezseniz, verelim tüm kupaları size oynamayın ne olacak

Avrupa'da başarı var mı? Yok. GS'nin kuruluş amacı ne? Yabancı takımları yenmek. Misyonu bu.

Ha bunlar sizin için problem değilse,siz takılın bakın dalganıza mümkünse kendi forumunuzda yazın orada takılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 21 Aralık 2024; 18:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Temas olmadan kendini yere atıp penaltı almakla neredeyse eş değer tutuyorsunuz şu an bu durumu. Geçen sene aynısını Manu maçında yaptı, İngiltere'de penaltı verildi adamlar 10 kişi kaldı. Kimse de çıkıp itiraz etmedi çünkü işin kuralı bu. O mantıkla Osimhen'in Antalya'da attığı rövaşata öncesi faul olacakken çekilip rakip futbolcunun yere düşmesine neden oluyor. Golü iptal edelim biz de rakibi kandırıp düşürdü diye.

Galatasaray'ın kuruluş amacı tabii ki Avrupa ama burada futbol o kadar yerele ve dibe çekiliyor ki sadece bunu konuşuyoruz. Yoksa aleni bir gerçek var ki elin Hollanda orta sıra takımını Türkiye'nin en iyi 2 takımının da yenememiş olması, burada gelip ismini yazamadığımız takımlara yenildiniz diye birbirimizi suçluyoruz ama sonuç rezillik.

Elin 2-3 milyona oynayan adamlarını 5-10 milyon yıllık paralara ancak getirebiliyoruz, o da gözden düşmüşlerse. Siz kaç yıllık Talisca diyorsunuz, biz sakat Dybala diyoruz.

Günün sonunda iki tarafta birbirini dibe çekiyor. Bu yüzden ikimizden biri şampiyon olamadığında kimse kızmıyor. Rahatız çünkü rakibimiz olmadı diye.

Vel hasıl kelam bu yönetim kafasıyla, kurtlar vadisi nidalarıyla, mafyatik başkanlar ve tff'ler ile berbat bir futbol ülkesiyiz...

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Ali koc doneminde fb borclarini 3e katladi ve

🚨 Fenerbahçe'nin borcu 12 milyar 571 milyon TL olarak açıklandı.

Resmi rakam bu. Diger durum fener hisseleri dediginin tam tersi durumda suan resmi olarak 6 ayda yuzde35 deger kaybetti. Yatirimcisina kaybettiriyor.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Kolay gelsin.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Çok güzel bir yorum hocam.

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Dolar olarak mı üçe katladı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    Güzel haber, kazanma şansımızın olduğu tek kupaydı umarım kazanırız.

• Hüseyin yüce seçilirsem ilk namaz kılacağım demiş.

Anlamıyorum inanç olaylarını böyle Spor siyaset gibi şeylere niye alet edersiniz ki.

Sen yine yap ama kendine yap. Kimlere mesaj gönderiyorsun kimlere göz kırpıyorsun.

• talisca için al nassr ile anlaşma tamamlanmış, maaşı da halledince açıklanacakmış. tavan maaş 4.2 olarak açıklanır kalanı da sponsor imaj hakkı cart curt ödenir herhalde.

yorum yapamayacağım bir transfer. kaleye şut çeken adamımız olacak olması sevindirici fakat mou sisteminde nasıl iş yapacak, sertliğe adapte olup eski performansını verebilecek mi merak konusu. sezon başı almış olsaydık neyse ama devre arası için çok mantıklı gelmedi.

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Hocam yorumun güzeldi. Tebrik ederim. Maalesef böyle.haklısın

Ama ben Mertensi yakıştıramıyorum GS'ye ne yalan söyleyeyim.

Evet futbolda var da zaman zaman ama bu kadar cılkını çıkarma yok.

Mesela Real Madrid Basketbol takımından herkes nefret ediyor degil mi? Basketbolu çirkefleştiriyorlar. Herkes konuşuyor.

Yoksa herkes kendine avantaj sağlayacak hareketler yapıyor ama real takımı bunu kötü şekilde fair play ruhuna aykırı yapıyor.

Sonuçta evet ülkede futbol iklimi kötü.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Yine korkup kaçmazlar umarım.

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt

sonuç ise bir hiç ne yapabiliyor başkan hiç 11 yıldır kim şampiyon olamıyor biz üstüne bu kadar başarısızlığa bu kadar vasıfsızlığa üstüne hala bu adamı seçtik sonuç olarak ise gs üst üste şampiyon hadi Türkiyede yapı var avrupada ne var eğer Türkiyede gerçekten bir yapı var ise bunu kanıtlamanın yolu avrupada kendini göstermek sonuç ise yine bir hiç ve 21.sıradayız siz hala yapı yapı diye yutturmaya çalışan adamın yalanlarına inanın biz gerçek fenerbahçe taraftarı biliyoruz kimin gerçekten yapı olup da fenerbahçeyi yok ettiğini

yapı bumu artık yemezler 7.yıldan sonra yapıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 19 Aralık 2024; 22:25:14 >

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

10 numara

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Bence top sürebilen, mücadele eden ve koşan bunları yaparken iyi paslar ve oyun görüşüne sahip bir adam lazım. 10 numara için İrfan ya da Tadic var zaten.

Rakip atak yaparken topu kapıp hızlıca dikine atacağı pasla hızla çıkmamızı sağlarken hücumda ceza sahasına atacağı akıl solu paslarla forveti kaleciyle karşı karşıya bırakmasını isterim. Zaman zaman şut çeksin, duran top atmayı bilsin. Tadic gibi sağa sola el kol yapıp oyun kursun.

• szymanskiye söven kamillerin 2-3 ay sonra tadic dzeko maximin talisca dortlusunu rakip atak yaparken kadrajda bile goremeyince sovmelerini su keyifle izleyecegiz

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Mou değil onun da sonrasını düşünmek lazım.

Hala Talisca isminin geçiyor olması bunu konuşuyor olmamız kulüp adına büyük bir utanç çünkü bu taraftarın isteyeceği, menejerin bilmem kimin isteyeceği popülist bir transfer.

Transfer işini kahvehaneden FBli dayılara versen onlar da muhtemelen Talisca'yı getirir bir de üzerine çilek olsun diye Ronaldo'yu zorlarlardı.

Mouyu geç modern futbol anlamında artık hızlanmamız, dinamizm kazanmamız lazımken ve en yakın rakibimiz GS bu konuda farkı açmışken hala elimde Dzeko ve Tadic gibi isimler varken çözüm olsun diye Talisca gelmesi yanlış ve üzücü.

Demek ki koskoca Fenerbahçe'nin çapı, çözümü Talisca getirmek yapacak bir şey yok. Hücum anlamında kötü olduğumuz için insanların hoşuna gidecektir ama hiçbir hastalığı iyileştşrmeyen sadece ağrılarımızı dindirip biraz rahatlatan bir ağrı kesiciden fazlası olacağıbı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 43134314431543164317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.