Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐ (4745. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü7 Mobil
5 sn
101.816
Cevap
388
Favori
2.421.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir gol daha istiyorum.Bu Adana'ya 5 atmak gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız bu Mourinho ile işimiz gerçekten zor. Bu maçta şansımıza rakip güçsüzdü. Bugün dişli bir takım bize 2-3 tane atardı. Geçen seneki Adana Demir bizi paket ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Hakeme de bıraksalar ilk gole faul diyen hakemin fifa kokartı takması skandal. Top oyuncu kontrolünde diğer ayağında topu çekip dönmüş kaymış böyle faul mu olur.

Çok şükür goller geldi ama sert tepki verilmesi lazım. Ayrıca bizim hocayı da kartla terbiye etmeye çalışıyorlar. Derhal bu konuda da açıklama yapılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 19 Ocak 2025; 20:55:2 >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl yazabiliyosun ya bizim forumda ? Admin biz karşı tarafa A yazınca ceza alıyoruz. Bu elemanı alın burdan. Yeter adam kayırdığınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Gördüm gayet net bir faul hocam.

Yabancı hakem gel incele faul olabiliyor diyor,

Türk hakem gördüm faul diyor.

Fanatikliği bir yere bırakmayan sen mi faul değil diyorsun şimdi? Gayet çok net faul ayağa müdahale var? Faul olması için başka ne olması lazım?

• En nesiri > osimen

• Ali Koç Nesyri için fiyat yükseltir

• Hocam sen ağladıkça takım saplıyor bi gol daha diler misin rica etsem? @defaulticus

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] Play-Off turundaki rakibimiz RSC Anderlecht ⭐⭐⭐⭐⭐
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

Önce topa değil, direkt rakibin ayagına müdahale olması gerekli. Şu pozisyon sizde olsa ve maç 0-0 bitse eminim ortalıgı ayaga kaldırırsınız

• Adam öldürmeye oynuyorlar, adamın kafaya tekme atıyor kart falan yok, diğeri bacağını eziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Gördüm gayet net bir faul hocam.

Yabancı hakem gel incele faul olabiliyor diyor,

Türk hakem gördüm faul diyor.

Fanatikliği bir yere bırakmayan sen mi faul değil diyorsun şimdi? Gayet çok net faul ayağa müdahale var? Faul olması için başka ne olması lazım?

Futbol erkek oyunu. O müdahaleye faul çalarsan ortada futbol diye bir şey kalmaz.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

3’e indi hocam demiştim

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt

Forum açık forum hocam isteyen istediği yere yorum yazabilir. Bizim bölüme uğrarsan orada da FB'li arkadaşlar var. Eğer sürekli ceza alıyorsan üslubun ile alakalı olabilir.

• Son 40 gün penaltısız gol sayıları

75 milyonluk osimhen balonu 0 gol

Cenk Tosun 1 gol

• Bugün Ekşi Sözlük'te 15, forumda 7 eyyamcıyı blokladım. Ekşi'de toplamda 600 küsür oldu. Burada da 1 ay önce bloklamaya başladım. Bir 20 küsür olmuştur. Size de öneririm, çok iyi oluyor. Böyle bebelerin, diğer konu başlıklarında yardımı da fikri de eksik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 19 Ocak 2025; 20:55:35 >
  • Eyvallah hocam başka yorumum yok :)

• Onu blokladim ne ya ! Çocuk musunuz...)

• Adana 10 kişi kalmasada yenerdik ama bu kadar kolay olmazdı. İyi de oldu, Lyon maçına biraz daha dinlenerek giriyoruz.

• 
Sayfa: önceki 47434744474547464747
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.