Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4897. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 44 Misafir (18 Mobil) - 37 Masaüstü26 Mobil1 Android
5 sn
99.550
Cevap
385
Favori
2.372.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48954896489748984899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kutucu'nun ilk gördüğü bence sarı değil. Ayağa bastığı net sarı. Torreira sarı görmeliydi.

Ancak golü haksız iptal edilen takıma hakem maçı hediye etti denilirse bu komik olur.

Bugün apokerim bir müdahale yapmiyor, ancak gecen hafta yediğimiz gol benzerdi, iptal edilmeliydi, edilmedi.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu Anadolu kulüplerinin başkanı seçilirken lütfen geçmişine bakılsın. Başka kulübün fanatikliğini yapan adamı başa getirmesinler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x (formerly twitter)
    TÜMOSAN Konyaspor (@konyaspor) on X
    https://x.com/konyaspor/status/1883247818854318211?t=q536b1NqTKl3_hoBxr8ebA&s=19

Hakemlerle yarışta tutulan bir 6s
    Kankisi halil umuta bir çay kahve ısmarlar artık topuklu okan

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Bizim daha geçen hafta arka arkaya iki golümüz iptal edildi. İrfan pozisyonu için sizin forumdakiler dahi faul değil diyorlardı.

Bu işin sana göresi bana göresi yok, öyle olsa takımların hiçbiri kart görmez. Fırat Aydınus, Deniz Ateş Bitnel ve Trio bunların hepsi kutucunun ilk sarısı doğru ikinci sarıyı da görüp atılmalıydı dedi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu pozisyona cogu kidi gol dedi acar bulurum. İnanmazsin bunyuzden buldum. Hatta bir tek Bunyamin hoca ofsayt dedi Hatayin golune. Yani böyle ortada durum yoktu cogu tamam dedi. En azindan trio ve firat aydinus. Kirpmayi bilmiyorum idare edin yani halil umut melerin göre gore 75-76da ahmeti atmamasi rezalet. Düşünüyor ve neyse deyip vazgeciy. Toreiranin bir suru sarisi var yine görmediği. Abdulkerim de öyle. Tabii deriz essein kulagina suyu kacirdilar diye. Sen anla iste.

• sinanakgl kullanıcısına yanıt
    Zaten yukarıda belirttim, bize olunca tartışılması bile komik oluyor, net gol oluyor, aynısını biz atınca direkt iptal ediliyor.

Bazi pozisyonlar gri oluyor. Her sey siyah ve beyaz degil. Hatta grinin de tonu var. Buwasa bakacağımiz kac kisi evet kac kişi hayır diyor. Karşıda 4 var ote yanda 1 istemesen de 4 kisinin dediğigini secmek daha sag duyulu oluyor. Yoksa benim de kisisel goruslerim var ama onemsenmez bu adamlarin yaninda. Ben bu yüzden yorum isteyen pozisyona karismiyorum çünkü herkes isine geldiği gibi. Net pozisyonlar da ise elbette fikrimi söylüyorum. Kart konusunda hakemler size cok cimei davraniyor

• Büyük ihtimal Skriniar'da 37 numarayı alacak.

• Yarın kalede liva yerine ismi lazım olmayan şahıs mi olacak?

• Real maçını izliyorum. Ligimiz de bu maçın son dakikalarında ki penaltının aynısı olsa ve kırmızı çıkmasa yer yerinden oynardı.

Bu arada penaltı gol olduktan sonra herkes gole sevinirken Arda sevinmeyen dahil gitmedi. İlk defa Arda'nın bir gole sevinmediğini gördüm. Haklıda sevinmemekte. Hem 2 asistini boşa harcadılar hem 2 atakta boşken Arda'ya top atılmadı.

• Bu da son mesaj olsun. Keske daha adil onyargisiz mac yonetse Hum. Gol olacak atagi kesmese mesela.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Ah bi gelse bize yarım sezonluk kiralık

• Seca2 S kullanıcısına yanıt
    Sezon başı gelmiş olsaydı şuan lider biz olurduk. Hatta gecen sezon devre arası gelmiş olsaydı ligi net biz almıştık.

İlk defa objektife yakın yorum yapmışsınız şaşırdım. Kutucu'nun ilk sarısı bence doğru, çoğu hakem de doğru dedi yani atılmalıydı. Torreira'nın her maç 1 sarısı es geçiliyor bir türlü cezalı duruma düşemedi.

Benim merak ettiğim, ofsayttan iptal edilen golünüz öncesi Mertens'in aldığı faul doğru mu değil mi? Ben maçı izlerken çok dümenden faul aldı gibi gördüm. Videosu varsa ve faul yoksa tüm tartışmaları kesebilir.

• Skriniar'ın sağlık testini geçemediği için açıklanmadığı haberleri nedir yeni gördüm, kaynak atabilecek var mı?

• Skriniar ile ilgili kap açıklaması sizce neden yapılmadı/yapılmıyor. Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 26 Ocak 2025; 1:13:7 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

Gerçek değil. Evrak prosedürleri tamamlanmamış. Yarın açıklanacak diyorlar.

İzlerken ilk faul çaldığında güldüm kendini atti diye ancak tekrarını gösterdiğinde rakibin ayağına vurduğunu gördüm.

Pozisyon mertens adamın dizine doğru takılıyor ve basit şekilde düşüyor gibi gözüküyor ancak aslında ayağa darbe var.

Görüntü bulursam editlerim.

https://x.com/sercanhamzaolu/status/1883115416345792525?t=5E3HOz00VireidNihy3FdQ&s=19

• 
Sayfa: önceki 48954896489748984899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.