Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4898. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 48 Misafir (17 Mobil) - 44 Masaüstü21 Mobil
5 sn
99.540
Cevap
385
Favori
2.372.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48964897489848994900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evrak beklerler. Para da olmaz içinde yarim maas + ufak bonuslari karsilayacakmisiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan farkının tek nedeni hakem dediğimiz zaman abartıyorsunuz diyen Fenerbahçeliler bu maçı izlemiştir umarım

• Ben de duydum bu ismi. Çok gizli bir operasyon. İsim veremem. Zorlamayın..

• Kyle Walker-Peters ismi GS ile geçiyor, bence alırlarsa elleri rahatlar. Bizle de ismi geçmişti, alabiliyorsak almamız lazım. Bu adam Kostic gibi elde patlamaz sırf transfer çalımı atmalık transfer değil yani.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Ligi bilmem de eğer alırlar ve avrupa'ya kayıt ederlerse rakiplerin sol kanadı maç günlerini bayram ilan eder.

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt

Kötü oyuncu mu hocam?

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

kardeş kusura bakma! az bile yazmışım!

ulan hırsızlığın daniskasını yapmış hakem yine. kartoncuya vermediği ikinci sarı evlere şenlik! istifini bile bozmamış hakem!

ulan oradaki bir tane konyasporlu oyuncu da çıkıp demez mi biz niye bunlara karşı bu kadar kendimizi ezdiriyoruz diye! ama işte KONYA spor kulübü. adı yetiyor.

Almamız lazım.

• Kulüpten açıklama gelmiş de gece 2’de atmak nedir şunu, rakip yönetici açıklama yaptıktan yarım saat sonra falan atmanız lazımdı.

Açıklamaya gelirsek güzel olmuş. Bugün hem yöneticileri hem hocaları yarınki maç için resmen sipariş verir gibi söylemlerde bulundu. Özellikle VAR’ı izleyeceğiz diyorlar adamlar yabancı artık neyini izleyeceksiniz. Atilla desen Mou’nun bir daha maçımızda görmek istemiyoruz dediği bir hakem. Böyle basit işlere gerek yok.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam defans olarak seviyesi çok düşük boyu da kısa olduğu extra bir dezavantaj yaratıyor. Genel seviyenin düşük olduğu yerlerde göze çok batmıyor ama seviye biraz bile yükselince vasat altı bir oyuncudan ilerisi olamıyor bence.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Ben de duydum çok gizli. Söyleyemem. Zorlamayın lütfen.

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    Valla Sara gibi yılın 11’ine seçilmiş, 20m € da değeri olduğunu görünce iyi oyuncudur diye düşündüm. Üstelik 3’lü oyuncusuymuş iki kanatta da oynuyor. Ama tabi siz izlemişsiniz belli ki o kadar da iyi değil o zaman.

Aslında solda hücumcu bir kanat-bek lazım bize, sağda Osayi defansif oynar soldan da daha çok atağa çıkarız.

Türkiye ligi için sorun olmaz belki zayıf özellikleri ama bu kadar para harcayan bir kulübün hedefi sadece lig olamaz olmamalı. Tabii herkesin görüşü , düşüncesi de farklı olabilir. Ben günümüz futbolu için her zaman daha uygun profillere gidilmesinden yanayım, profil doğru olursa oyuncu bizim elimizde iyi performans vermese bile elden çıkarması kolay olur. Ama Walker öyle birisi değil bana göre 20M değeri olması için de Transfermark sitesinde ki futbol aklının düşüncesi ona bir şey diyemem. Ben bir taraf hücumcu bir taraf defansif bek yerine daha dengeli bek rotasyonu tercih ederim. Ama önceliğim her zaman beklerde defansının iyi olmasıdır geri kalan özellikleri ise benim için extra oluyor.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Ansu Fati.

• Diego Carlos sonrası Skriniar'ı hızlıca transfer etmemizin bir sebebi de bu olabilir. Valla şu piyasadan iki tane taş gibi stoper çektik ya helal olsun. Bu konuda yönetimi ve transfer komitesini tebrik etmek lazım. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

Osayi'yi hala kadroya koyan var şaka gibi.
    Abi bu adam yerine U-15'ten adam koyarım yine bu ruhsuz herifi oynatmam.Hatta yönetimin yerinde olsam çoktan kadro dışı bırakmıştım.Fizik kapasitesi olmasına rağmen maçta hiç koşmuyor,geri dönüşleri iyiydi artık sallana sallana dönüyor.Hücumunzaten yok.Tamamen zarar.
    Samet'ten sonra ilk gönderilmesi gereken adam budur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maximin ile yollar ayrılırsa gidip Asensio transferini bitirsinler. Talisca'da gelirse eğer duran top kullanabilecek ikinci bir iyi oyuncumuz olmuş olur. Sol kanat-bek transferi Kostic gitmezse yapılmaz bence. Kostic, Szymanski, Oğuz, Levent falan idare edeceğiz artık. Sağ tarafta da Osayi, Oğuz*, Mert var. Bana kalırsa iki tane nokta atışı kanat-bek lazım ama devre arası zor gözüküyor. Hem kontenjan yok hem de kimse iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor. Sözleşmesi 5 ay sonra bitecek Kyle Walker-Peters için bile 8 mil. € istiyorlarmış. Aynı şekilde Zalewski içinde yüksek bedel isteniyormuş.

• Talisca işi olacak mı beyler sizce

• 
Sayfa: önceki 48964897489848994900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.