ismail hocan gibi anlamıyorsun bence. Ben lig değeri ve kalitesinden bahsediyorum. Bodrumspor' un şampiyon olacağı bir lig orası. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4900. sayfa)
-
-
Bakalım bugun ki maçta hangi saçma sapan aleyhimize kararlar çıkacak dün ki malum takımın hocasının açıklamalarından sonra !!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MUTLU YILLAR JOSÉ MOURİNHO 💛💙
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün akşam maçı lzledim.Dün akşam Galatasaray'a çalınan penaltı halı sahalarda çalınmıyor. Böyle penaltılar ancak minikler turnuvasında çalınır. Konyaspor mücadele ediyor gibi göründü, gerçekte Fenerbahçe maçının üçte biri kadar kasmadı. Hiçbir pozisyona gerçekten itiraz etmediler, hepsi göstermelikti. Rakiple gayet dostane ilişkiler geliştirdiler. Maçtan sonra Galatasarayli oyuncular ile beraber kutlamaya gidecek gibi bir havaları vardı. İbrahim Hacıosmanoğlu hakemler değişecek dedi,ama hala aynı hakemler. Halil Umut Meler en çok görev alan hakem, bu bile yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Ocak 2025; 11:52:53 >
açıklamayı bile millet uyuyunca yapmışlar, sorunda da kızıyor biz neye geç kalıyormuşuz diye. vasıfsızlık üstüne vasıfsızlık
-
Şöyle uzak olacaksın her şeye. Adamı kadro dışı bırakıp sözleşmesini fesh ettik bilip bilmeden konuşmayın.
trmeto, işte bu takımın başında ben olsaydım dün akşam olanların hiçbirine izin vermezdim, mücadelemi sonuna kadar ederdim. Maalesef Türkiye'de futbol sahada kazanılmıyor. Dün akşamki Konyaspor'a bak, bir de Fenerbahçe karşısındaki Konyaspor'a
Özledik
Ndour'u kiradan çağırmaları bekleniyor. Bir kulübe satacaklar.
Oynadığı tüm sezonun kayıtları duruyor. Nasıl goller yemiş açın izleyin. Ha ben yine severdim, genç kaleciydi.
Bu iftirayı attığı için kadro dışı bırakılıp sözleşmesi fesh edildi. Bu hareketi yapabilecek hiç kimse bu şehirde barınamaz beyler. Böyle bir şey olsa her şeyden önce kulüp taraftar bunu yapanların kombinesini iptal eder. Her şeyden önce ben futbol izlemeyi bırakırım, en hassas olduğum konulardan biridir vefat eden çocuklar.
Konu hakkında tek bir video, kayıt, kanıt yok. Olsa kulüp kendisini kadro dışı bırakmak yerine o taraftarı polise teslim ederdi.
Bize çok kötü kaleci geldi. Mesela GS'nin yedek kalecesi Günay. İyi değildi ama öyle bir karakter sahibiydi ki taraftarin sevgilisi oldu. Günay bizden ayrıldığında çok üzülmüştüm. Diğer şahsiyet gidince lokum dağıtılmıştı.
https://x.com/OnlyyFenerr/status/1883244242900062593
Ya daha nasıl penaltı olacak Allah aşkına? Sarı kartları falan anlarım da bunun nesine itiraz ediyorsunuz?
-
-
n. kahveci söylüyor, fb başkanı, kulüpler birliği başkanı zat, dile getiremiyor sahadaki hakemin yabancı olmasını..
-
amrabat, stoperlerin arasındaki yerini terk ediyor. yeni sistemde daha çok , bloğun önünde yer alacak. zamanla fred-amrabat dengesi oturacaktır . öyle umuyoruz.
-
dep dep dep
-
gesenin dar kadrosu, kritik oyuncularının ikamesinin olmaması ve görmedikleri kartlar, tamamen tesadüf bi kere, taam mı?
-
Hocam ben VAR'a da karsiyim da neyse bari simdilik idare edelim de.
Sahada portekizli alman ispanyol hakemler olacak bunların standardı farklı bunlar kendi ligine göre mi karar verecek mesela bari FIFA kokartli olsun da turnuva standardini yapsınlar. Turnuva standartlari bile lig standartlarindan farkli oluyor. Şampiyonlar ligi standardi mi yapacaklar mesela.
Ingilterede adamı defanslar yıkıp geçiyor, kart bile vermiyor, Trabzon maçında Kim Min Jae'nin düşürdugu pizisyon da Trabzonlu oyincuya sarı kart verir hakem bizde kirmizi verdi.
Evet sizin maçta dogranmislardi. Bizim maçta irfancan dan alıntı yatıp yuvarlanmalar yaptılar, kalecileri hataciklar yapıp gol yemedi vs...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X