|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5181. sayfa)
-
-
Unutturmayaın beyler bu ahlaksız haramzadelere bunları unutturusanız sıze ahlak dersi vermeye başlarlar
-
Bizim bir tane çıkar ama sizin hiç yok yallah forumuna .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bakın futbol oynayan bilir penaltı felan geçtim maç içinde sen her türlü kesip biceceksin ama rakibin oyunun içinde olan nizami pozisyonlarina zırt faul zirrt serbest vuruş verirsen ,bu şekilde kıtalararası şampiyon olursun çünkü buna dayanabilecek bir takım daha dünyaya gelmedi milli takımlar dahil.
Bu yanlış abi yanlış bu yani adaletsizlik yani taraftarlığı geçtim, bu maaşını alan emekliyi ATM başında soymak gibi , bu çocuğun elinden parasını çalmak gibi , bu pamuk şekeri satan adamın kasasını alıp kaçmak gibi
Yanlış abi yanlış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ben kan kokusu aldım, Tanrılar kurban istiyor. Skriniar gibi taş gibi stopere, adeta hücum oyuncusu gibi takıma yön ve cesaret veren stopere çöp deyip, Samet > Skriniar yazan, sözde FB armalı çoluk çocuğu bu başlığa SOKMAYIN!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 2 Şubat 2025; 21:38:45 >
yani direkt olmalı fredde dedi atıldı ne demek küfür etmek yani
Ya kardeşim sizi bilmesek haklısınız diyeceğiz. Rizenin her hareketine faul çalınıyormuş sizin sahadaki maçlarda ne oluyor peki hakem sizin net faullerinize bile çalmıyor. Hani nerede geçen hafta kutucunun kırmızısı? Herkesin gözü önünde ayağa bastı faul bile yok bırak ikinci sarıyı. barış alper, davinson her maç güreşiyor tekme yumruk atıyor faul veriliyor mu? Hiç mi utanmanız yok sizin?
Okuyunca kendinizi anlatiyorsunuz sandım bir an.
Bu arada Diego Carlosu tam çözemedim ama Skriniar hücumda baya katkı verdi
-
Kendi oynadıkları leş futbolun şampiyon olmaya yetmeyeceğini biliyorlar çünkü
fikstür döndü
antep deplasmanında beleş puanları alabilmek için çığırıp algı yapıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 2 Şubat 2025; 21:39:8 >
Defansta carlos çok boş top sürüyor,
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakem ve Var kararlari hepsi temiz.Biz kendi dahi hocamizin sacmaliklari yuzunden ilk yari rakip tarafindan cezamizi cektik.
Skriniar çok iyi başlamadı ama müthiş oynadı . Uzun zamandır boylesini izlememiştim . Tam aradigimiz adam
Takım 3 lü de oynamıyor ki bi tuhaf oynuyor. sağ tarafı üçlü gibi oynuyor. sol tarafı 4 lü gibi oynuyor. hele ikinci yarı zaten tam halı saha.
-
Çok iyi stoper
-
Her sarılma penaltı değildir dediğin gibi ama karşılıklı sarılma varsa yani ikili mücadele varsa penaltı değildir. Oysa pozisyonda sadece Rize oyuncusunun hamlesi var. Ayrıca tersi olsaydı ve Rize lehine penaltı verilseydi en ufak itirazım olmazdı çünkü pozisyon net penaltı.
Penaltıyı verdiren Avrupa'lı hakem onuda bil.
-
Birader sen Dzeko'ya, Tezeko demiyor muydun? Bu kadar da trollük olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X