Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biostrike , CESURYUREK_ , meicardi99 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 16 Masaüstü2 Mobil
5 sn
106.101
Cevap
393
Favori
2.512.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 51815182518351845185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aga şunları yazınca çok komik oluyorsunuz. Bu yüzden mi 10 senedir biz şampiyon değiliz, bu yüzden mi 2 sezondur üst üste şampiyonsunuz. "Maç başından beri sindirilme" olayı sizin her rakibinize yapıldığı için bu haldesiniz zaten.

• quatrros kullanıcısına yanıt

Bir de gesenin yaptıklarını söylüyorum geç onları karıştırma diyor bak sen şuna? :D Tamam paşam size her şey serbest onu geçelim konuşmayalım ama biz yapınca ağlama zırlama. Yok öyle, hak edene hak ettiği gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişiklikleri hic begenmedim. Bunu da şerh olarak düşeyim. Elimde ne varsa sahaya süreyim diye değişiklik olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şans biraz olsun yanımızda olsa şu maç 9-2 biterdi

Ama maçın en güzel yanı Mouya defansif oynatıyor diye kin kusanların sahada 3 tane forvet 4 tanede 10 numarayı aynı anda görünce suratlarının büründüğü mor renk oldu

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• td1907 T kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış oldu. Lan dedi diye kırmızı görmemişti.

Aptal Aydınus Lan sesini duyuyuor bunu Caner demiştir diye Caner'i atmıştı. Kendisi açıklamıştı bunu. Yani durum bu kadar vahimdi.

Sonra zaten Aykut hocanın efsane isyanı ortaya çıkmıştı.

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Rahmetli daum aklıma geldi valla herkesi sahaya atınca💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

3 lü sistem tam oturmadı mı?

Dostum hala izlediğinizi anlayamıorunzu bu sistem 3 lü falan değil 5 li 5 li

BAK RAKAMLARDAN ANLAMIYORSAN BEŞLİ BEŞLİ.....İYİ İZLE MAÇI İYİT

• ne kadar gsli arkadaşım varsa bravo Fener hakkıyla kazandı helal olsun diyor

• Çağlar a o kadar kızdık geriye kaçıyor diye şimdi yeni stoperlerde geri kaçıyor basmıyor. Sorun tazminatör mourinho nun saçma sapan sisteminde bu akşam belli oldu. Bu adam kendini kovdurmak istiyor. Şampiyonluk zerre umrunda değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 2 Şubat 2025; 21:45:11 >
  • mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

95 kez topla buluşmuş isabetli pas %92 fakat defansif yönünün tam anlamak için zorlu maçlarda görmek lazım 2 aydır topa dokunmuyor bunu da hesaba katmak lazım

• Rize baskani cikmis ghezzalla konustuk kotu bisey demedim diye aciklama yapiyor Adaminin fk off dediginden haberi yok. Cay beyinli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARAKAY kullanıcısına yanıt
    Çok sacmaydı değişiklikler ve mantıksızdı. Ben Daum'un böyle değişikliğini hatırlamam. Rahmetli zaten 4-2-4 oynuyordu :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    diyordum ve hala dedigimin arkasindayim gecen sene icin.. ismail kartaldan ozur dilerse affederiz bu sene mourinhonun dotunu ve fenerin serefini kurtariyor.. gecen sene yaptiklari yanlisti, kendi de farkindadir muhtemelen bu les oyundan sonra..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım'ın orta sahasında İsmail çok net oynar.Amrabat çok defansın arasına giriyor orta saha'da boşluklar meydana geliyor.

Carlos & Skriniar Yeni geldi ben birisi ile maça başlardım.Djiku - Skriniar ile başlanabilirdi.Carlos fizik olarak çok iyi , ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacaktır.

Oğuz sol tarafta çok daha iyi olur.Sağ tarafta oynamanın bir anlamı yok.

Nesyri yerinde kim olursa olsun , orada o forma çok net çıkarılırdı.

• BU SENE ŞAMPİYONLUK İSTENİYORSA ...

MUTLAKA MOURİNHO İLE YOLLAR AYRILMALIDIR

• Bu amrabattan kurtulmak lazım abi, gollerde bunun yüzünden geliyor.

Ve bloklar arası mesafeler çok fazla, pas yapamıyoruz.

Adam hem defansif anlamda hemde ofansif anlamda bize kötülük yapıyor.

10 kişi oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 2 Şubat 2025; 21:46:49 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

İLK KURTULMAMIZ GEREKEN KİŞİ MOU'DUR. OYUNCULARIN HİÇBİRİNİN ZERRE SUÇU YOK

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Bu diziliş değişmedikçe daha çok böyle maç izleyeceksiniz.

Göztepe maçında şanslıydık ilk yarı 1 tane attılar, en az 3-0 bitecek bir yarıydı. Onun üstüne bir daha şanslıydık Nesyri'nin önüne top geldi ve golle geri döndük.

Bu maçta şanslı değildik, 2 tane tıklattılar. Sonra şapkadan penaltı çıktı, üstüne şapkadan kırmızı çıktı geri döndük.

Bakın Alanya maçında bunlar olmayacak. Çekirge 3 kez sıçramaz. Deşer geçerler. Bu ucube sistemden ve oyundan acilen dönülmeli.

• Mourinyo gönderilmeli sergen gelmeli acilen

açıklamalarıyla yapının ayarıyla da oynar hem

• 
Sayfa: önceki 51815182518351845185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.