Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5211. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 48 Misafir (8 Mobil) - 47 Masaüstü11 Mobil
5 sn
107.599
Cevap
393
Favori
2.535.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 52095210521152125213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mourinho alenen taraftarla başak geçiyor artık. Şu oyunu açıklayabilecek kelime bulamıyorum. Maçın sonuna doğru Fred stoper, Talisca merkezde oynuyordu. İki aydır topa değmemiş olan Talisca bir de adam karşılamaya

çalışıyordu. Uzatmalar ise tam bir fecaat! Öne geçtikten sonra takım yine sindi; Rize şut şansı bile buldu. İsmail'i oyuna almayı aklına bile getirmiyor. Neymiş, top tutacakmış!!! Maçın başında rahat skora ulaş da; top mu

çeviriyorsun ne yapıyorsan yap! Taraftar da kafayı sıyırdı tabii. 9 kişilik Rize'ye karşı "oley" çekiyorlar. En başından beri söylüyorum; devre arası boşuna para harcandı. Çekirge iki kere sıçradı; üçüncüsü ne olacak bakalım!!!

• universty3 kullanıcısına yanıt

Bjk sinsi camiadır, gs'ya gider feneri kötüler, fenere gider gs kötüler, bunlar bulunduğu ortama göre renk alırlar :)

• 21 maç 8 gol 11 asist. titan.

Tadic on fire! 🔥

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani geri dönüşler zevkli oluyor da,deplasmanda bu kadar kolay olmayabilir elbette.İlk yarıları en azından geride bitirmemeyi öğrenmeliyiz artık💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ Duran toplarda da etkili olmaya başladık yavaştan,zaten ceza sahasına topu şişirsen illa ki üç pozisyondan birinde bizim sırıklardan birinin kafasına çarpar💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• x (formerly twitter)
    berke (@aatavratarda) on X
    https://x.com/aatavratarda/status/1886174928891748588?s=46

Şiddetle tavsiye, izleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 3 Şubat 2025; 11:46:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PERENAL. kullanıcısına yanıt

fredin rize maçında 30 metreden attığı golde tadicin verdiği yan pas asist yazılmış

Michael Jordanın 69 sayı attığı bir maçtan sonra 1 sayı atan takım arkadaşı stacey king şöyle demişti...

"Ben ve Michael toplamda 70 sayı attık. Gerçekten unutulmazdı. Hayatım boyunca bu akşamı unutmayacağım."

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    Senin hatrına 3 eksik sayalım 1 de benden olsun 8 gol 7 asist yine harika yine harika

• PERENAL. kullanıcısına yanıt

bu istatistikleri szymanski yapsa puan cetvelinde en üstteydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 3 Şubat 2025; 11:49:2 >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Keşke yapsa

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

alanya'ya ilk golümüzü atan kazanır. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• catry C kullanıcısına yanıt

konya, rize gibi takımlar, saniyeler içinde bize gol atıyorlar. orta sahamız patates. sebebi de "dahi" mourinho.

nokta net.

• sinanakgl kullanıcısına yanıt

bence ince çalışacaklar. sonraki maçları güçsüz ads ile değil mi? sarı kartları temizleme maçı bugünkü. son 10-15 dakikaya dikkat edelim. gözümüz maçta olsun.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Tadic atsa keşke
    Tadic olmadan olmuyor onu anladım, top tutmakta ciddi sorunumuz var, İrfan ve Tadic sürekli oynamalı

• encuni kullanıcısına yanıt

çok yazdım bu konuyu. alan paylaşmada sıkıntı yaşıyor bu ikili. amrabat geldikçe fred bocalıyor. fred geldikçe amrabat savunmaya gömülüyor. orta sahamızda zaafiyet var.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

bir ara bein stüdyosundna elvir baliç'i çağırıp, oyuna alacak sandım. mourinho çaresizliğini hoş bulmadım.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

akım derken tkım demeye benzemiş. bahane bulamamış, uydurmuş.

• turkeril kullanıcısına yanıt

oh be dedirtiyor, maç alıyor kral.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Dünkü yangından sonra bugun her sey olabilir. Ve tarafsiz görünen taraflilar ama dun de siz kollandiniz derler. Diyen desin umarım sene boyunca son maç gibi oynarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aberdi kullanıcısına yanıt
    Ahmet'i izlemedim zaten. Diğer izlediklerim verilen kararlar doğru dediler. Bir de Rizeli bir oyuncu daha atılmalıydı ve atılan iki oyuncu içinde daha önceden atılmaları lazımdı dediler.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

bence mesela oğuz veya levent atsın. ya da mimovic. genç biri atsın ki, uzun yıllar gururla armamıza hizmet etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 12:24:0 >
  • 
Sayfa: önceki 52095210521152125213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.