Mourinho alenen taraftarla başak geçiyor artık. Şu oyunu açıklayabilecek kelime bulamıyorum. Maçın sonuna doğru Fred stoper, Talisca merkezde oynuyordu. İki aydır topa değmemiş olan Talisca bir de adam karşılamaya çalışıyordu. Uzatmalar ise tam bir fecaat! Öne geçtikten sonra takım yine sindi; Rize şut şansı bile buldu. İsmail'i oyuna almayı aklına bile getirmiyor. Neymiş, top tutacakmış!!! Maçın başında rahat skora ulaş da; top mu çeviriyorsun ne yapıyorsan yap! Taraftar da kafayı sıyırdı tabii. 9 kişilik Rize'ye karşı "oley" çekiyorlar. En başından beri söylüyorum; devre arası boşuna para harcandı. Çekirge iki kere sıçradı; üçüncüsü ne olacak bakalım!!! |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5211. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bjk sinsi camiadır, gs'ya gider feneri kötüler, fenere gider gs kötüler, bunlar bulunduğu ortama göre renk alırlar :)
-
-
Yani geri dönüşler zevkli oluyor da,deplasmanda bu kadar kolay olmayabilir elbette.İlk yarıları en azından geride bitirmemeyi öğrenmeliyiz artık
Duran toplarda da etkili olmaya başladık yavaştan,zaten ceza sahasına topu şişirsen illa ki üç pozisyondan birinde bizim sırıklardan birinin kafasına çarpar
-
x (formerly twitter)
berke (@aatavratarda) on Xhttps://x.com/aatavratarda/status/1886174928891748588?s=46
Şiddetle tavsiye, izleyiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 3 Şubat 2025; 11:46:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
fredin rize maçında 30 metreden attığı golde tadicin verdiği yan pas asist yazılmış
Michael Jordanın 69 sayı attığı bir maçtan sonra 1 sayı atan takım arkadaşı stacey king şöyle demişti...
"Ben ve Michael toplamda 70 sayı attık. Gerçekten unutulmazdı. Hayatım boyunca bu akşamı unutmayacağım."
-
Senin hatrına 3 eksik sayalım 1 de benden olsun 8 gol 7 asist yine harika yine harika
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu istatistikleri szymanski yapsa puan cetvelinde en üstteydik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 3 Şubat 2025; 11:49:2 > -
Keşke yapsa
alanya'ya ilk golümüzü atan kazanır.
-
konya, rize gibi takımlar, saniyeler içinde bize gol atıyorlar. orta sahamız patates. sebebi de "dahi" mourinho.
nokta net.
-
bence ince çalışacaklar. sonraki maçları güçsüz ads ile değil mi? sarı kartları temizleme maçı bugünkü. son 10-15 dakikaya dikkat edelim. gözümüz maçta olsun.
-
Tadic atsa keşke
Tadic olmadan olmuyor onu anladım, top tutmakta ciddi sorunumuz var, İrfan ve Tadic sürekli oynamalı
çok yazdım bu konuyu. alan paylaşmada sıkıntı yaşıyor bu ikili. amrabat geldikçe fred bocalıyor. fred geldikçe amrabat savunmaya gömülüyor. orta sahamızda zaafiyet var.
-
bir ara bein stüdyosundna elvir baliç'i çağırıp, oyuna alacak sandım. mourinho çaresizliğini hoş bulmadım.
-
akım derken tkım demeye benzemiş. bahane bulamamış, uydurmuş.
-
oh be dedirtiyor, maç alıyor kral.
-
Dünkü yangından sonra bugun her sey olabilir. Ve tarafsiz görünen taraflilar ama dun de siz kollandiniz derler. Diyen desin umarım sene boyunca son maç gibi oynarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahmet'i izlemedim zaten. Diğer izlediklerim verilen kararlar doğru dediler. Bir de Rizeli bir oyuncu daha atılmalıydı ve atılan iki oyuncu içinde daha önceden atılmaları lazımdı dediler.
bence mesela oğuz veya levent atsın. ya da mimovic. genç biri atsın ki, uzun yıllar gururla armamıza hizmet etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 12:24:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X