Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5340. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 24 Misafir (6 Mobil) - 26 Masaüstü9 Mobil2 iOS
5 sn
107.623
Cevap
394
Favori
2.536.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53385339534053415342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada iyiyiz, şöyleyiz böyleyiz, dzeko & tadic övenleri gs şamarlayınca burada görmek isterim

bu oyunla okan buruk gibi vasat bir hoca bile delik deşir eder

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Maf ettik alanyayı top oynattırmadık

• Gol atmaktan ve basit bir gol sevinci yapmaktan başka suçu olmayan Talisca’nın tam kafasına sert bir şekilde şişe atılması ne demek!Talisca uzun süre yerde yatabilirdi,geçiştirilecek bir durum değil bu!!Gözlemci raporuna göre gereken yapılmalıdır.

Rakip Gs olsa Osmihen,Mertens falan gol atıp tribüne el kol hareketi çekse yutkunur izlerlerdi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 9 Şubat 2025; 18:27:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasıtlı atılan şu tekmeyi sadece uyaran hakemi konuşmaya gelmedi mi gsliler

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • aberdi kullanıcısına yanıt

Bizde yürüye yürüye oynuyoruz 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Hocam yapacak bir şey yok. Cok sakat var.

• neo23 kullanıcısına yanıt

Çok büyük ceza vermeleri lazım. Sesimizi yükseltmeliyiz.

• neo23 kullanıcısına yanıt

Onlar gese li taraftar araya sızmışlar bunlar bu taktiği cok yapar

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bunu son 1 senedir soyluyorum

prime reali getir Bizim ali KUZU oldugu surece yine biz sampiyon olamayiz. Niye ki bi sekilde fransiz takimini onumuzde tutarlar. Ve buna bizim ali KUZU engel olamaz. Turkiyed emasa oyunlarini bozmadigimiz surece tum maclari kazansak bile gol averajiyla sampiyon yaparlar fransizi

• Bu kadar sakatlıkla Mourinho yerine başka hoca olsaydı işimiz bitmişti. Adam her oyuncuyu efektif kullanmasını biliyor. Bir şekilde çözüm üretiyor. Buradaki toksik arkadaşlar gibi ağlamıyor.

• Hep kötü yanları yazdık, iyi yanı da yazalım. Bu maçın tek iyi yanı ilk yarıyı önde kapatmamız. Haftalardır ilk yarılarda çile çekiyorduk bu hafta iyi oldu.

• encuni kullanıcısına yanıt

Çuknku basimizdaki baskan olacak kisi ali KUZU . Kuzu gibi masallah hic kimseye sesini cikartamiyor

• Madde atan kişiyi tespit etsinler. Hem yapay zeka da gelişti. Kurtuluşu yok. Yapay zekanın yüz tanıma sistemi mükemmele yakın.

• Şu takım önde oynadığında , top çevirme ustalarıyla rakibi perişan ediyor, geride oynadığında hem gol yiyior hem boşa yoruluyor hem de sakatlık veriyor..
    Bunu sadece t.d artığı görmüyor.
    Kaybedilen puanlar bunun mallığığından, kazanılan puanlar 2. Yarılarda yanlışından dönüp dörtlüye geçerek çevrilen maçlar
    Bu kadro ancak bu kadar kötü oynatılır. Bir taktik ancak bu kadar dandik olur
    Hele dzeko yakında sahada ölecek, konya deplasmanında 97. dakikada artık sürünüyordu.
    Nefret ediyordum takıntılı tiplerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Cumlenin basindaki "maf" kelimesinden anladim saolasin 🤣🤣

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Rolantide gitti maç. İki gol bulduk takıldık sahada öyle. Klasik Mou maçı

• coobain kullanıcısına yanıt

Kirmizilik bi poziyon var niye cagirmamis. Var yabanci degil mi ?

• man utd kullanıcısına yanıt

harika bir yorum

• İlk defa bu kadar rahat maç izledim. Bildiğin takım tempoyu kendi istediği gibi ayarladı. Her maç harra hurra basma diye bir şey yok o anlayıştan çıkalım bir kere. Aynısını Gs yapıyor mesela rahatlıkla koparabileceği kaç tane maçı verdiler sırf bu harra hurra pres futbolu yüzünden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Ben savunma olayına karşı değilim. Ama gel gelelim biz savunmayı kendi ceza sahamızda yapıyoruz.

Seri A bu sene zevkli olduğu için Napoli ve Atalanta maçlarını izliyorum. Dün Real - Atletico maçını izledim. Adamlarda savunma yapıyor aama savunma yaparken kendi ceza sahalarına adam sokmuyor.

• 
Sayfa: önceki 53385339534053415342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.