Olması gereken o aslında, kalkıp devam etmeyeceksin yoksa hakkın yeniyor. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5342. sayfa)
-
-
O değil de; Anderlecht' in Avrupa Ligi'ndeki kurası gayet iyiymiş. Oynadığı takımların yarısı elenmiş. En yüksek derece yapan da 13. sıradaki Real Sociedad!
-
Acun Ilıcalı: "Transfer olacak ama oyuncu gönderme şeklinde olacak, bir kişi fazla aldık. Hızımızı alamadık. Fazla da aldık. Gözümüzü kararttık."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
irfan can e., oğuz, skriniar, fred ve skoru beğendim.
amrabat, levent, şimo biraz beğendim.
dedeyi 90 dakika sahada tutan mou'yu beğenmedim. adamın mecali kalmıyor, mo'nun amacı nedir?
tadic sırf iki-üç ara pası atacak diye, mou kontenjanından her maç sahada yürüyor.
talisca 2 haftaya daha iyi olacak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Şubat 2025; 18:59:27 > -
ualn maçı kaçırmışım! öğlen saatine fener maçı mı verilir? Hangi Allah'sız kitapsız yapıyor bunu Alanya günşeli yer zaten! gesenin maçını neden akşama koymuşlar? stadları dolsun diye mi?
-
gol yapması, yapana yardımcı olması gereken ama sahada anca yürüyenlerin olması, evet mou'nun suçu. aksini iddia etmek saçma.
-
her maçta 3 adet stoperi ateşe atıyorsunuz. oyunun içinde her şey var. kırmızı görebilir, sakatlanabilir. üçlü inadı yüzünden altyapıdan çocuklarla çıkacağız maçlara. mou suçu yine başkasına atacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Şubat 2025; 19:11:58 > -
Tiyatro yapıyorlar sonra Avrupa'da rezil olunca keşke Avrupa'da da Türk hakemleri olsa diyorlar.
-
mallık bizim topçularda! şimo orada atacaktı kendisini yere 10 takla atacaktı! şopar 12 milyon euro alıyor. bari bunu öğretsin! bizdekiler doğrucu davut gibi takılıyorlar. el hissetsen bile atacaksın kendini! bak gese tarafına! izlemeyemedim maçı ama yine aynı algılar dönmüş. bu lig nereye kadar böyle gidecek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tiyatro değil de müdahale varsa yatsınlar bizimkiler de kaç tane ayağı basılıp yerden hemen kalktı diye rakibin sarısı verilmedi. Bugün Talisca'ya yapılan mesela, Kostic vs. vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde sarııııı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hahahahha nasıl atmış gördünüz mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ayağını takmış bücür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw …. Gidin bu ne la
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BU GERÇEKTEN PENALTI MI VE VAR ÇAĞIRMIYOR
-
Yabancı VAR uyuyor mu? Böyle penaltı mı verilir la?
-
Qdanaspiru bile bileklerinin hakkiyla yenemiyorlar bu kadari da fazla ayıp günahtır yeter ama. Hani VAR yabancıydı ne oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bumu penaltı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X