Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Seca2 , unusual_pscho , frkmngr9153 , amewrika Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 25 Misafir (5 Mobil) - 22 Masaüstü7 Mobil
5 sn
107.867
Cevap
394
Favori
2.544.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 53705371537253735374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beşiktaş yada taraftar grubundan açıklama geldi mi ? Fener maçında penaltı olan temiz pozisyonda açıklama yaptınız hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medyada , haberin veriliş şekli genel olarak, ads çekildi, ne ceza alacak, şeklinde.

neden böyle bir şey yapıldı, buna sebep olan pozisyon neydi vs vs. zerresi yok.

ülke medyası, konu gese olunca, üç maymun.. sebep muallak...

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Onlardan öyle bir açıklama gelmez. Onlar malum kulübün koltuk değneği görevini yerine getiriyorlar. Danışıklı dövüş.

• chionophile kullanıcısına yanıt
    Taraftar grubunu ben yönetmiyorum bana kalsa ben gese denen camia ya hiç bir zaman çanak tutmam bir beşiktaşlı olarak çoğu fenerbahçeliden daha fazla nefret ediyorum bizim şampiyonluklarımızı çalan camia hep gese dir

Hatta bu gese öyle bir operasyon çeken camia ki beşiktaşın yeni gelen transferini karşılamaya giden taraftar fenere küfür ediyor aklı başında olan bi beşiktaşlı bunu yapmaz gese denen camia her fırsatı değerlendirip bizi birbirimize düşürüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

sorunca "ben geseyi de zevmiyom" diye sallıyor :)

• Türkiye bir hukuk devleti olsa gs yıllar önce küme düşürülmüştü, Türk futbolu bu tiyatrolardan kurtulmuştu.

• TRIO YORUMLARI

Bülent Yıldırım: "Mertens kendini yere atıyor. Net bir aldatma."

Bahattin Duran: "Dünyadaki hangi hakem buna penaltı der? Mertens penaltıyı almak için rakibin ayağına vuruyor."

Deniz Çoban: "Bu karar kabul edilemez." (beIN Trio)

• seninki yine şov yapıyor @Shieldwall 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki takım çıksın sahaya kozlarını paylaşsın. Maç da adaletli yönetilsin. Gorelim bakalım ne oluyor ben de merak edoyorum.

Mourinhonda dünya çapında hocausa şimdiden oyuncularını jazırlar gsfekirse uyku uyumasın.

Ikili aveeajı dalacak şekilde şunları tarumar edelim. Kimse konuşamasın.

Sahada cevabı verelim. Kim daha iyi görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 9 Şubat 2025; 21:42:9 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs gene mağdur oldu ya, çok üzücü gerçekten! bir takım bu kadar mağdur edilmez ama ya, ayıptır.

daha maçın başında uydurma penaltı vererek öne geçmesini sağladınız adamların, adamlar doğal olarak mağdur oldu.

okudunuğunuz zaman ironi yaptığımı, dalga geçtiğimi anlıyorsunuz dimi ama işte adamlar ciddi ciddi bu olaydan mağduriyet çıkarıyorlar.

adana çekilmese sahadan ve maç bu skorla bitse, ağlamayın, kudurun kazandık diyecek adamlar, rakip sahadan çekildi diye, komplo kurdular, mağduruz diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 9 Şubat 2025; 21:47:25 >
  • coobain kullanıcısına yanıt

Güzel oldu bunu da ekleyelim ss'lere. Bu herif için ayrı bir dosya açtım, her bizim foruma yorum yaptığında suratına vuracağım. Çakma Göztepeli utanmaz.

• Zamanında bunlar Volkan Demirelli Hatay'ı da böyle yenmişti taa deprem olmadan önce Hatay depremden dolayı değil bu maçtan sonra tepe taklak olmuştu oysa o maçtan önce Volkan Demirel iyi yönetiyordu sonra da hocalığı geriye gitti. Karagümrük ve Hatay kariyeri iyiydi ama sonra böyle oldu. Bunların zarar vermediği futbolda bir durum yok ama şu gün Adanalı Fatih Terim olsa şu maçta bu olaylarla izin vermezdi. Bildiğim kadarıyla Fatih Terim Adana Demirspor'da hem futbolculuk hem hocalık yapan babadan gelme Adana Demirspor taraftarıdır. Şu anda Arabistan'da olmasaydı onun da bir şeyler söylemesini beklerdim. Acaba bir açıklama yaptı mı Arabistan'da onu da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 9 Şubat 2025; 21:44:47 >
  • catry C kullanıcısına yanıt

Bu mağdur olmaları kimin taktiği hepimiz çok iyi biliyoruz.

Gs nin alt yapısı onlar. Gs salıncağındaydılar.

• Hocası böyle olan takımdan ne beklersin ki...

• Hani hırsız falan diyenler vardı nerede o arkadaşlar Mertens artık tasdikli taklacıdır

• 
Sayfa: önceki 53705371537253735374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.