şimanskinin etrafında yaptığı dönüşler korkunça ya golü yedirdiği pozisyonda etrafında 4 saniyede anca dönüyor |
Bildirim
şimanskinin etrafında yaptığı dönüşler korkunça ya golü yedirdiği pozisyonda etrafında 4 saniyede anca dönüyor |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 6 Mart 2025; 21:14:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
adam resmen 10 senelik uykudan kalkmışa döndü. |
AMRABAT embesil gibi dolaşmaktan başka ne yapıyor orta sahada... rakipten top kapma yok doğru dürüst oyun kuramaz, çalım atamaz, rakibe dengesiz şekilde girme var., dikkat ettiyseniz de havadan toplarda sıfır... Bana biri iyi bir yönünü söyleyeblir mi? |
ben dedim. adam devam edemez o çarpışma ile! herhangi birisi : herşeyi de bilemezsin! ben : ohhh! really? tekrar ben : al cenk ve talischa'yı iki tane sallayalım ... |
Mert takıma hiç yakışmıyor ya |
Gönderip daha iyisininalmak lazım. Ne ofans ne defans yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ismail yüksek 10 kat daha iyii |
Bu takım gol atamaz bu oyunla Edit: Derken gol geldi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 6 Mart 2025; 21:16:21 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ÇAĞLAR Bİ DAHA OYNAMASIN |