Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.751
Cevap
212
Favori
2.085.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • macin tum biletleri satilmis ama trafik kitlenmis bir yerde mm soykedi. 7000 kisi vardi mac baslarken 3500 kisi de salon disinda var dedi.

ben omer onan'a gicik olmaya devam ediyorum, kanser etti mal herif. zaten sut stilini de hic sevmezdim. kafasiz sinek gibi dolasiyor oyle. hadi oynat tamam da niye illa kinsey'nin surelerini kisiyorsun anlamiyorum tanya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 3 Nisan 2008; 21:10:38 >
  • Solo sportmenlik dışı faul aldı,Solo derhal kenara alınmalı ve bir daha maça alınmamalı,takımı mahvediyor.İnsan üzülüyor king'in bu durumuna... şu an skor 51 - 36
  • solo kadar tanya da icine ediyor takimin. 16-0'lik serinin hicbir noktasinda mola almak aklina gelmedi, seyrediyor bizim gibi.
  • solomona çok fazla yüz verdik böyle oldu
    bu adamın kazandırdığı kadar kaybettirdiği maç vardır
    ayrıca tanyeviç isimli adamı bu takımın başına getirenlere yazıklar olsun böyle bi koç olamaz
    adamlar 17-0 seri yakaladı ve bizim eleman kenardan maçı izliyor
    ulan mola alsana seni ne halta koymuşlar oraya

bu koçla çeyrek finale gelmek bile mucize ya olmaz böyle bi adam gidiyor ömer aşığı koca ilk yarı almayıp 3.periyotta alıyor bu adam değilmiydi geleceğin nba yıldızı?
    white ve kinseyi ikide bir oyundan alıp adamların kendini bulmasını engelliyor varsa yoksa hiç bi numarası olmayan daha step yapmamayı öğrenememiş vidmarla emir...
    şutlayın gitsin bu tanyeviçi
  • f4 yine başka baharlara..

tanjevic @Q

mirsad .ötünü kaldıramıyor.. ömer onan anca daçka'nın, banvit'in skorerlerini durdurur o kadar.. bu adam gördüğüm en overrated adamlardan biri.

yazık oldu bu kadroya.. siena gibi rakip bulmuşken f4 yapmak işten bile değildi
  • İnsan üzülüyor ya,kasaba takımından bozma Siena'ya böyle yenilmek hakkaten üzücü,yıllar önce biz Eu'da oynarken,Siena diye bir takım piyasada yoktu.Hakkaten Fb'nin ve teknik kurgunun bu durumu düşündürücü.

Sahanın en iyisi Kinsey oyunda yok,White desen o da yok,Mirsad oyunda hangi akla hizmet tutuluyor?Oğuz gibi en garanti pota altı sayı silahımız nerede?hakkaten şaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 3 Nisan 2008; 21:36:25 >
  • ilievski mirsad'in ustunden rib cekiyor, yerden 5cm yukselemiyor adam ak47.
  • Maçı izleyemiyorum,tv bulabilirsem ve maç bitmediyse sonuna yetişebilirim belki ama şunu söylemek istiyorum bir Galatasaray taraftarı olarak. Fener den buraya kadar gelmesini beklemezdim hiç ama o Tanjevic denen odun tabiatlı insana rağmen çeyrek final bile büyük başarı helal olsun. İnşallah Aziz Yıldırım`ın aklı başına gelirde Fener den kovar bu adamı. Belli ondan cesaret bulan pasiften öte kaplumbağadan ziyade federasyon başkanımız da milli takımdan kovar...
  • Maç şu an 21 sayı...12 sayı iken Kinsey topu çaldı ve Soloya verdi,Solo da 3'lüğü salladı,maç o anda net olarak bitti denilebilir.

Eğer Mahmut Uslu,Tanjeviç'i sezon sonu şampiyon olsak bile postalamazsa hakkaten yuh!

Şuna eminim; düzgün ve dinamik bir koçla bu kadro Siena'ya orda da burda da çakardı,ama maalesef kadro gücümüzün yarısını bile sahaya yansıtamıyoruz.

Suni tribünün bir bölümü kaçtı, ama gerçek taraftarlar şu an olumlu tezahurat yapıyor

Maç skoru: 65 - 86

Şu an,oyunda düşünülmeyen Oğuz'la röportaj yapılıyor,Oğuz klasik gelecek ,tecrübe oldu felan diyor,yani klübün belirlediği maymun vari rajon laflar ediyor;ama içinden koça çatır çatır bastığını en geri zekalı bile anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 3 Nisan 2008; 21:55:02 >
  • siena bizden iyi takım ama bu kadroda iki maçta bu kadar ezilecek kadro değildi tanyeviç olunca böyle oldu
  • walla ben serinin başında dedim fb'nin çıkmasını bir bjk'li olarak isterim ama sienaya hafif ve fb'den daha kötü bir kadrosu war diyenlere en güzel cevabı siena verdi ...

hep fb kötü oynuyor bi kerede rakiplerin iyi oynadığını göremedim
  • Öncelikle Siena cevap mevap vermedi,Tanjeviç ne kadar bağnaz ve oyuncu küstüren bir kurgusu olduğunu net olarak ortaya koydu.Bu jadar berbat ve rotasyonunun amacı oyuncular açısından bile bilinmeyen bir yapıda 4 periyod boyunca istikrarlı bir kurgu sağlayamazsın.

Aynı şekilde Tbl'de de en güçlü kadro bariz olarak Fb ama sezon boyunca düştüğü durumları görüyoruz.Kendisinden 1 ya da 2 gömlek aşağı takımlara yenildi.

Fb'nin kadrosu,Siena'dan daha iyi ve kreatif, ama senin aşçında sorun varsa elinde en kral malzemeler de olsa,yemekten bir lezzet,tad alamazsın.Yine diyorum,çağdaş ve adaletli bir koçla; bu Fb kadrosu;normal şartlar altında Siena'ya tur bileti felan vermezdi.Bırak turu böyle basiretsizce vermeyi,doğru dürüst bir hücum seti organizasyonu ile Siena'da uzun oyuncu felan sahada kalamazdı,çünkü hepsi 5 faulle kenara alınırdı.Bunu bile uygulatmaktan aciz bir mantalite ile yenilmek insana koyuyor.

Sorunun kaynağı sade ve somut bir dille bu kadar açık görülüyor: Aşçı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 3 Nisan 2008; 22:10:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

walla ben serinin başında dedim fb'nin çıkmasını bir bjk'li olarak isterim ama sienaya hafif ve fb'den daha kötü bir kadrosu war diyenlere en güzel cevabı siena verdi ...

vay vay! sen neymissin oyle, ustad. yurrru be!
  • Tanjevic yaptı yapacağını yine..Gerçi takımda iyi değildi fakat 16-0'lık serinin hiç bi yerinde mola almayı bırak, taktik bile vermemesi bitirdi zaten..Ömer Onan deli gibi gezindi sahada..Mirsad dediğiniz gibi kıçını kaldıramıyor..Solomon'a da ne olduysa 2 maçta da ortalarda gözükmedi...Tabi kolunda ki sakatlığında etkisi vardır..

Kötü oldu..Buraya kadar gelmişken devamını getirseler iyi olurdu..Yinede iyi iş yaptı Fenerbahçe..İnşallah gelecek sezonda böyle olur hatta daha ileri gider..
  • semih'i keşke draft etselerde seneye kurtulsak bu odundan.vidmar'ın 3 ayda gösterdiği gelişimi adam 3 senedir gösteremedi yazık gerçekten.

tanjevic'in artık devri geçmiş.bekliyorum ömer aşık ne zaman oyuna girecek ilk yarı bitti daha almadı.herhalde sakatlığı var diye düşündüm.sonra birden tak diye oyunda.bu nasıl bir mantıktır be adam bizi niye semihe mirsad'a küfür ettirmek zorunda bırakıyorsun!mahmut uslu sezon sonunda kovmak zorunda bu adamı yoksa onun istifa etmesi gerekecek.

yani yine de öyle böyle top8'e kadar gelmeyi başardık boru değil.her takımın da harcı değil.tek üzüntüm 2 gömlek üstün olduğumuz siena'ya karşı tamamen kendi kötü oyunumuzla elenmemiz.

bu maçta gördüm ki winner özelliği olmayan ömer onan artık şutlanmalı.ayrıca white çok yetersiz bence.hiçbir katkısı yok oyuna.vidmar-preldzic çok çabuk gelişiyorlar.bu oyuncuları mutlaka kadroda tutmamız lazım.kinsey zaten nba yapmazsa euroleague'in sayılı sg'lerinden biri olur.

bir de fırsat bilipte bazılarının hemen ağızlarının suyu akarcasına talihsiz yorumlar yaptığını görüyorum ve gülüyorum halinize.

sakat sakat oynayan solomon'u bile hemen günah keçisi yapıyorsunuz.bırakın adam bir maç kötü oynasın.buna da hakkı vardır kesinlikle.sanki robot herif.
  • siena;

ilk turda cska, bologna, kaunas, tau gibi takımların arasında 10 galibiyet 4 mağlubiyet alarak grubunu 2. sırada bitirmiş

ikinci turda partizan, pana ve efesin bulunduğu grubu 4 galibiyet 2 mağlubiyet ile 1. sırada bitirmiş.

siena bahsedildiği kadar zayıf bir takım değil. aldığı sonuçlar ve dereceler bunu zaten gösteriyor. fenerbahçe sienayı eler miydi? tanjeviç olmasaydı olabilirdi.

tanjeviç hakkındaki düşüncelerim, bu adam milli takımın başındaykende aynıydı, şu anda aynı. bu kadroya yazık ediyor kısaca.
  • Ben bu adam Hidayet'le polemik yaşadığından beri söyledim. Artık eskisi gibi değil diye. Milli takımı yaktı Fbülker'i de yakar diye. Ama o zamanlarda destek göremedim. Çünkü takım iyi gidiyordu(yani solomon mükemmel x 2 oynuyordu ve iyi de şut atıyordu herkes) ama Solomon sakatlık yaşayınca iki maçta takım durdu. Nedeni;

Bu adamın bi oyun sistemi yok! Guardlar(Hakan'ı saymıyor) ya da Emir P. topu getirsin biri üçlük atsın. İçerideki elemanlar hücum ribaundu yaparsa bi daha üçlük atalım...

Solomon insanüstü oynamasa sene başında giderdi Tanjevic ama sanıyorum sezon sonuna kadar kredi verirler kendisine. Umuyorumki önce Fbülker, sonra Milli takım kovar bunu, sonrada adam gibi bi Tbf başkanı seçeriz.

D.N:Bu arada maçı izlemedim bu yorumlarım maç yorumu değil. Tanjevic hakkındaki genel yorumum.Maçın tekrarını gören olursa tvde bi yerde yazarsa çok iyi olur...
  • bu sezon fb'nin el maçlarını doğru düzgün izlemek kısmet olmadı dünkü maçı da izleyemedim ama gerçekten çok iyi bi kura gelmişti geçmememiz için hiç bir neden yoktu takıma baktığımda solomon gibi hem hücumda hem savunmada istediğinde inanılmaz işler ortaya koyan bir oyun kurucu... mrsic gibi yaşı 36 olmasına rağmen kendine çok iyi bakan ve her zaman için maçın kaderini değiştircek örnek bir sporcu... avrupa basketboluna henüz alışamayan ama olağan üstü bir atlet olan white... fena bir savunmacı sayılmayacak ve dış şutlarda etkili olabilen ömer... memphis'de oynadığı sürelerde iyi işler çıkaran kinsey... preldzic gibi çok yönlü bir genç...mirsad gibi bir çok başarıya imza atmış hırs küpü süper bir ribaundçu ve potansiyali büyük genç uzunlar

kağıt üzerinde iyi bir kadromuz vardı ama başımızda da fb seyircisinin büyük kısmının nefret ettiği tanjevic adam bi türlü rotasyonu oturtamadı daha ileriye gidebilirdik hangi akla hizmet aydın hoca gönderilip bu adam getirildi anlamıyorum
  • kotu basladik ama omer asik ve mrsic sayesinde iyi bitirdik. ama tanya hala su omer onan'in takima verdigi zarari goremiyor ya ona yaniyorum ben.
  • çok sıkı maç oluyor derbiye yakışır bir mücadele var savunmalar üst düzeyde özellikle bugün mirsad'ın çok istekli oluşu sevindirici bu arada bjk'de b.chase takıma faydalı olacak bir garda benziyor

maça dönelim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.