Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.751
Cevap
212
Favori
2.085.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon ortasında NBA'den gelip başarılı olan kaç oyuncu var bilmiyorum ama Kinsey takıma ısınıyor. Ömer'in Kaya' ya bloğu süperdi. Maç gayet zevkli geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 6 Nisan 2008; 19:17:53 >
  • kinsey coştu be robert daha önceden bahsediyordu bu adamdan ritmini bulunca durdurulamıyor ayrıca şu ömer aşık çok daha fazla süreyi hak ediyor

ya mrsic'in olmuyacak üçlüğüne ne demeli

valla süper maç oluyor
  • valla omer onan adli kisi olmasa kinsey'cigim daha erken gosterebiliridi kendisini ama hala o basketbol zavallisi kinsey'den cok oynuyor. kac haftadir soyluyoruz omer'i ama tanya kor mudur nedir anlamadim. bugun de 6'da veya 7'de 0'la oynayip maci 0 sayiyla tamamladi. zaten savunma yaptigi da yok.

omer asik konusunda da yine gosterdi kendisini bogdan, onun sayesinde savunma direnci artti ve bjk durduruldu ama son 2 dakikada yine semih'i aldi omer'in yerine.

son olarak mac icin bir sey soylemek istiyorum; her zaman bu kadar yuzdeli sut atilmaz. bugun sans demiyelim ama sut konusunda gunumuzde oldugumuz ici kazandik. en onemli payi da mirsad'a biciyorum ben, hucumlari cok iyi yonetti, muazzam paslar dagitti.
  • aslında ömer onan fb'deki ilk sezonunda gayet olumlu işler yapıyordu savunmada baş rolü oynuyor boş şutları sokuyordu ama bu sezon kayıplarda bu kadar süre alması şaşırtıcı doğrusu
  • bu maçı alıcağımızı düşünmüştüm ama olmadı fb' yi tebrik ederim
  • Uzunlarımız var ama üçlük ağırlıklı oynuyoruz, ilginç yani Bu takımın başında Aydın Örs veya Oktay Mahmudi'nin olmasını isterdim. Aydın Hocayı çok özlüyorum. seri 1-1 oldu. Efes'in de ligden koptuğunu düşünürsek Telekom 3 büyükleri geçip şampiyon olacak mı bakalım robertpires'in de dediği gibi Kinsey ve Ömer Aşık'ın dah çok süre alması lazım. Ama Tanjevic Alman disiplini gibi yaptığı şeyler genellikle aynı. Önde ya da geride olsak bile illa önceden düşündüğü değişiklikleri uyguluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 6 Nisan 2008; 19:51:47 >
  • mirsad-shumpert eşleşmesini çok iyi kullandık ve hücumlarda mirsad merkezli çok iyi top çevirip en uygun adamı bularak dış atışlarda başarı sağladık.ömer onan şu aralar saç baş yoldurtmaktan başka bi işe yaramıyor.bomboş kaçırdığı 7 tane üçlük atış var.iyice kazmalaştı bu eskiden böyle değildi.hiç yoktan savunma katkısı veriyor neyse ki.semih'e ne demeli.bir oyuncu bu kadar denyo olabilir.tavırlarından maçı iplemediği rahatlıkla anlaşılıyor.ego manyağı oldu çıktı.neyse ki ömer aşık var gibi bir canavara sahibiz.mirsadla ömer pota altında çok uyumlu gözüktü.tanjevic klasik beşiyle sahaya çıkıp takım fark yiyince ideal beşi sokup oyuna tekrar ortak ediyor takımı.böyle atraksiyonlara ne gerek var yahu.başla en sağlam beşinle maçı kontrol altına al,sonra yaparsın rotasyonunu.
  • kinsey'ye cok guldum. adam, ben kimim? nerdeyim? sorulari arasinda zafer isareti yapmayi da ihmal etmemis.

Fenerbahçe Beko
  • Resimde baya şaşırmış Savunması zaten iyi, hücumda da devamlılığı sağlarsa tadına doyum olmaz 20 sayı ortalama beklemiyorum. 10-15 sayı ortalaması tutturması yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 8 Nisan 2008; 18:08:38 >
  • 20 NİSAN PAZAR
    Türk Telekom - Fenerbahçe Ülker 19.00 (NTV)
  • sonunda ideal bir 5 cikardi tanjevic; solo-kinsey-white-semih-oguz
    bundan sonra da ozellikle kinsey ve white'ta israrci olur umarim...

ilk ceyrekte semih'in asistleri sasirtici derecede guzeldi bu arada. aynen devam..
    semih gosterdi yine kendini, gerizekali herif. tum 14 dakika boyunca onu sahada tutan tanjevic ise ondan daha da gerizekali. birakin zaten curusun omer asik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 20 Nisan 2008; 19:22:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ilk ceyrekte semih'in asistleri sasirtici derecede guzeldi bu arada. aynen devam..

maçı izleyemedim şu ana kadar ama dediğine göre semih 1-2 maç daha iyi asistler yaparsa tanjeviç onu 3 numaraya çeker.
  • sahadaki 5'e bak ya!
    damir-onan-emir-vidmar-asik
    topu cembere bile atamiyoruz kac hucumdur. hic kafasi calismiyor bu tanya'nin. omer onan her mac en az bir kere yaptigi gibi 3'luk atan adama faul yaparak gorevini tamamladi, bos sutlari da kacirdi; ee cikar artik onan'i, gorevi bu degil mi ne de olsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robertpires -- 20 Nisan 2008; 19:33:01 >
  • damir maçın kopmasına engel oldu resmen.. fb maça ortak ise en büyük pay sahibi mrsic.. bu adam müthiş bie profesyonel yaa kinsey de çok iyi bugün..

yaw bu adamın hala ömer aşık ile vidmar'ı yanyana oynatma ısrarı nedir iginç yani.. fb şu kadroyla şampiyon olamazsa tanjevic büyük iş başarmış olacak
  • TT'den üst üste ilginç basketler
  • Tam bir mahalle maçı oluyor,Solo oyunda yok,Kinsey sağlam oynuyor,White pisi pisine top kayıpları yaptı,keza Ömer Aşık keza Vidmar... Ömer Aşık hücum ribaundlarında etkisizdi.Semih saha kenarında,takımı yenilirken mal mal sırıtmaya devam etti.

Son anlarrda farkı 4' indirdik ama Solo hakkaten demotive bu apaçık ortada,23 top kaybı yaptık...buna rağmen maç son 1 dakikada koptu,bu da Fb'nin kadro gücünün bir ispatı gibi.

Günün tek olumlu olayı Kinsey'in sağlam ve dirayetli oyunudur.Umarım kontratı onun da isteği ile uzatılır ve uzun yıllar Fb'de bu oyuncuyu izleriz.Yakışıyor bu takıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 20 Nisan 2008; 20:40:35 >
  • 3. periyodun sonu ve 4. periyodu izledim.Kinsey gerçekten çok formda ne atarsa giriyor. Ama son çeyrekte Tanjevic'in Kinsey yerine White'ı oynatması ve White'ın da çok kritik bir bölümde üst üste iki kere çok kolay pas hatası yaparak iki baskete sebep olması Fenerbahçe Ülker'in sonunu hazırladı.
  • Skoru yazabilecek biri var mı?
  • bu kadar top kaybı yaparsan kı.ını da yırtsan kazanamazsın.amatörce top kayıpları getirdi mağlubiyeti.

mrsic ne zaman bırakıyo arkadaşlar.baya üzüleceğim bırakınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Skoru yazabilecek biri var mı?

84-72
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.