white-semih-ömer onan bu isimler takımda çok sırıtıyor.her maç böyle.hadi ömer onan sakat filan diyorlar formsuz döneminde olabilir ama semih ve white gittikçe dibe vuruyor.semih'in maç umrunda değil,maçta gerideyiz bu dangalak benchte kıs kıs sırıtıyor.ilk yarıda semih yüzünden 10'a yakın hücum rib verdik.semih'in sayesinde etliye sütlüye karışmayan dudley bile rib canavarı oldu çıktı.white desen zekası kıt biri.2 defa üst üste topu oyuna sokamayınca en sonunda solomon dayanamayıp white'ın haline gülmeye başladı.solomonun da başka alemlere dalmasıyla maç orada koptu.white ve semih'in mrsic'e bakıpta laubali oyunlarından dolayı utanmaları gerekiyor.semih'e her hafta dangalak demekten bıktım bee.şu adamı yanlışlıkla bi nba takımı draft etse de kurtulsak.
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
şu adamı yanlışlıkla bi nba takımı draft etse de kurtulsak.
İnşallah
baska bir forumda okudum; "Fener otobüsünde kavga çıkmış, Semih, Tanjeviç'in üzerine falan yürümüş." ustune bir arkadas da soyle yazmis; "Seneye 3 numara oynayacağının haberini aldı heralde."
Vidmar ve Semih umarım bu takımdan gider,Tanjeviç belliki kalacak,Fb yönetimi yanlış olduğunu bilse bile tükürdüğünü yalamamak için antrenör değiştirmez.White malesef sistem ya da dakika alamadığı için verimli olamıyor.Sorun White'de değil bence.Kinsey desen şahane gidiyor,Ömer Onan düzelir,Aşık,Rasim ve Savaş gayet sağlam çocuklar.Solo klasik zaten 10 iyi 1 kötü olacak o kadar...
Ya takım yeniliyor ve adam saha kenarında ya karı kız kesiyo ya da mal mal muhabbet edip kişniyo ,ben aynı takımda olsam Semih'i bi güzel... Hakan Demirel Alpella ya mı gider,ya da Solonun yanında onu rahatlatacak bir takviye mi olur bilemem ama lazım bu görülüyor.
Mrsiç bence devam etmeli,San Antonio da biel adamlar çatır çatır oynarken ,Mrsiç de devam etmeli,Barry misali:)
haber dogruymus..
bu semih ne biçim adam ya.. tanjevic'i hiç sevmem ama semih hangi cüretle bu terbiyesizliği yapmış.. Allah yetenekten kısmamış ama zeka verirken çok cimri davranmış bu adama
Katiliyorum drexler sana... Hem Tanjevic'e bagirip çagirmasi gerekn biri varsa o da Hakan Demireldir..Yani Tanjevic'e bagirmayi kimse ondan çok haketmiyordur bence Ama o bile sessizken Semih'in yapmasi..
Bu arada Telekom macinin son anlarini izleyebildim.. Maç sonrasina baktigimda Vidmar , Ömer, Mirsad 3-5 dk oynamislar ?? Rasim hiç oynamamis ?? Müthis sasirdim..Yani bunu Tanjevic bile yapmaz dedim kendime nedir isin asli acaba ? Sakatlarmiydi ?
quote:
''Dün oynadıkları karşılaşma sonrası havaalanına gitmek için takım otobüsünün içinde arkadaşlarını bekleyen Semih'e bir grup taraftar çirkin sözler sarf edip, küfür edince Semih de onlara tepki vermiş, otobüsten aşağıya inmek isterken antrenörümüz Tanjevic kendisini engellemek istemiştir. Olayı gören basın mensupları da konuyu yanlış değerlendirmiş, Tanjevic'in Semih'e yaptığı müdahaleyi bir tartışma ya da kapışma olarak adlandırmışlardır.
resmi siteden yapılan açıklama.merakımızı giderecek bi kaynak değil ama.
quote:
Orjinalden alıntı: srgnaau
quote:
''Dün oynadıkları karşılaşma sonrası havaalanına gitmek için takım otobüsünün içinde arkadaşlarını bekleyen Semih'e bir grup taraftar çirkin sözler sarf edip, küfür edince Semih de onlara tepki vermiş, otobüsten aşağıya inmek isterken antrenörümüz Tanjevic kendisini engellemek istemiştir. Olayı gören basın mensupları da konuyu yanlış değerlendirmiş, Tanjevic'in Semih'e yaptığı müdahaleyi bir tartışma ya da kapışma olarak adlandırmışlardır.
resmi siteden yapılan açıklama.merakımızı giderecek bi kaynak değil ama.
Hadi len ordan derler adama.
bana da hic inandirici gelmedi, klasik fenerbahce yonetimi ortbas operasyonu yapilmis sanirim.
quote:
Orjinalden alıntı: robertpires
bana da hic inandirici gelmedi, klasik fenerbahce yonetimi ortbas operasyonu yapilmis sanirim.
Yönetimini tanıyan taraftar modeli
Fenerbahçe Ülker 122-66 Mutlu Akü SU
56 sayı fark ve 21/33 üçlük isabeti Fenerbahçe'den.
Ne denirki buna.
beyaz önlüklü takım ve sarı önlüklü takım antremanda karşı karşıya geldi ve beyazlar maçı farklı kazandı.fark 30 olduktan sonra kapamıştım.berbat geçmiş maç(!)
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
Ne denirki buna.
oha denir
quote:
Ne denirki buna.
No Comment...
Preldzic'in 1, Semih'in 3 numara oynadığını da yazayım.
quote:
yok artık!
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
quote:
yok artık!
Gercekten oyleydi.. Ben uyuyacaktim macta neredeyse.
solomon'la mrsic cesitli nedenlerle oynamiyorlar ama hakan demirel maci tribunden izliyor. tum maci oyun kurucusuz oynuyoruz. sanirim gelecegin yildizlarindan biri olarak gorunen bir oyuncunun sonu oldu bu olay. ama hic uzulmuyorum, cunku en basta suc kendisinde. bunun ustesinden gelip en azindan siradan bir tbl oyuncusu olmayi basarir insallah.
kinsey'le mirsad girdi bakalim kontrolu alabilecek miyiz artik...