Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.766
Cevap
212
Favori
2.085.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final serisinde bu başlıktayım. Öbür başlıkta gereksiz polemiklere girmek istemiyorum.
    İlk çeyrek ortada. Savunmamız ilk çeyrek itibariyle pek iyi değil.

İlk yarı sonunda dökülüyoruz. Nerede ilk 2 maçtaki hırslı ve agresif oyunumuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 30 Mayıs 2008; 20:46:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

kinsey'le mirsad girdi bakalim kontrolu alabilecek miyiz artik...

kontrolü elinize almanız için lang-amin ikilisini durdurmanız lazım.

Lang smaç manyağı yaptı sizin potayı

TT ilk yarı süperdi, bakalım gerisi gelecek mi?

Lang böyle giderse bir maçta en çok smaç yapan oyuncu olarak TBL tarihine geçecek
  • en az 8 tane saydim ben, gerisi de serbest atistan geldi galiba. saka gibi, soguk bir saka.
    takim olarak da %65-70 civari bir yuzdeleri var sanirim. ne attilarsa girdi. boyle devam etmez insallah ikinci yari.
  • kesin rakam için maçın tekrarını izlemek lazım, şaka bir yana fb defansı yol geçen hanı gibi bu akşam
  • yav bu telekomun yaptığı hücumları çözmek bu kadar mı zor.oyuncu değiştirerek takımın normale dönmesini bekliyor hıyar.
  • omer asik bir zamanlarin shaq'i gibi oynuyor. helal olsun tek basina macta tuttu takimi.
  • omer neler yapiyor oyle yav. tekrarini mutlaka kaydedicem macin. kinsey'nin ucusu ve omer'in koydugu 7 blok(simdilik) tam arsivlik.
  • Kinsey uçtu

3. çeyreğin ortasına kadar kötüydük. Sonrasında toparlandık ama Telekom son 3-4 dakikayı daha iyi oynamasını bildi. Baya blok yapmamıza rağmen pota altından çok sayı yedik. Ankara'da 1 maç kazanmalıyız.
  • uctu uctu kinsey uctu
    neyse iyi oldu aslinda, biraz cekisme olsun. final heyecani yasayalim biraz..
    solomon'un eski hastaligi nuksetti. sadece oyununa baksa boyle bitmezdi bu mac.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

omer neler yapiyor oyle yav. tekrarini mutlaka kaydedicem macin. kinsey'nin ucusu ve omer'in koydugu 7 blok(simdilik) tam arsivlik.

ben de chris lang'in smaçlarını arşive ekleyeceğim

Ömer Aşık ikinci yarıda gerçekten müthişti.

TT ikinci maçta da böyle (ilk yarıdaki gibi) oynarsa seri 2-2 olur ve İstanbul'daki maça daha moralli çıkar.
  • Neden bilemiyorum,maça hakkaten tutuk başladık,sanırım ,Tutku'nun atılması felan oyuncuları etkilemişe benziyor,bir de dönen hakem speküleleri felan eklenince hali ile ister istemez mental olarak FBÜ maça tam anlamıyla adapte olamadı.Solo oldukça pasifti,her nekadar savunma felan olsa da tıraş laf bunlar,Solo isteksizdi,Mirsad da keza,belliki 2. maçta yaşanan olaylar mental olarak birşeyleri almış götürmüş.Psikolojik olarak rakibe saldıracak istek kalmamış,bu da rakibe acıma mı oluyor ne oluyor tam adını koyamadım.

Sonuç olarak bence;eğer Tutku 2. maçta oyundan atılmasa idi,normal şartlar altında bugün 3- 0 olacaktı.

TT kazanma adına herşeyini sahaya döktü tebrikler,ama hakemlerin daha ilk dakikadan itibaren aptalca bir yönetim göstermesi ve sözde kontrolu alacağım ayağına 2 takıma da naylon fauller çalmaları,böyle bir final maçına yakışmadı.Burdan hakemlere pes diyorum.

Kinsey'in smacı harikaydı,ateşlemek için biçilmiş kaftandı,atdından White'in tasarladığı ve başaramadığı spektaküler hareketi sayı ile sonuçlansa belki de FBÜ maçı koparacaktı.

Neyse benim açımdan daha iyi oldu, şampiyonluğu İstanbul'da kendi taraftarımızın önünde şölenle kutlamak daha güzel olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 30 Mayıs 2008; 21:57:57 >
  • quote:

Kinsey'in smacı harikaydı,ateşlemek için biçilmiş kaftandı,atdından White'in tasarladığı ve başaramadığı spektaküler hareketi sayı ile sonuçlansa belki de FBÜ maçı koparacaktı.

Hocam Kinsley harikaydı ama bence hatırlanacak olan onun smacından ziyade FBÜ'in potaaltındaki vahim durumuydu.

İlk yarı TT potaaltından %81 ile hücum etti
  • Yok durum malum olduğu için söyleme gereği duymadım,öküz ve tren olayı...bir de nba felan deniyor bunlara... Semih her sayı attığında mal mal hareketler,rakibi bırak,kendi arkadaşına bile trip yapıypr hergele,kendini ne sanıyor anlamış değilim.

Ama 2. yarı Oğuz ve Ömer Onan neden unutuldu,hele hele Rasim gibi bir savaşçı ve 3'lük makinesi neden ortaya konmadı anlamış değilim.Tamam kadro geniş,ama bu belli oyuncuları unutmayı da haklı kılmaz ki?
  • kesinlikle. omer onan tuttugum bir oyuncu degil ama 2. yarinin tamaminda kenarda oturmasi takimi olumsuz etkiledi.
  • yine heyecanı yüksek bir maçtı maça çok iyi başlayan el-amin i white gerçekten iyi savundu solomon-ömer den ziyade diğer maçtada white onu savunmalı

ömer aşık hariç pota altı savunması delik deşikti ömer hücumunuda biraz geliştirirse nba de geleceği çok parlak oraya hangi uzunlar geldikleri gibi gitmediki..(şimdiden yakın zamandan aklıma 10 dan fazla isim geliyor) dediğim gibi kritik nokta el-amin i savunmasını white a teslim etmek ayrıca şu vidmar ı hala ilk beşte başlatmanın ne gereği var ya

son bi sözde ikinci maçı canlı izlemiş biri olarak artık karaktersiz olarak nitelediğim tutku nun yaptığı aşırı agresif tutum tamam o pozisyonda foul vardıda bunu bu kadar abartıp hakemin üzerine yürümeler ne zaten onlar yaşanmasa maç çok daha rahat geçilirdi ondan sonra tt çok agresif oynamaya başladı yine bonus kafanın gider ayak bizim ordaki tribüne ana avrat küfretmesi.. umarım bu adi herifi asla milli takımda görmeyiz mirsad-semih i artist-terbiyesz olarak görenler(ki haklılar) bi zahmet tutku yu da iyi analiz etsinler.. ayrıca bugün aleyhine bir foulden sonra tt seyircisinin para şike işte..vs tezahüratları nsl her şeye bir kılıf uydurduklarının göstergesi

eziklik ayrı bir şey olsa gerek
  • telekom seyircisi için söylediklerine katılıyorum. bjk ye, fb ye, gs ye hepsine aynı şeyleri yapıyorlar. yani kendileri bu 3 kulüple boy ölçüşmeye çalışıyor. sürekli kavga çıkarmak için saçmalıklar falan.

ayrıca tutku yu da bayadır izlerim, tanıdığım en sakin oyunculardandır. zaten geçen maç da ilk kez diskalifiye olmuş profesyonel basketbol hayatında. orada yaptığı çok yanlış ve savunulamaz ama ben tutku nun genel anlamda bakıldığında karaktersiz biri olduğunu düşünmüyorum.
  • maçı izleyemedim, tekrarını izlicem..
    ömer aşık 23 dk.'da 8-9 fg ile 16 sayı 10 rib 6 blok yapmış
    bravo tanjevic, oynatma sen bu adamı
  • telekom'un ponpon kızları fıstık gibiymiş yaw hiç söylemiyosunuz, ayıp oluyo beyler

ömer aşık'a gittikçe daha çok hayranlık duyuyorum.. oyunculuğu kadar karakteri de süper.. takımını neredeyse tek başına ortak etti maça ama ne semih gibi tribünlere el kol hareketleri yaptı ne de mirsad gibi arkadaşının alnını öpmedi çok efendi bi çocuk.. umarım (ve tüm kalbimle inanıyorum) bu sene draft edilir ve nba'de başarılı olur.. boyuna göre inanılmaz atlet.. bir pozisyonda blok koyduktan sonra fast break'e en hızlı çıkan o oldu, kaçan şutun ribauntunu alıp sayı yaptı umarım fiziğini geliştireyim derken bu atletizminden ödün vermez, çünkü bu özelliği onu çok farklı kılıyor
  • o kizlar tt'nin degil, federasyon final serisi icin rusya'dan ithal etti kizlari.

bu arada omer ve kinsey sovu kaciranlar varsa:

• Maçı izlememiştim , gerçekten Bloklar süper

Kinsey'in smacında ilk James White zanettim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.