Bu maça kadar Sarunas övdüysek bu maçta eleştiricez. Böyle bir 3. çeyrek sonu yok. Öne geçecektik be ? Wilbekin-Guduric-Dorsey-Sestina bu nasıl 5 .... |
Fenerbahçe Beko (4263. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ali Koç senle de buraya kadar .. Yeter artık.. Bıktırdın nefret ettirdin basketten , futboldan.. Mümkünse git sadece voleybol, kürek, boks, masa tenisi şubesi olan bir kulüp bul kendine..
-
Basketbolu bir kaç senedir izlemiyorum. Sloukas Fenerbahçedeyken İstanbul’a gider maçları izlerdim sahada.
Takım kalitesi inanılmaz düşmüş. Ruh yok, karakter koyan topçu yok. Sebebi ortada gibi…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sezon takımı Monaco serisi dışında çok takip edemedim. Kim gelse o seriden çok da umut vermiyordu. Yine de Pana karşısında daha dişe diş bir mücadele bekliyordum. Bugün hücumda çok kötü olunca sonuç kaçınılmaz oldu maalesef. Geçmiş ola...
-
Kimse kusura bakmasın FB bu akşam berbattı.
Saras'da bir şey yapamazdı. Öyle böyle bir son çeyrek oynanmaz. 7 sayı atabildiler.
Kusura bakmayın ama iyi ki yenildiler diyorum.
-
canı sağolsuın takımın , pana sezon boyunca da bizden iyi takımdı , bugün ekstra motivasyon ile yenebilirdik olmadı .
-
57 sayı ne la. Maça çıkmasak daha iyi.
-
Monaco serisinde ne kadar iyi oynadiysak bu macta ayni oranda kötü oynadik. Hamleler çözüm üretemedi. Bireysel performanslar kötüydü. Maci kafa kafaya getirmisken son per bu kadar düşmek hiç olmadı.
Pana da çok iyi degildi aslinda, bizim bu oyunla 30 fark da olabilirdi. Oly ne durumda bilmiyorum ama RM final yaparsa kazanirlar diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet bu maç koça ve kısa oyuncularımıza yazar. sağlık olsun, itoudis döneminin düşüşündeyken buraya bile gelemeyeceğimizi düşünüyorduk. en azından f4 gördük ama iyi savunma yaptığımız ve rakibin de aslında kötü oynadığı bu maçta finale kalamamak üzdü. 1 ay önce sorsalardı f4 görelim de final olmayıversin der geçerdik.
-
O kadar yazdık Nunn gelsin dengeleri değiştirir diye ama Galatasaraylı Derya Yannier işe yarar bir oyuncuyu Fenerbahçe'ye yedirmez.
Ali Koç defol git artık Allah aşkına defol git. Hiçbir halttan anlamıyorsun birde kulübü Galatasaraylıların oyuncağı haline getirdin. Sagar-Neto sezonu kapatmışken Nunn almak varken Dorsey-Calathes'le devam ettik yorumsuz.
-
Maç başlamadan da söyledim Yönetim ya adam gibi yatırım yapsın yada artık eurolig düşünülmesin.. Boşuna para harcanmasın, Kalite iyice düşmüş zaten..
Ülker Arena oldu sosyete arena. Bu sene 2 maça gittim yemin ederim bulunduğum bölümün önündeki tribünün yarısından fazlasının maçla alakası yok...
-
20 yıldır düzenli NBA izlerim Avrupa basketbolunda sadece Fenerbahçe'nin maçlarını izlerim, Finali bile izlemeyeceğim muhtemelen.
Benim gördüğümü bu takımın GM'i göremiyorsa geçmiş olsun. Bu kadar rezil kadro planlaması olmaz olsun. 1 yıl boyunca kaç maç izledik şu şekilde elenmek insana çok koyuyor. Bu Derya denen tip, Sertaç Komsuoğlu falan Ali Koç'la şampanya patlatıp görevine devam edecek bizde üzüldüğümüzle kalacağız.
Jerian Grant, Nunn, Campazzo üçüde zamanında alacabileceğimiz oyuncularken Final Fourda leş atan Dorsey, Türk diye Wilbekin, Itoudis'in çaktığı Calathes, 40 yıl geçsede akıllanmayacak Guduric'le devam ettik.
Guduric IQ'su en düşük Sırp guard olabilir.
-
hocam sadece motley değil, papa'yı da çıkardıktan sonra tekrar hiç almadı ya da bana öyle geliyor. bariz bir hatasını hatırlamıyorum ayrıca monaco serisinde de rezalet başladıktan sonra çok iyi toparlamıştı form durumu çıkıştayken ve maçta bariz hatası yokken neden tekrar düşünülmedi.
5 kısa oynamakta ısrar ederek maç vermek nedir yahu. üstüne bu ısrardan öncesinde dahi kısalarımız rezalet oynuyordu. normal 5'imizde bile wilbekin'in sayısı yok, guduric pas veremediği gibi elden de top veriyor. calathes keza aynı şekilde. ne akla hizmet 2-5 arası fark gidip gelirken sattık maçı bilemiyorum.
-
sadece ali koç'un ekibi değil, gherardini'den de ümidi kestim ben.
guduric geldiğinde 500 bin euro falan deniyordu sanki. o paraya tamam ama şu anki aldığı maaşı asla hak etmiyor. sırbistan gibi soğukkanlı takıma final kaybettirmiş adama bel bağlanır mı?
normal sezonda bile performansı çok inişli çıkışlı olduğu için yeri yok artık.
gelecek sezon koçun istediği şekilde kadroyu yapılandırıp sabretmek lazım. bu maç saras'a yazsa da kendi kurmadığı takıma çekidüzen verdiği için saygıyı hak ediyor. keşke akıl tutulması yaşamasaydı.
calathes'in monaco'ya giderken yolu açık olsun. kendisine profesyonelliği ve özverisi için samimiyetle teşekkür ederiz ama daha gelmeden öncesinde de çoğumuzun dediği gibi adamın tavanı bu kadar. bu sezon çok ekstra katkı verdi hatta. yine de şampiyonluk yolunda yeterli değil.
wilbekin de maccabi'ye geri mi dönecek ne yapacaksa onun da yolu açık olsun. kalinic kızılyıldız'a gidecek deniyordu. o da mümkünse guduric'i arayıp onu da ikna etsin beraber gitsinler orda takılsınlar.
-
F4 sürprizdi yaptık bazen pozitif yaklaşmak da lazım, bu saatten sonra bence bu konuda tartışılacak olan artık takımın geleceği olmalı, kimler gidebilir? kimler alınabilir? Takımın bütçesi artacak mı?
@radyohead
Hocam Bunnahabhain 12 benim en sevdiğim viski, zaten yarısını daha önce içtiğim için kalanını finale saklamayı düşünüyordum malum meret ucuz değil, o sebeple dün black label ı açmıştım onun da neredeyse yarısı duruyor, şampiyonluk artık bir rüya olduğu için pazar günüde glenfiddich 12 nin ruhuna okuyup hafta içinden itibaren eski aşkım famous grouse la yola devam edeceğiz artık.
-
1 haftadır uyuyamıyorum. bu akşamı düşünüyordum. çok temiz kaybettik. en kötüsü ergine kaybettik.
ama nedense üzülmedim. yani monaco maçında yaşadığım sevinç muhteşemdi. veya o seride kaybetsek belki kolu kafayı kırmıştım kendi kendime ama bugün gram üzülmüyorum.
-
dedeler şu sıralar olympiakos'u ezmekle meşgul.
-
Takımın gücü çok düşük. Sert savunma yapan takımlara zorlandık. Buraya kadar iyi geldik yine de.
-
Helal olsun takima iyi mucadele verdiler. Seneye çok daha iyi bir kadro ile buralari oynamak gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f4 görmek güzeldi ve sürprizdi de. teşekkürler takım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X