Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.794
Cevap
212
Favori
2.086.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42624263426442654266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncular bu maç resmen akıl tutulması yaşadılar, sezon içinde yapmadıkları kadar aptalca hatalar yaptilar, çok net turnikeler kaçırıp elden topları verdiler, oyuncularda sanki biraz panik havası vardı, sağlık olsun sezon ortası koç değişikliği yapıp bu saçma kadroyla bizim buraya gelmemiz bile mucize, önemli olan geçmişten gelen F4 e kalma alışkanlığının yok olmaması, Obradoviç sonrası yeniden sıradan bir takım haline gelmemizden korkuyordum neyseki toparlanmaya başladık.

Şimdiden önümüzdeki sezonun planlanması yapılmalı, yoksa yine piyasada düzgün adam kalmadı deyip aptalca oyuncular alınabilir.

Bence kesin gitmesi gerekenler
    1. ve en önemlisi şube yöneticileri sonrasındada oyunculardan;
    Dorsey, Papa, Calathes, Guduric, Sertac, Motley, Madar
    Mademki başkan adayları artık parayı sorun etmekyeceklerini vaad ediyorlar ozaman kesenin agzını açıp bunların yerine daha kaliteli oyuncular alınıp hedefi önce playoffa kalalımdan direk EL şampiyonluğuna yükseltmemiz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Oyuncular bu maç resmen akıl tutulması yaşadılar, sezon içinde yapmadıkları kadar aptalca hatalar yaptilar, çok net turnikeler kaçırıp elden topları verdiler, oyuncularda sanki biraz panik havası vardı, sağlık olsun sezon ortası koç değişikliği yapıp bu saçma kadroyla bizim buraya gelmemiz bile mucize, önemli olan geçmişten gelen F4 e kalma alışkanlığının yok olmaması, Obradoviç sonrası yeniden sıradan bir takım haline gelmemizden korkuyordum neyseki toparlanmaya başladık.

Şimdiden önümüzdeki sezonun planlanması yapılmalı, yoksa yine piyasada düzgün adam kalmadı deyip aptalca oyuncular alınabilir.

Bence kesin gitmesi gerekenler
    1. ve en önemlisi şube yöneticileri sonrasındada oyunculardan;
    Dorsey, Papa, Calathes, Guduric, Sertac, Motley, Madar
    Mademki başkan adayları artık parayı sorun etmekyeceklerini vaad ediyorlar ozaman kesenin agzını açıp bunların yerine daha kaliteli oyuncular alınıp hedefi önce playoffa kalalımdan direk EL şampiyonluğuna yükseltmemiz gerekiyor.
    Katılıyorum şube yöneticileri kesinlikle gitmeli, Sarunas'a ne istiyorsa verilmeli. Adam bu çer çöp kadroyu final foura çıkarmayı başardı. Bence hiç iyi bir kadromuz yok Nigel Hayes dışında herkes gönderilebilir bir konumda benim gözümde. Komple yeni bir yapılanma şart benim gözümde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eurohoops Türkiyeyoutube
    NBA, EuroLeague, EuroCup, Basketbol Şampiyonlar Ligi, yerel ligler ve daha fazlası için haber kaynağınız: https://www.eurohoops.net/tr/ - Bizi ziyaret etmeyi unutmayın! Eurohoops Türkiye'yi diğer mecralarda da takip etmek için: Twitter ➡️ https://twitter.com/EurohoopsTR Instagram ➡️ https://www.instagram.com/eurohoops_turkiye/ Facebook ➡️ https://www.facebook.com/EurohoopsTR/ Tiktok ➡️ https://www.tiktok.com/@eurohoopsturkiye #EuroLeague #NBA #FIBA #Eurobasket #Basketball
    https://www.youtube.com/watch?v=suM8BlvtEGM

biraz koçu suçlamış haklı olarak  

• Maçt hakemler de çok temizdi. Takdir haklarını en başta genelde bizden yana kullandılar ama tartışmalı pizisyon olmadı zira biz zorlyamadik.

5 kısa kumardi. Euroleague'in en dominant 5 nunaralarından biri bizde bence. Hucumda karsisinda duracak az adam var. Bazen sacmalasa da onsuz oynamak sacmaydi.

Bence Eurolegaue finalda Panayi istemedi bizim fikstür çkk sansliydi.

Pana kadrosu dar bana gore ilk 5 ike kenardan gelenler farkediyor.

Biz oyunda yüksek tempo ve bol mücadele etseydik, Pana buna karşı koyamazdı.

Kenardan girenlere baktim hepsi defansiyla one cikan adamlar. Dogru durusr adami yok.

3 tane stari ile sezon goturdy adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 26 Mayıs 2024; 0:35:40 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

hocam bizimkiler pas vermeyi unuttular/beceremediler. ben hatırlıyorum tarık oyundan düşmeden ve 3 faul almadan önce en az 2-3 kere boş pozisyonda ısrarla pas istedi ama gelmedi o pas.

boşlukları hiç değerlendiremedik. potaya gidelim diyoruz ama adam geçemedik. iki takım için de savunma maçı oldu aslında.

motley hala sakatlık etkisinde diye mi kenarda unutuldu bilmiyorum ama lessort maçın adamı oldu. biz de 5 kısayla ne yaptığımız belli olmayan bir oyuna döndük tam maçı çevirecekken.

bu kadar şeyin üstüne hayes'in uzun süre dışarıda kalmasına değinmeye lüzum bile yok. sezonu çok iyi toparlayan koç olduğu gibi bu maçın kaybedilmesinin baş sorumlusu da koç. sonrasında da takımın kısaları geliyor. özellikle wilbekin aldığı parayı en az 2 aydır hak etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 26 Mayıs 2024; 12:6:0 >
  • Bu Dorsey denen adamın bu takımda ne işi var arkadaş?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sroad kullanıcısına yanıt

Maç sonu açıklamalarında Saras isim vererek direk son periyotta Nigel switch'lerde hata yaptı diyerek O'nu suçlamış, muhtemelen böyle rahat rahat karşı eleştiride bulunmasının sebebi bu. Saras gelmesin derken zaten bu konulardan bahsediyorduk. Hepsi profesyonel davrandı, sezon sonunu getirdik ama sene içerisinde işler ters gitse muhtemelen bu açıklamaları çok daha erken duyacaktık. Bu seneyi başarılı kabul etmemin başlıca sebebi zaten bunca kötü geçmişi olan adamı bir araya getirip F4 yapmamız. Ders kitaplarında falan okutulması gereken uç nokta bir deneme yaptık resmen.

Bu sene TBL finalini de izleyip kontağı kapatacağım. Siz de yazmışsınız zaten ne kadar gereksiz işler yaşandığını maçtan önce Berlin'de.

Futbol takımını çok takip etmediğim birkaç senede tarihin en erken şampiyonluğunu almıştık. Bakarsınız önümüzdeki senelerde benzer senaryolar olur  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Mayıs 2024; 20:53:31 >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

ben valla maçın son hücumunda kapattığım için saras'ın öyle bir açıklama yaptığını görmemişim. sadece klasik oyuncularımı tebrik ediyorum falan kısmını gördüm dün.

aralarında ne gibi bir sıkıntı yaşanıyor bilmiyorum ama hayes giderse yerini dolduramayız muhtemelen. gelecek sezon daha kötü geçebilir.

bu arada her ne kadar kimsenin umrunda olmasa da 3.lük maçını kenarda oynasın diye açtım. son hücumda sertaç üçlüğü attı ama süre dolmuştu. neredeyse bu saçma maçı uzatmaya götürüyordu.  

Maç sonu röportajında değil de sonraki basın toplantısında söylemiş zaten. Ben de Google ilgilendiğim alanlarla alakalı linkleri ana sayfada gösteriyor, orada Eurohoops haberini paylaşmışlar, öyle gördüm. Belki de basın mensuplarından gelen bir soru üzerine söylemiştir, detayı yazmıyordu  

Ben de kenarda açtım üçüncülük maçını. Sezonun son maçının tekrarı gibi, dejavu oluyordu gerçekten neredeyse  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 26 Mayıs 2024; 20:57:49 >

Hocam Euroleague'in en baskın 5 numarasına karşı 5 kısa oynadik, hikaye bu kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 26 Mayıs 2024; 22:36:2 >
  • Bu arada maçın yarım saat geç başlamasına ne diyorsunuz?

Ben PT almıştım, hocam bana l-karnitini falan dakikadi dakikasina saatle almamı falan söylüyordu, orada bike bir bazı hususlara dikkat ediyorduk. Yarım saat geç başlaması en çok bizim enerjimizi bozdu bence.

Bu da büyük skandal, büyük saçmalık

benim dediğim sıkıntıları motley, papa veya sertaç oyundayken yaşadık ama pana da iyi değildi o yüzden fark hep belli seviyede kaldı. 5 kısaya geçtiğimizde zaten komple dağıldık ve fark direkt açıldı geri kapatamadık maç erken bitti.

bu arada izleyen var mı bilmiyorum ama final maçı da güzel geçiyor.

edit: ben yazdıktan sonra real tamamen dağıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 26 Mayıs 2024; 23:10:41 >
  • Bizi eleyen kupayı alır, futbolda basketbolda fark etmez. Bu her zaman böyledir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kostas Sloukas ve Ergin Ataman, birlikte EuroLeague kupası kaldırıyor.

Vay anasını aga şunu biri bana 4-5 sene önce söylese derdim ki ne içtin kardeş  

• Kabul edilsin, edilmesin. Ataman büyük bir hoca. Bunu 1 2 sampiyonluk ve hele farkli takimla tekrar başarabilmesi halinde Obradovic seviyesine yükselir gözümde.

Bütçe Milanoda da var. Onemli olan o oyunculari birlestirip, mucadeleye inandirmakta. Maçin kritik anlarinda, oyuncu degisiklerine müdahale edebilmek, rakibi analiz etmekte. Reale karşi giden maçi çevirebilmek her babayiğidin harci degil.

Bu topraklardan çikmiş en buyuk koç.

Tebrik etmek düşer.

• Chris Jones, Dante Hall ve Shavon Shields isimleri konusuluyor, bence hicbiri bize seviye atlatacak oyuncular degiller !

x (formerly twitter)
    Hızlı Hücum (@hizlihucum) on X
    https://x.com/hizlihucum/status/1795065104607691148

x (formerly twitter)
    Euroleague Time (@euroleague_time) on X
    https://x.com/euroleague_time/status/1795554534229426393
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Şu anda ben Obradoviç seviyesinde olduğunu düşünüyorum, hatta ikisi de aktif koçluk yaptığı için güncel durumda seviye olarak Obradoviç'in seviyesinin üzerinde.

Euroleague 2015'ten sonra lig formatına döndüğü için bence bu noktada alınan şampiyonluklar daha kıymetli.

Bu formatta 3 şampiyonluğu var.

Katiliyorum. Gittiği yıl sampiyon yaptı adam,hic bilmedigi takim, hic bilmedigi oyuncularla yeni bir ülkede yeni bir duzen kurdu. Burada birileri Ergin bir kac maça rezil eder, ne mal olduğunu anlar Pana kovar diyordu. Utancindan yazamiyordur, yılın faili oldu cogu insan icin.

Efeste iken de begeniyordum. Sevmem, o ayri. Ama yigidi oldur hakkini yeme. Basketbol kulturunun olmadigi bir ulkede basketbol koçunun yetişmesi çölde zeytinagaci yeşermesi gibidir. Gercekten hayran olmamak elde elde degil. Adam hep kucumsendi hep de kontra cevabini yapistirdi haterlarina.

• acilen şampiyon olmamız gerekiyor.

• Bugün Maçımız Var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final 3. Maç: Beşiktaş Emlakjet - Fenerbahçe Beko

Maçın Yayını: beIN Sports 5 | 3 Haziran Pazartesi | 20:30

x (formerly twitter)
    Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) on X
    https://x.com/FBBasketbol/status/1797533565468709247
  • 
Sayfa: önceki 42624263426442654266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.