Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4283. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.750
Cevap
212
Favori
2.084.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42814282428342844285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• saben lee efes maçında şov yapmış. bizim maçtan sonra açtım maçın son sayılarını da o attı. mvp de oldu sanırım. umarım kaçırdığımıza üzülmeyiz 3-5 ay sonra.

• sroad kullanıcısına yanıt

Siz bu paraları edermisiniz ? deyip almamışızdır..

• kemalege2000 K kullanıcısına yanıt

Yok işi şansa bırakmamak için Gs'li menajer getirdi Ali'm. Meşhur Yannier o zaten direkt veto ediyor Campazzo ve Nunn'ı istemedikleri gibi. Bu yılda Kutluayın'ın kankası Gs'li youtuber Uğur Ozan'ı oyuncu izlemeye almışlar. Youtube bağlantılarıyla analiz ediyordur... Bir kuruş para harcamayacağıma söz verdim kendime Ali bu yıl seçildikten sonra. Kaan Kural hatrına Ssport plus alıyorum mecburen o kadar.

• sroad kullanıcısına yanıt

Lee muhteşem oynadı, resmen takımın seviyesini yükseltti daha 3_4 gün önce takıma katılıp bu kadar etkili olan bir oyuncu pek hatırlamıyorum, bence maccabi bu hamleyle F4 yapabilir, bizde yine elimizdeki büyük fırsatı kaçırdık, neye göre yada neden bu adamı almaktan vazgeçtiler anlam veremiyorlar, sanırım bu yeni alınan oyuncuda bize gelip diden markel stark ayarında bir oyuncu, yani faydasız bir transfer,

Kadromuzda birkaç kalite oyuncu var fakat yine kilit bölgelerde yetersisiz, maç içinde düşüşler olduğunda geri gelemeyip dağılıyoruz, kısacası bu sezonda işimiz zor özelliklede deplasman maçlarında fena tokatlanırız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

skylar mays hakkında bilgim yok ne kadar katkı verir ya da vermez fikrim yok açıkçası ama bence calathes'in yokluğunda zaten bir transfer lazımken şimdi wilbekin de bu sezonu kapattığı için şartları zorlayıp 2 transfer yapsak çok iyi olurdu.

yani saben lee + skylar mays paket yapsak süper olurdu ama hayatlar ve hayaller tabii ki.

yine de saben lee bu üst düzey performansını sürdürebilecek mi takipte kalmak gerek. tek maçtan keşkelerle moralimizi bozmayalım.

• Bugün Alba maçını rahat kazanırız yine Euroleague'in en iyi kadrosu oluruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsrail ekibi Maccabi Playtika Türkiye'ye gelmiyor: Fenerbahçe, maçı Litvanya'da oynayacak.

bu ne ya. gelmiyorsa hükmen yenik sayılacak. saçma sapan işler.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Bu iş rezillik, Rusları ne yaptıysanız aynısını bunlara yapın .. biri de çıkıp demiyor mu ya kardeşim bizim saha avantajımız ne olacak böyle saçmalık mı olur.

Sorsan THY sponsor ama ülkeye yapılan muameleye bak .. gelmiyorsa hükmen yenik sat olsun bitsin ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Böyle saçmalık mı olur abi? Zaten bunların Euroleague'de oynamasına ne diye izin veriyorlar ki? Nasıl cskayı falan men ettiysen bunları da men edeceksin.

• Bu devon hall ne iş yapar beyler? Leş gibi bi basketbolcu ne işi var bizde? Pota altı ayrı rezalet guardlar ayrı rezalet takımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 17 Ekim 2024; 20:38:56 >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

Alba berlin net şekilde ligin en zayıf kadrosu, bunlara bile zorlanıyorsalar madrid, oly, pana gibi deplasmanlarda şamar oğlanına dönerler.

Boş boş transferler yapıp yine eldeki Tarık sayesinde maça tutunuyoruz.

Bhirc bomboş pozisyonda smaç yapabilecekken turnike kaçırıyor, boban denilen adam sahada yüreyen eşşekten bir farkı yok, melli, colson, baldvin gibi adamları alıp yanını aptal sürüsüyle dolduran başka bir takım göremezsin.

Boban'ı aldığımıza sevinenler falan vardı burada

Adam çoktan basketbolu bırakıp eğlence,sinema söktörüne girmişken biz aldık  zaten sıfatıda özellikle komedi söktürüne daha uygun.

Boban John Wick'den küsküye yiyince IQ'su düşmüş yazmaya gelecektim sen yazmışsın. Bu adamın IQ'su nasıl böyle geriye gitmiş anlamadım.

Tarık geçen yılın üstüne koyarsa rahatlatacak takımı.

• alprn46 A kullanıcısına yanıt

Ben bu adamda hiç bir zaman bir IQ olduğuna inanmıyorum, orantısız boyundan dolayı ailesi tarafından zorla basketbola başlatılmış olabilir.

• İlk yarıda Melli resmen guard gibi oynadı. Onun asistleri, Tarık ve Pierre'in üçlükleri ile ayakta kaldık. Boban'a direkt emekli maaşı bağlanmalı ayrıca bu Devon Hall denen herifin yeri Yalovaspor falan.

• Bu oyunla bu sene işimiz çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42814282428342844285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.