Skylar mays x (formerly twitter) Fenerbahçe Beko (@FBBasketbol) on X https://x.com/FBBasketbol/status/1847189640333111518 |
Fenerbahçe Beko (4284. sayfa)
-
-
PANA maçı haftası.
Kapalı gişeymiş biletler.
Milli takımın başinda olan ama milli duygular yerine mevkiine yaşına bakmadan takımıza seviyesiz hareketler,hakaretler, saygısizlıklar yapan koçun, kendisine yakışacak şekilde çalıştırdığı Yunan takımıyla maçımız var.
Ister iyi, ister kötü oynayalım, bu maçta temiz ve net bir galibiyetle bu adama cevap vermemiz şart.
Stadın tezahürattan yıkılması lazım.
Provokasyona da gelmemek lazım tabii. Maçın başından itibaren coşkulu ve sert oynamak gerekiyor.
Maçın başından karşı takıma net mesaj vermek gerekiyor.
Ergin takımları dar rotasyonla oynar, yüksek nabızlı bir oyun şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boston Celtics'in yıldızı Kristaps Porzingis, Fenerbahçe formasıyla.
-
Eurolig maclarinin hepsini kaybetmiş takım gidiyor 39 dk geride götürdüğü maçta deplasmanda partizan i yeniyor , partizan son 7 dk da sadece 4 sayı atıyor. Bu sezon özelinde maçların büyük cogunlugunda biseylerin bilerek yapıldığını düşünüyorum . Pana nin Paris e yenilmesi oly nin efes maçında yaptıkları milano nun 30 dan maçı vermesi hiçbiri masum gelmiyor .
Tabii ki, çok şeyler dönüyor organizasyonlarda. Sadece basketbolda değil her sporda. Sen nerede gördün zalgirisin deplasmanda bir periyotta 37 sayı atıp 20 sayı farktan geri gelip maçı kazandığını, her şey ayarlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teniste bu hep vardı bence ama basketbol da NBA dışında bu kadar olduğuna emin değildim özellikle eurolig eurocap seviyesinde ama bu sezon özelinde bazı şeyler göze batıyor , futbol bunlara göre biraz daha masum bence özellikle Cl seviyesinde .
Hakemler aşırı art niyetli maç yönetiyor, pana lehine şimdiden 4-5 karar var. Yıllardır rakip kim olursa olsun şu hakemlerin bize karşı tutumu hiçbir şekilde değişmiyor.
HAHAHAHAHA Dayının biri dayanamadı sansürsüz saydırdı Hakemlerde takımda çok kötü. Wade bu kadar leş atarken Mays'de biraz daha ısrar etseydi keşke.
-
Hakem makem tamamda takımda leş gibi biride tarihin en iyi fb basketbol takımı demişti bir mesajıma cevaben
İbrahim Kutluay'ın maçlarda yorumcu olması en güzel şey. Gerçek Fenerbahçeli ve basketbol IQ'su takım ortalamasının 2 katı falan. Ciddi IQ problemi var takımda.
-
papa ve motley'i gönderip yerine khem birch ve marjanovic almayı akıl eden kim varsa abv. neyse ki exten next olmaz bu sefer işlemedi de melli var takımda.
-
Lamı cimi yok Pana isimli oyuncularla taş gibi takım kurmuş. Biz hala ya tutarsa diye random transfer... Bu arada şimdi gördüm maç başı Ömer Faruğa teşekkür etmişiz(!) Komik. Yönetimin bu minnoşlukları devam ettiğı sürece bir şeyler beklemek anlamsız.
Ergin'i morarmış şekilde yollamalıyız buradan. Tarık superstar olma potansiyeline çıkar dribbling ve savunmasını biraz daha geliştirirse.
-
Bizim staff'ın gözleri görüyor mu ? Bariz Colson'ın ayaktan çıkıyor. Sloukas büyük oyuncu... Wade-Sloukas kalite farkı bariz ama bizim çok bilmiş taraftar yıllarca Sloukas'a salladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 25 Ekim 2024; 22:40:34 > -
Çok fazla vasat oyuncu var takımda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maçı oraya kadar getirmişken kazanmamız lazımdı, çok fazla top kaybı yapıyoruz ve maçlara tutuk başlıyoruz.
Bir de koçun müdahalelerini hiç beğenmiyorum, molalardan sonra sürekli top kaybı yaparak dönüyoruz veya sayı atamıyoruz. Rakipte savunma zaafiyeti olan oyuncular varken bunları hiç kullanmıyoruz. Hayes gibi bir oyuncumuz var ama ona hazırlanan oyun yok denecek kadar az. 4 tane ihtiyar uzunla oynuyoruz, sezon böyle düşe kalka geçecek belli.
Ama şunu net söyleyebilirim hakemler maçı panaya vermek için herşeyi yaptılar, takım kötü eyvallah ama kafa kafaya geçecek maçta bu kadar hata olunca sonuca doğrudan etki ediyor.
Kotuyuz vs o ayri bir durum genel eleştiriler bir yana, hakemler igrenç ve rezil bir yonetim sergiledi. Daha dogrusu maçi Panaya kafada vermişler.Ahlaksizlik başka bir sey degil. Bariz bir kollama görünce spor, spor olmaktan çikiyor ve mide bulandiriyor.
Bu hakemler yıllardır eurolig de Fenerbahçe düşmanlığı yapıyor ve ezik Ali koç aynı futbol takımının tr liginde ki gibi takımının hakkını koruyamıyor...
Şerefsiz hakemler panaya burada kazandırmak için her şeyi yaptılar...
Ali koç, bu rezil düzeni değiştiremiyorsan sen değişeceksin... bırak git artık, yetti artık, bıktık senin acizliğinden...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aziz Yıldırım zamanida böyleydi , Ali Koç zamanida böyle , ben anlamıyorum bununla savaşmak bu kadar zor mu , yayıncı kuruluşun sahibi sözde Fenerbahçe li ama faul pozisyonlarının tekrarları ekrana bile gelmiyor .
Şampiyonluk artı 4final fourumuz mu var? Yillardir Fenerbahce dusmanligi varken hem de?
Fanatikligi birakin hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 26 Ekim 2024; 13:59:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X