< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Fenerbahçe Beko (4282. sayfa)
-
-
Yalamış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skylar Mays hayırlı olsun!
-
Biz niye böyle bir adam alıyoruz? Telekom , Bursa ayarında bir oyuncu gibi geldi bana.
Ilk 5 başlamayacak bir adam almanın manası var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 15 Ekim 2024; 16:47:39 >
Bu kim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
espnSkylar Mays - Minnesota Timberwolves Point Guard - ESPN (UK)https://www.espn.co.uk/nba/player/_/id/4066269/skylar-mays
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nba'de oynamış gibi görünen boş bir oyuncu belli ki, o kadar Nba takip ederim bir kez olsun adını duymadım.
Nba den herkesin ismini bildiği bir oyuncuyu getirmek çok kolay birşey değil, transferinde koç un onayıyla yapıldığını düşünürsek bence böyle bir kumar oynamanın hiçbir sakıncası yok, lakers tan kontrat alabilmiş bir oyuncunun da o kadar boş olmayacağını düşünüyorum. Parametreleri farklı olan iki lig de oyuncunun rolü ve etkisinin değişmesi de her zaman mümkün. Better than nothing!
-
Bu adamı hiç izledin mi ? Cok talihsiz olmuş.
Panaya gelene kadar Kendrick Nunn adini duymuş muydun ya da soruyu boyle sorayim daha net bir cevap olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Ekim 2024; 20:57:51 >
Rezil bir başlangıç oldu. Severiz zaten böyle saçma sapan maç kaybetmeleri. Geçen sezon da içerde yenilmiştik.
-
Kendrick Nunn yarışı varken Nunn'ı alan şampiyon olur yazmıştım geçen yıl Ekim başında. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157184025
Nunn'ın Nba'de play-off larda Heat'i taşımışlığı var. Kıyas kabul etmez Mays'le yetenek olarak.
Yinede Mays çok başarılı olabilir tabii ki.
-
Maryanovic e tesekkur edip yerine ortalama bir uzun bile alsak kardayız. Yalova maçında da berbattı savunmada.
Marjanovic sırf PR olsun, John Wick kesitleri paylaşılsın diye getirilmiş bir adam zaten. Ancak Oly gibi uzunlarının tamamı sakat olan takım denk gelecekte biraz verim versin. Maçı kaybedersek Boban yüzünden gidecek.
Nigel Hayes adım adım Jimmy Butler'a dönüştü. Barcelona'yı unutup Gs'deki gibi üçlük atmaya başladı. Ball handling i biraz daha iyi olsa NBA'de rotasyon oyuncusu olurdu.
-
Nunn ile bu aldığımızı karşılaştıran mı var cidden Çok da ciddiye almayın bence o şahsı, kendisi zaten bende bloklu.
Şu takıma bi Walkup bulamadık yıllardır. Gherardini ne halt ediyor belli değil, Gs'li Yannier yetmezmiş gibi birde oyuncu izleme için Kutluay'in kankası olmaktan başka kariyeri olmayan Gs'li Uğur Ozan'ı getirdiler Sirke dönerdik Saras Reis olmasa. Ali Koç verdi kulübü Sertaç'a takılıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprn46 -- 15 Ekim 2024; 21:59:50 > -
3 çeyrekte 42 sayı nedir ya
-
Adamların her penetresine faul çıkıyor , yaptıkları perdelerin hiçbirine düdük çıkmıyor , bizde dayak yiyoruz pota altında düdük yok kaç tane hücum faul çaldılar . Şu hakemler hiçbirsey olmamış gibi yiyip içip gidecekler
Sosyeteler 5 dk kala çıkıyor....
BİR KULÜBÜN NASIL İÇİNE EDİLİR .... TEŞEKKÜRLER ALİ KOÇ
-
Olympiacos'u yendikten sonra yapmış olduğum yoruma şuradan bakabilirsiniz. Takımınızı tanımanız önemli, iyi ya da kötü. Klasik Fenerbahçe ben şahsen şaşırmadım. Ne dediysek o.
az kaldı bitiyor yapacak bişey yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X